Voineasa, 11-13 martie, intalnire
![]() ![]() ![]() |
Voineasa, 11-13 martie, intalnire
C a t a l i n |
![]()
|
||
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
|
||
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|||
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Cataline, esti prea pesimist.
Din ce stiu eu s-au tinut pana acum 3 intalniri: - la inceputul verii, Transfagarasan - august, Ranca - in toamna, Ranca 2 De atunci pauza. Nu stiu la ce te referi cand spui divizare. La Voineasa s-au inscris, in mare parte, cei care au mers la Ranca. Mari mase de colegi doritori de intalniri nu vad. Probabil ca si la 1 mai se vor prezenta, in buna parte, aceeasi oameni. Vrei o intalnire de 1 mai, asta e clar, dar parca nu vrei sa te implici. QUOTE Daca se organizeaza ceva si sunt prin tara, o sa incerc sa vin, daca nu, asta e. Daca toti procedeaza la fel, esti convins ca nu se va intampla nimic? |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.280 Joined: 24 June 07 ![]() |
La Voineasa asta vor veni oameni din zona, in mare parte, cred ca Dan are printre cele mai lungi drumuri de parcurs.
De 1 mai as continua sa sustin Bucovina, pentru ca "moldovenii" sa aiba si ei acces mai facil, plus o parte dintre ardeleni, la fel, au drum relativ scurt de batut. Sunt convins ca se va aduna lume multa si acum si atunci, poate mai multi in mai. La fel a fost si asta vara pe Transfagarasan, si la timp relativ scurt a urmat Ranca. Ce-i drept in afara de mine si argonu, au fost cu totul alti oameni la a doua intalnire. ![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Lacul Rosu, asa impacati si moldovenii si ungurii.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.280 Joined: 24 June 07 ![]() |
E o varianta de luat in seama, deci cand am trecut ultima oara p-aacolo era cam obosita zona...
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
AmunDei |
![]()
|
![]() Fără turbo viața e pustiu... Group: Members Posts: 1.985 Joined: 8 June 07 From: Cucuveieni Deal ![]() |
Ce-nseamna obosita? Asta-vara in iulie era ok.
This post has been edited by AmunDei: 19 Feb 2011, 11:52 |
--------------------
Dacia
Logan
1.0 TCe GPL 2020 Daewoo Matiz 0.8 Turbo - 140 HP
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Lenesilor, puneti mana si completati lista calumea. Sa stim ce si cum trebuie rezervat. Incerc eu sa completez, din ce s-a declarat pana acum:
1. PaulT (cu nevasta si copil), o camera, 2 nopti 2. Merced (posibil si vallyyy), o camera, 2 nopti 3. Markos ? camera, ? nopti 4. cdadan (cu nevasta), o camera, 2 nopti 5. radian (cauta coleg de camera), ? nopti 6. argon (cu nevasta si copil), o camera, ? nopti 7. Lostboy (cu nevasta si copil), o camera, ? nopti 8. corbex (cu nevasta), o camera, o noapte 9. b7bgaarh (cu inca o persoana), o camera?, ? nopti 10. Victoras ? camera, ? nopti |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
ageana nu vine?
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
La mine una camera una noapte, multumesc frumos.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
10. Victoras ? camera, ? nopti
O noapte (vineri spre sambata), tot etajul. ![]() Astia care spun doua nopti, vin de vineri dimineata? Ca altfel nu prea inteleg. Daca pleci de la servici e jale. Pana iesi din oras, pana ajungi acolo, pana te cazezi se face 12 noaptea. Apoi te culci ca nu-ti mai arde de taifas. Nu platesti noaptea de pomana? Asa, pleci sambata la prima ora, ajungi lejer, te cazezi, scoti tuica si p-orma-ti povestesc amicii pe DC, luni dimineata, ce-ai facut p-acolo. Cum fugeau ursii in toate partile urland, de tine. ![]() This post has been edited by Victoras2001: 19 Feb 2011, 16:08 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Ti-ai luat banii de la Casco?
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Nu mi-am luat nimic, ma mai imprumut nitel.
19 Feb 2011, 16:21: QUOTE(cdadan @ 19 Feb 2011, 13:58) Lenesilor, puneti mana si completati lista calumea. Sa stim ce si cum trebuie rezervat. Incerc eu sa completez, din ce s-a declarat pana acum: 1. PaulT (cu nevasta si copil), o camera, 2 nopti 2. Merced (posibil si vallyyy), o camera, 2 nopti 3. Markos o camera, o noapte. 4. cdadan (cu nevasta), o camera, 2 nopti 5. radian (cauta coleg de camera), ? nopti 6. argon (cu nevasta si copil), o camera, ? nopti 7. Lostboy (cu nevasta si copil), o camera, ? nopti 8. corbex (cu nevasta), o camera, o noapte 9. b7bgaarh (cu inca o persoana), o camera?, ? nopti 10. Victoras o camera, o noapte. This post has been edited by Victoras2001: 19 Feb 2011, 16:21 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
cdadan |
![]()
|
QUOTE(Victoras2001 @ 19 Feb 2011, 16:02) Dimineata o laie. Mergem frumos la munca si dupa-amiaza bagajele in masina si la drum. Prefer sa ajung vineri la 10 seara, mai o bericica, o poveste si sambata am zi lejera. Fiecare procedeaza dupa cum pofteste. Dar din experienta iti spun, cine vine de vineri nu pierde, ci din contra. La Ranca parca am pus-o de gratar vineri seara pe la 11. Si ne-am intins la vorba pana la 2-3 dimineata. ![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Stai nitel. Eu eram al XI-lea. Cine s-a fofilat?
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
cdadan |
![]()
|
Fofilat e cam mult spus. Vet a aratat oarecare disponibilitate acu' vreo saptamana, dar de atunci pauza.
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Incet incet ajung primul pe lista.
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
1. PaulT (cu nevasta si copil), o camera, 2 nopti
2. Merced (posibil si vallyyy), o camera, 2 nopti 3. Markos ? camera, ? nopti 4. cdadan (cu nevasta), o camera, 2 nopti 5. radian, o noapte 6. argon (cu nevasta si copil), o camera, ? nopti 7. Lostboy (cu nevasta si copil), o camera, ? nopti 8. corbex (cu nevasta), o camera, o noapte 9. b7bgaarh (cu inca o persoana), o camera?, ? nopti 10. Victoras ? camera, ? nopti |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
cdadan |
![]()
|
Victoras a zis o camera, o noapte. Si Domnul Markos la fel.
This post has been edited by cdadan: 19 Feb 2011, 17:55 |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
Data viitoare cand o s-o faceti pe Muntele Mic,ma oblig sa suport carnea de gratar , micii,si apa plata
![]() This post has been edited by daniM: 19 Feb 2011, 17:55 |
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Pai, acopera-ti consumul propriu de mici, carne si apa plata, si vin-o la Voineasa.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
Multumesc de invitatie,dar e prea departe,am mult de lucru,si vorba lui C A T A L I N,nu duce troaca...
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Numai la tuica ti-e gandul, Radiane.
![]() 1. PaulT (cu nevasta si copil), o camera, 2 nopti 2. Merced (posibil si vallyyy), o camera, 2 nopti 3. Markos o camera, o noapte 4. cdadan (cu nevasta), o camera, 2 nopti 5. radian, o noapte planton parcare limuzine ![]() 6. argon (cu nevasta si copil), o camera, ? nopti 7. Lostboy (cu nevasta si copil), o camera, ? nopti 8. corbex (cu nevasta), o camera, o noapte 9. b7bgaarh (cu inca o persoana), o camera?, ? nopti 10. Victoras o camera, o noapte Cu mancarea cum dracu ati facut pana acum? Aduce fiecare ce-i trece prin cap, sau ne organizam cat de cat ca sa nu mancam toti numai mici sau numai slanina de uns gratarul? This post has been edited by Victoras2001: 19 Feb 2011, 18:24 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
daniM |
![]()
|
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
radian |
![]()
|
QUOTE(Victoras2001 @ 19 Feb 2011, 18:17) O zi fara e o zi pierduta! ![]() Nu-s bun de planton bre ca-s cam chior, mai ales pe timp de noapte, desi suna tentant sa ma lasati sa ma joc cu masinutele... ![]() La Ranca 1 a fost o mare risipa de mancare. Poate n-ar strica sa incropim un meniu cu o estimare cantitativa, si apoi sa ne impartim sarcinile cu aprovizionarea. Mai Dani, tu vrei sa vina muntele la Mahomed? ![]() This post has been edited by radian: 19 Feb 2011, 18:43 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
daniM |
![]()
|
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Pai ziceam planton pt ca nu vrei sa te hotarasti cate camere sa-ti iei. Atunci stam amandoi c-o sticla de tuica-n jurul nostru, pan'la ziua.
Io ziceam sa cadem de acord asupra produselor si pe urma hotaram ce aduce fiecare. |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
radian |
![]()
|
QUOTE(daniM @ 19 Feb 2011, 18:48) Da' o tuica n-ai pune si tu acolo... Vrei sa ma omori (sa-mi creasca glicemia) cu Cola, Fanta, etc... Victoras, o camera bre, ca nu mi-oi aduce toata suita personala. ![]() ![]() Se incumeta careva cu propuneri pentru meniu? Gustare rece? Gustare calda? - virsli a la J'argon, 1 kg Produse la gratar? - mici - aripioare, ciocanele, pulpe pui - carne porc Mancare gatita? Meniu de la restaurant? Bauturi racoritoare? Bauturi alcoolice? Fructe? Dulciuri? Cafea? (stati cu ochii pe Corbex!) This post has been edited by radian: 19 Feb 2011, 19:30 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
daniM |
![]()
|
QUOTE(radian @ 19 Feb 2011, 20:29) Da' o tuica n-ai pune si tu acolo... Vrei sa ma omori (sa-mi creasca glicemia) cu Cola, Fanta, etc... Victoras, o camera bre, ca nu mi-oi aduce toata suita personala. ![]() ![]() Se incumeta careva cu propuneri pentru meniu? Gustare rece? Gustare calda? - virsli a la J'argon, 1 kg Produse la gratar? - mici - aripioare, ciocanele, pulpe pui - carne porc Mancare gatita? Meniu de la restaurant? Bauturi racoritoare? Bauturi alcoolice? Fructe? Dulciuri? Cafea? (stati cu ochii pe Corbex!) Ufff,ma omorati,hai si 10 litre de rachie ca ceara,da' atat ca nu-s in PDL si nici vames nu sunt... This post has been edited by daniM: 19 Feb 2011, 19:34 |
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
tribunul |
![]()
|
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
Victoras2001 |
![]()
|
Ma, da voi o dati in mamaligi, piureuri, barabule prajite? Sau care-i ideea? Supa de pasare cu galusti?
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th June 2025 - 07:24 |