Ce `reaq sa iau?, Ca nu stiu
![]() ![]() ![]() |
Ce `reaq sa iau?, Ca nu stiu
Merced |
![]()
|
||
![]() om al munților Group: Members Posts: 8.306 Joined: 24 June 07 ![]() |
|
||
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|||
catarrrr |
![]()
|
![]() RC Group: Members Posts: 73 Joined: 29 July 10 From: Braila ![]() |
ps3 rulezzzzz!!
This post has been edited by catarrrr: 13 Feb 2011, 17:48 |
--------------------
dacia
supernova
- BR 03 MAW
2002 comfort Drumurile noastre sunt de ra*at!!!!!Si masinile cam la fel!!!!!!!!!
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
- B 666 IAD
Vogue SE Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Calul Maro |
![]()
|
![]() Mârțoagă cu muște sub coadă Group: Members Posts: 74 Joined: 11 February 11 From: Grajd ![]() |
Eu as alege Xbox Kinetic si nu cred ca s-ar plictisi juniorul chiar asa de repede. Cu PS3 sau Wii mai risca sa sparga ecranul cu telecomanda.
![]() |
--------------------
Cal
Maro
- TC 144
...
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.507 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(kum @ 13 Feb 2011, 15:44) Lasa prostiile. Trimite-l la dans, sa socializeze, nu sa bage fetele cu capul sub apa... Cat despre ce sa alegi. Iti iei fundul, il duci inapoi in mol, te duci prin vreun magazin care vinde jocuri, ca astia le au sortate pe console, si vezi care consola are jocurile care-ti plac mai mult. Desi intre astea doua... cam aceleasi titluri se lanseaza pentru ambele. Io as lua PS3 numa' ca sa nu dau bani la m$. This post has been edited by bucatzel: 14 Feb 2011, 11:42 |
--------------------
Dacia
1300
- 3-SB-2608
1981 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.527 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
si la ps3 mai ai si bluray
![]() |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Pai blurei am la lectop!
![]() This post has been edited by kum: 14 Feb 2011, 21:43 |
--------------------
Laguna
2.0T
- GL-15-...
2006 Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
era idea ca jocurile incap pe un singur cd blue ray la xbox sunt doble layer dvd
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
- B 666 IAD
|
Merced |
![]()
|
![]() om al munților Group: Members Posts: 8.306 Joined: 24 June 07 ![]() |
Si un disc Blue Ray e cam 9-10 lei, un DVD-DL e si 2 lei...
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Ausima Kumule? Da cati ani are juniorul?
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.730 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
11 ani
|
--------------------
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Ady, taman te-ai dat in fapt. Esti clona lu' Kum!
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.730 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
M-ai prins
![]() QUOTE(kum @ 13 Feb 2011, 15:42) 14 Feb 2011, 23:31: Kumule ia-i un de asta http://www.orange.ro/ar-drone/index.html This post has been edited by ady77: 14 Feb 2011, 23:31 |
--------------------
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Ma, oi fi io putin handicapat! Da'-s numa' putin!
Cum pana mea sa dau ma 300 de euro pe un caricioplan din ala doar pentru ca sbuara si filmeaza? Si se poate controla de pe aifon/aipod? Si mai dau nustiu cati euro pe aplicatie... 'aimămăleși? ![]() Si sa pateasca ce-a patit masina aia cu telecomanda de i-am luat-o acum nustiucati ani! O nebuneala de masinuta (Porche, cu faruri, pozitii, stopuri, telecomanda cu volan pe ea, ce fente faceam cu ea la curte... ![]() Dupa o saptamana gata! Si acum e nou-nouta la bunica-su! O sterge de praf lunar! ![]() This post has been edited by kum: 15 Feb 2011, 01:30 |
--------------------
Laguna
2.0T
- GL-15-...
|
|
kum |
![]()
|
Ma, m-am mai gandit! O sa mai aman putin achizitia consolei, deoarece acu' mi-am dat seama cat is de bou! Pai daca i-o iau acum, de ziua lui ce pana mea ii mai iau?
![]() Cu ocazia asta am rezolvat si problema Ce pana mea sa-i iau de ziua lui. Ma gandeam sa-l iau acum pentru ca-s mai ieftine aici! Da' pana in mai (cand e ziua lui) mai prind io un drum in iTalea. Daca nu, il rog pe italian s-o ia si sa mi-o trimita! Asa ca acum ii iau doar un lego ceva, si am mai vazut niste chestii misto pentru Wii, jocuri din alea stil Sniper, si iti da si pusca cu trepied ![]() Ar trebui sa fie suficient! Si imi iau si io ceva! Da' ar trebui sa ma hotarasc intre asta si asta. Primul e oleaca mai destept pe partea audio, al doilea are henzfri blutut incorporat. Tre' sa ma decidez! A! Ca sa vedeti diferenta de preturi: Primul este 149 de euro (cca. 635 RON), iar al doilea 169 de euro (cca. 720 RON). La noi este primul cca. 720 RON iar al doilea 795 RON! Io inclin spre ala mai ieftin, ca partea cu henzfriul presimt io c-o s-o folosesc doar cand merg prin concedii! In schimb de partea audio o sa beneficiez mereu! Da' mai am timp sa ma decid! Cu fiu-miu am rezolvat, cum mine la fel... Problema adevarata a ramas: ce naiba ii iau lu' doamna? ![]() ![]() This post has been edited by kum: 16 Feb 2011, 01:44 |
--------------------
Laguna
2.0T
- GL-15-...
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Io zic ca Sfintu Virsli e de ajuns!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
- B 999 NAM
2011 Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
ady77 |
![]()
|
Io zic sa ii iei 100 ron din geanta, hai doua sute ca a fost si ziua lu' Valentin
![]() |
--------------------
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
|
--------------------
Seat
Leon
- Bv-29-Trei Litere
2008 Reference 1.6 Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Noua ne ia chiria de i-o datoreaza lu' grecu si-i da aluia banii sa nu-i mai auda gura.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
- B 999 NAM
|
|
kum |
![]()
|
Ma nenea Sush, aifonu4 asta l-am luat la schimb cu ala batran plus o anume suma de euroi! Iti dai seama ca ala batran a fost mult subevaluat, ca sa-i convina schimbul aluia de unde l-am luat! Inainte de a face asta, am intrebat-o pe madam daca nu vrea ea sa pastreze aifonu ala vechi! Da' n-a vrut! Ca cica nu-i trebuie, ca ea n-are timp sa foloseasca toate prostiile de pe el!
Deci nu aifon! Nu smartfon, in general (ca am vrut sa-i iau un Optimus din ala). |
--------------------
Laguna
2.0T
- GL-15-...
|
|
C@talin |
![]()
|
bre kum nu ai rezolvat-o cu tine.
Daca tot cumperi un casetofon nou la carutza. ia si tu unu care stie sa citeasca WAV .sa asculti si tu muzica necomprimanta. pionner sau kenwood da nu modelele care leai gasit tu ![]() ca asta http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_M...neer/DEH-600BT/ This post has been edited by C@talin: 16 Feb 2011, 12:28 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
- B 666 IAD
|
kum |
![]()
|
Pai da mai nea' C@taline, da' io vreau sa scap de scris CD-uri!
![]() Ca si asta de-l am acu' pe caruta stie WAV din alea de zici tu (asta e formatul de pe CD-urile alea de le cumperi, nu? parca asa stiam io:nedumerire:), da' m-am saturat sa tot scriu CD-uri. De asta ma gandeam sa iau unu' cu intrare USB! Asta de ma uit io la el se pupa cu aifonu la nivelu' intim (prin cablu de-ala jmecher), aifonu' stie formate loseles (ALAC), deci me happy! Ala de mi l-ai aratat nu are decat AUX in ![]() Partea de blutut nu prea ma intereseaza, dupa cum spuneam mai sus! |
--------------------
Laguna
2.0T
- GL-15-...
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
citeste wav si de pe stic
|
--------------------
Dacia
1310
- AR-05-DGF
1989 TLX Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
Ce boxe ai la locan? (intrebarea e pe bune)
|
--------------------
...
..
|
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
- B 999 NAM
|
|
neumann |
![]()
|
ah, hard-man carton alea, am auxit de ele, la fel ca la mitsibushu.
![]() Poate el are alt nivel de echipare. This post has been edited by neumann: 16 Feb 2011, 15:34 |
--------------------
...
..
|
|
C@talin |
![]()
|
bre nam stiu ca tu vrei sa opui iphonu pe el
![]() cu ala vechi nu-l donezi ![]() ![]() ![]() toate astea citesc wav ![]() si sunt si cu usb si merge si dupa stick ,nu trebuie sa pui wav pe cd . ![]() This post has been edited by C@talin: 16 Feb 2011, 15:57 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
- B 666 IAD
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
- B 999 NAM
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 05:16 |