DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> sfaturi smartphone, nokia 5230

turturel
post 19 Feb 2011, 16:59
Post #1

membrisor

Group: Members
From: Braila

buna ziua. as avea si eu cateva nelamuriri:
1.
saptamana trecuta am achizitionat un nokia 5230 de la vodafone..la abonamentul de 13.5 euro..cu 275 mb de net. in pachet au fost telefonul + 3 capace spate, casti audio, incarcator si suportul de parbriz..pt gps. nu am cablu de date si cd. bun.
azi am cumparat un cablu de date original nokia cu 35 lei si am descarcat nokia ovi suite si nokia pc suite 7.
am navigat eu pe ovi suite pana am innebunit ca nu intelegeam cum sa descarc hartile alea ovi. am reusit pana la urma de am descarcat harta pt romania. acum: cum pot sa folosesc telu pe post de gps. am intrat in meniu..am dat cautare..apoi pozitia mea..cred ca am butonat tot ce era de butonat..am lasat bifat la pozitionare doar gps integrat. va rog frumos..poate are cineva 2-3-5 min..sa imi explice si mie cum sa folosesc gps-ul. ce trebuie sa bifer/debifez..ca imi spune mereu conexiune nereusita..incercati din nou. please help.

p.s. mentionez ca asta e primul smartphone al meu. pana acum am avut 3 sony ericsson..deci is habarnist la capitolul nokia.

2. nu pot sa imi fac cont pe ovi deoarece cand tastez sau cand termin de tastat utilizatorul..imi apare un msj.."nu se poate realiza conexiunea la server". netul merge..e de la rds.

3. cand l-am conectat direct la pc fara sa descarc dupa net..nu imi mergea..imi dadea eroare. din cardul de 2 gb..am liberi 1.1 gb. gasisem pe undeva prin el pc suite dar nu il mai gasesc. nu am sters nimic..pur si simplu nu mai stiu in ce folder este. l-am conectat la pc..dupa descarcarea programelor si imi arata ca folderul cu harti are 7-800 mb. acum intreb si eu..le are instalate sau nu?

va multumesc. smile.gif

se poate sterge..am facut la sectiunea potrivita. scuzele mele. blush.gif

This post has been edited by turturel: 19 Feb 2011, 17:02

--------------------
Dacia Supernova 2003 confort
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

ETask
Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 9th May 2025 - 01:50
Forum Renault