Cablu S-VHS/S-VIDEO compozit 7pini pt dell inspiron, pt semnal audio SPDIF. De unde cumpar?
![]() ![]() ![]() |
Cablu S-VHS/S-VIDEO compozit 7pini pt dell inspiron, pt semnal audio SPDIF. De unde cumpar?
tzepesch |
![]()
|
||
![]() Japan Jupan Group: Members Posts: 2.403 Joined: 22 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
DELTA GALIDI Station Wagon
1982 - 1310 - 4VIT.
- B-xx-xxx De ce caraie cioara in zbor? ... Schimba vitezele
Toyota Auris 2L D-4D Luna Plus + |
|||
mk2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 407 Joined: 5 August 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(C a t a l i n @ 11 Feb 2011, 17:04) Eu am scris cam asa: HDMI e singura mufa prin care trec semnal video si audio digitale SIMULTAN. Imi dai te rog un exemplu de jack prin care se intampla asta? Sigur, pot sa iau si un stecher de 220V si sa trec prin el semnal audio, dar asta nu inseamna ca am definit un nou standard. DVI Multe placi NVIDIA dau prin dvi si sunet. E cam semi-standardizata treaba, avand in vedere ca am luat un cablu dvi-hdmi general si m-am trezit cu sunet pe tv. (De fapt hdmi si dvi sunt cam acelasi lucru, doar ca sunt altfel aranjati pinii. La o adica de ce sa folosim un conector vechi cand putem sa facem din pix unul nou si sa luam banii "consumatorilor") |
--------------------
Dacia Logan
1.5 dci
2006 Laureate
- BxxXXX Our enemies are never as evil as we imagine them to be. And maybe we're never quite as good.
|
|
tzepesch |
![]()
|
![]() Japan Jupan Group: Members Posts: 2.403 Joined: 22 June 05 From: Bucuresti ![]() |
dragilor, datorita bunavointei unuia dintre userii de aici de pe topic, caruia ii multumesc, am comadat pe ebay un adaptor dedicat dell pt conecarea la Tv-outul laptopului si din care iese si mufa coaxiala pt semnalul audio digital.
abia astept sa ajunga. intre timp daca gasesc o mufa miniDIN cu 7 pini ii voi lega asa un cablu coaxial doar pentru semnalul audio. numai s-o gasesc |
--------------------
Dacia
1982 - 1310 - 4VIT.
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.526 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
incearca pe maica domnului pe la astia http://conexelectronic.ro/produs.php?id=37502
|
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
tzepesch |
![]()
|
Multumesc, aveam planuit s merg l conex.
A VENIT MUFAAAAAAAAAAAAAA, za mufa!!! SI DA DIGITAL.... trebuie insa maine sa iau 2-3m de coaxial de cupru de 75Ohm si 2 mufe rca tata cu F si sa-i fac cablul. c cablu simplu, clasic rca-rca cam fasaie semnalul din cnad in cand. intrebarea mea e alta, de ce naiba, chiar pe S/PDIF scoate doar in 2 canale? Pe digital nu trebuia sa scoata cum ii dicta sursa, filmul, etc? si i-am dat dvd-5.1 si scoate doar 2.1. sau tine de driver, sau chiar daca e digital semnalul, scoate doar in 2 canale ca e placa stereo? This post has been edited by tzepesch: 14 Feb 2011, 23:27 |
--------------------
Dacia
1982 - 1310 - 4VIT.
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
Din cate stiu eu SPDIF e stereo. Mai poate aparea cazul cand scoti pe SPDIF un stream multicanal, dar trebuie apoi decodor extern (dar aici sunt in ceata, nu stiu daca e posibil tot timpul, la toate placile).
LE: deci cauta prin setarile de sunet de unde poti selecta sa-ti dea AC3 pe SPDIF. This post has been edited by GoGu: 15 Feb 2011, 09:06 |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
tzepesch |
![]()
|
decodor extern are sistemul audio. fiind dolby isi imparte el canalele.
am instalat AC3Filter si i-am dat acolo sa scoata 5.1 prin spdif. acu astept sa-mi fac un cablu sanatos coaxial. sa vad ce iese |
--------------------
Dacia
1982 - 1310 - 4VIT.
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.526 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
poate nu-i "sursa" 5.1
s/pdif-ul e un "standard". Prin el trece semnal audio digital. Daca sursa e 5.1, atunci 5.1 trece prin el. Totul tine de sursa si de codecurile tale de pe calculator. This post has been edited by Ov: 15 Feb 2011, 10:22 |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th July 2025 - 23:54 |