Probleme cu stergatoarele
![]() ![]() ![]() |
Probleme cu stergatoarele
hitman |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 2 May 06 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310
2003
|
|||
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
daca nu merge nici pompa atunci tine de alimentare , si in cel mai des caz probleme face mufa de la maneta are conectorii largiti
|
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
Magnum_Baracuda |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 547 Joined: 28 January 09 ![]() |
intradevar bygy007 se largesc conectorii sau mai e si problema cateodata iese si cupla de la motor stegator sau papucii ce vin de sub bord din panou
|
--------------------
dacia
1310
1981
- CT 03 BND
|
|
nikuniku |
![]()
|
![]() Nu ne tragem din maimuță,dar ne îndreptăm cu pași repe Group: Members Posts: 2.862 Joined: 14 January 11 From: bucuresti ![]() |
sau maneta defecta,ia incearca cu alta
|
--------------------
opel zafira
f75
1.6-16valve
|
|
Alex4u |
![]()
|
![]() Ultima scursura' umana Group: Members Posts: 2.131 Joined: 19 March 10 From: Scursureștii de Campie ![]() |
tocmai ce a spus ca a schimbat maneta....
|
--------------------
EX:DACIA
BERLINA TX
1987 Ex Bmw e36 318i
Ex Opel Astra G 1.6 - Vand piese Ex Audi A4 1.6 105 HP Ex Peugeot 206 Ford Focus II 2009. Opel Astra G 1.6 16v |
|
nikuniku |
![]()
|
![]() Nu ne tragem din maimuță,dar ne îndreptăm cu pași repe Group: Members Posts: 2.862 Joined: 14 January 11 From: bucuresti ![]() |
da scuze acum am vazut tot postu,problemea poate fi de la blocu de sigurante,sa nu faca contact ferm siguranta,lamela de strangere si prinderea papucului pe spatele blocului,cand pica stergatoarele mai merge aeroterma??
|
--------------------
opel zafira
f75
1.6-16valve
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
E mai simplu cred. Mai mult ca sigur nu face contact bine siguranta aia mereu. Pateam asta cu semnalizarile la fosta Dacie, cand mi-era lumea ma draga.
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
hitman |
![]()
|
Aeroterma merge cand apare problema cu stergatoarele.
M-am uitat la conectori, i-am strans, tot nu functioneaza stergatoarele. Mai mult ca sigur este undeva un contact imperfect, dar nu imi dau seama unde este ![]() multumesc pt raspunsuri |
--------------------
Dacia
1310
2003
|
|
Magnum_Baracuda |
![]()
|
uitate frumos in spatele bordului exact in spatele turometrului vezi ca acolo ai mai multi conectori vezi ca nu iasa careva
This post has been edited by Magnum_Baracuda: 11 Feb 2011, 13:35 |
--------------------
dacia
1310
1981
- CT 03 BND
|
|
mihai7575 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 744 Joined: 1 December 10 From: SLATINA ![]() |
QUOTE(hitman @ 11 Feb 2011, 14:25) Aeroterma merge cand apare problema cu stergatoarele. M-am uitat la conectori, i-am strans, tot nu functioneaza stergatoarele. Mai mult ca sigur este undeva un contact imperfect, dar nu imi dau seama unde este ![]() multumesc pt raspunsuri Da-i jos plasticul,protector al papucilor auto din spatele manetei de stergatoare,si apoi mufeaza-i separat in aceeasi pozitie pe fiecare in parte ,in ordinea in care erau se aflau si in plasticul protector,si vei vedea ca problema ta s-a rezolvat. |
--------------------
Dacia 1300,
dacia solenza,
1981,2004 |
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
deci stergatoarele le ai pe caontact sau direct ( in ambele situatii alimentarea se face de la una din regletele de sus din spatele releului de semnalizare) , de acolo pleaca plusul la mufa de la maneta si la temporizator (daca ai) apoi intre maneta si motor ai fire minusul daca nu ma insel se ia de pe motor
schema o gasesti aici mai jos este cea cu temporizator This post has been edited by bygy007: 11 Feb 2011, 22:55 |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
hitman |
![]()
|
Gata am rezolvat problema, era de la siguranta.
M-am dus la service cu masina iar mecanicul s-a uitat la ea, a schimbat siguranta cu una de ceramica. Mi-a zis ca aveam una de plastic, care sunt foarte proaste. Mi-a recomandat sa imi iau numai sigurante de ceramica. Stie cineva pe unde mai gasec sigurante de ceramica, in bucuresti. multumesc pt toate raspunsurile ![]() |
--------------------
Dacia
1310
2003
|
|
Magnum_Baracuda |
![]()
|
interesant, nu ai verificat sigurantele in prima etapa?,asta e prim lucru verifici protectia electrica(sigurantele si elementele fuzibile dupa siguranta -tablita aia sa nu fie rupta la mijloc) si apoi cercetezi restul,multa bafta in continuare
|
--------------------
dacia
1310
1981
- CT 03 BND
|
|
mihai7575 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 744 Joined: 1 December 10 From: SLATINA ![]() |
QUOTE(hitman @ 15 Feb 2011, 16:20) Gata am rezolvat problema, era de la siguranta. M-am dus la service cu masina iar mecanicul s-a uitat la ea, a schimbat siguranta cu una de ceramica. Mi-a zis ca aveam una de plastic, care sunt foarte proaste. Mi-a recomandat sa imi iau numai sigurante de ceramica. Stie cineva pe unde mai gasec sigurante de ceramica, in bucuresti. multumesc pt toate raspunsurile ![]() Daca a fost de la sigurante,ai scapat usor,pe viitor cind mai ai probleme ,acolo sa te uiti 1data,mai cauta la dezmembrari daci a,gen remat,eu de acolo mi-am luat foarte multe. |
--------------------
Dacia 1300,
dacia solenza,
1981,2004 |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 19:56 |