Ajutor elaborare eseu.
![]() ![]() ![]() |
Ajutor elaborare eseu.
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
|
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.235 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Merge, cu tot cu posesor
![]() |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
eu nu vreau... da' in caz ca se va tatua fi-mea vreodata...
multumesc... |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
QUOTE(neumann @ 17 Jan 2012, 17:33) pai poti sa zici despre silicoane (semiconductori) si cum acestea pot fi folosite la implanturi. Poti sa pui si poze, nu e nevoie de text. Cred ca profu o sa fie foarte multumit. E fomeie opsedatule ![]() @bucatzel: saru-mana ![]() @skija: ar fi mai simplu sa-si foloseasca neuronii si sa nu se tatueze, nu? |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
QUOTE(bmwh548 @ 17 Jan 2012, 18:31) Cam asa ceva. Pana acum am reusit sa incropesc vreo cateva pagini despre aplicatiile in eliminarea tatuajelor si epilarea definitiva, dar sunt cam la jumatate cu numarul de pagini necesare. Personalizeaza pe tatuajul lui Skija. Numai din descriere-ti ies 10 pagini. This post has been edited by corbex: 17 Jan 2012, 19:11 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th July 2025 - 03:28 |