sfaturi pt restaurarea masinii mele, dacia 1310 zambetu lui iliescu
![]() ![]() ![]() |
sfaturi pt restaurarea masinii mele, dacia 1310 zambetu lui iliescu
bogadanp |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 29 May 11 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310
1999/zambetu lui iliescu
|
|||
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Nu vrei cam multe? Da-o la Remat, si ia-ti masina, e singura solutie pentru satisfacerea cerintelor.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
bogadanp |
![]()
|
ma sincer nu vreau sa o dau pentru ca e masina de suflet...si stiu ca o s ma coste cred eu in jur de 1500 euro doar piesele
This post has been edited by bogadanp: 29 May 2011, 21:12 |
--------------------
Dacia
1310
1999/zambetu lui iliescu
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
2 sfaturi.
1. vorbeste romaneste pentru ca ne stricam ochii citind si s-ar putea sa iei pauza rapid pentru ca nu ai citit regulamentul. 2. da-o la remat. |
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
bogadanp |
![]()
|
cu ce am gresit din regulile astea :
1. Inainte de a posta un nou topic, inercati sa cautati daca s-a mai discutat problema (pt acest lucru puteti folosi topicul lipicios cu probleme frecvente, sau functia de cautare) 2. Nu este permis limbajul tip MIRC (posturile scrise asa vor fi sterse fara nici o avertizare) 3. In titlul topicului trebuie sa fie descrisa scurt problema. Topicuri gen "HEEEEELP, AJUTOOR, DACIA BERLINA, NU MAI VREA, etc" vor fi sterse fara nici o avertizare. 4. Cand un subiect a fost atins (si initiatorul confirma ca si-a rezolvat problema), topicul se INCHIDE. Totusi, daca cineva doreste redeschiderea topicului trebuie sa dea un mesaj privat (PM) moderatorului si topicul va fi redeschis. 5. Incercati sa va abtineti de la subiecte stupide (de exemplu motor de vapor pe dacia 1300, etc) ! am zis ce masina am si ce vreau sa-i fac si daca se pot da sfaturi....iar la remat nu vreau sa o dau chiar daca cu bani respectivi imi iau o masina mult mai buna SH si o inscriu la bulgari...sau cumva fara suparare ca esti moderator si poti sa-mi stergi topicu si sa-mi dai ban pe forum permanent,etc pt ce zic acum ca iti este lene sa citesti? This post has been edited by bogadanp: 29 May 2011, 21:12 |
--------------------
Dacia
1310
1999/zambetu lui iliescu
|
|
STORMTROOPER |
![]()
|
![]() Dacia berlina proud owner Group: Members Posts: 2.486 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(bogadanp @ 29 May 2011, 21:36) cu ce am gresit din regulile astea : ..... 2. Nu este permis limbajul tip MIRC (posturile scrise asa vor fi sterse fara nici o avertizare) ..... am zis ce masina am si ce vreau s-i fac si dk se pot da sfaturi....iar la remat nu vreau s o dau chiar dk cu bani respectivi imi iau o masina mult mai buna SH si o inscriu la bulgari...sau cumva fara suparare k esti moderator si poti s-mi stergi topicu si s-mi dai ban pe forum permanent,etc pt ce zic acum k iti este lene sa citesti? Vezi ce a ramas si postarea ta si vezi ce ti-am inrosit. Citeste cu atentie si o sa iti dai seama singur. Referitor la celelate cereri ale tale, vezi ca este pșlin forumul de discutii pe aceste teme. vezi la imbunatatiri, te apuci, citesti, procesezi si la final in functie de finante/timp si vointa vezi daca te mai apuci de ea. This post has been edited by STORMTROOPER: 29 May 2011, 20:59 |
--------------------
DACIA
1310 TX
1987
- 7-B-2414 blogul meu: http://blog-deroman.blogspot.ro
|
|
G I M |
![]()
|
![]() Membru cu indemanare Group: Members Posts: 2.191 Joined: 26 April 08 From: Brasov ![]() |
2. Nu este permis limbajul tip MIRC (posturile scrise asa vor fi sterse fara nici o avertizare)
Iti suna cunoscut? k? |
--------------------
Una
d'aia
cu 5 roti Fii atent la volan! Cineva drag te asteapta acasa!
|
|
bogadanp |
![]()
|
multam' am inteles acum la ce s-a referit el...am observat ca e plin forumu de chestii dastea da vreau detaliile exacte motoru de la X masina ambreaju la fel si tot asa
|
--------------------
Dacia
1310
1999/zambetu lui iliescu
|
|
StefanT |
![]()
|
![]() STF - Special Tactical Force Group: Members Posts: 3.413 Joined: 19 April 04 From: Bucuresti ![]() |
2 intrebari:
Bogdan, cati ani ai? Cunostintele tale tehnice sunt pe masura dorintelor? |
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
- B'100'HAY Fan Reno 53379
|
|
bogadanp |
![]()
|
26
Nu am cunostinte Vreau sa iau piesele si apoi sa ma duc sa le pun |
--------------------
Dacia
1310
1999/zambetu lui iliescu
|
|
bv-08-fgm |
![]()
|
![]() Old School Mother Fucker Group: Members Posts: 1.214 Joined: 11 May 10 From: Brasov ![]() |
Cred ca daca ai timp sa CITESTI pe forum ai sa gasesti tot ce te intereseaza,si unde nu esti lamurit postezi o intrebare in topicul respectiv.Sau sa mute cineva acest topic la jurnal de bord unde poti pune ce intrebari vrei tu.
Cat despre imbunatatiri,nu vad legatura dintre toba sport-suspensie sport-motor de 90 100cp si A/C.Vrei o masina de plimbarit sau una de fitze? De curios ...pune cateva poze cu masina in starea in care este ea acuma sa vedem si noi cum arata. This post has been edited by bv-08-fgm: 29 May 2011, 21:26 |
--------------------
Dacia
1310
1996
- BV-91-FGM,1.4 VW Vento 1992 - BV-22-MKR,1.8
Toyota MR2 1992 - K626 YMO, 2.0 16v TSI |
|
bogadanp |
![]()
|
vreau o masina cu care sa pot sa ies nu de fitze pentru ca asa puteam renunta de mult la ea si imi luam alta si gata...dar vreau sa o fac pe dorintele mele...poze maine dar gandeste ca nu a mai fost mutata de 5ani din parcare
si de curiozitate sa te intreb si eu ceva fgm tu cum rezisti vara fara AC?daia vreau un motor cu AC si servo sa fie mai usor sa nu trag de volan sa-mi sara capacele iar daca lenea este prea mare sa mi-se spuna exact aia,aia barim dati-mi link-uri unde pot gasi ce vreau eu...numai negativism pe aici unu nu ati venit sa-mi ziceti hai sa le luam pe rand,fi mai explicit cu ce vrei sa ii faci....toti ati inceput da-o la remat,esti sigur ce vrei,ai cunostinte...nu am nici aia nici aia...ci vreau sa imi fac si eu masina asa cum vreau si daca nu ma puteti ajuta atunci moderatoru acestei sectiuni sa-l inchida si gata am sa caut singur iar cand am sa reusesc sa o fac pentru ca vreau sa o fac chiar daca dureaza 1an am sa va pun poze...si poate atunci ma veti intreba voi pe mine cum ai facut aia da cum ai reusit si am sa v-a zic acelasi lucru ca si voi,cu un aer superior This post has been edited by bogadanp: 29 May 2011, 21:43 |
--------------------
Dacia
1310
1999/zambetu lui iliescu
|
|
Cioby92 |
![]()
|
![]() Membru fara semnalmente Group: Members Posts: 402 Joined: 22 December 09 From: Brasov ![]() |
Ceea ce doresti tu, adica motor mai mare, servo si A/C... fara nicio modificare la corserie se poate realiza dar cu f f f mult noroc si rabdare, tot ce trebuie sa faci este sa gasesti o dacie pick-up cu servo si A/C pe care o folosesti ca donatoare de "organe", papucuri cu servo stiu ca au fost fabricate dar nu am vazut pana acum, iar cu A/C am vazut cateva, dar sunt foarte rare, de aceea zic ca iti trebuie mult noroc sa gasesti aceste componente.
Iar motorul, poti pune unul de 1.6 si sa il treci pe injectie deoarece are unele avantaje fata de carburatie. |
--------------------
Dacia
1300/1976
cu elemente de 1310
- BV 01 EMP Dacia Logan 1.4 MPI Laureate GPL 2008 B 12 ZVK
I'll Make You an Offer You Can't Refuse |
|
N E S |
![]()
|
![]() Big Daddy Group: Members Posts: 672 Joined: 11 April 09 From: Constanta ![]() |
Fara suparare dar ca sa restaurezi o Dacie si sa ii schimbi motor s-o faci si cu A/C si cu ce mai stiu eu ce alte chestii trebuie multa rabdare, cunostinte si cea mai mare problema- bani. Gandeste-te asa: ca sa ii pui aer conditionat trebuie sa ii pui la punct izolatia, ma refer chedere usile aduse la linie, intelegi tu.
Zici ca de 5 ani n-ai mai mutat masina din parcare...clar franele sunt duse, garnituri de toate felurile coapte, plus caroseria probabil colcaie de rugina. Vrei motor schimbat. Boon, alti bani alta distractie, ii iei un 1.6 injectie ii tragi si o cutie de renault 18 sau fuego, ca astea se potrivesc, mai sunt si de golf 2 dar gandeste-te...bani de piesele astea sunt? Dupa aia bani de omologari ai? Plus ca nu iti mai omologheaza nimeni nimic la Dacie fara spaga aferenta deci... O rezolvare cat mai simpla...da-o la remat chiar daca e masina de suflet...nu-i nimic iti iei tot Dacie mai buna poate chiar injectata si te ocupi de aia. A da! si in loc de servo...ii umfli rotile cum trebuie la 2.2 si ii pui niste vaselina la bielete in burdufuri ca sa unga caseta de directie, si sa vezi ce usor merge volanul. ![]() Va rog sa ma iertati pentru postl lung si pentru eventualele greseli! This post has been edited by N E S: 30 May 2011, 09:51 |
--------------------
Dacia
1310L
1999 I may look nice,
But I drive like a motherfucker !!! |
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(bogadanp @ 29 May 2011, 22:08) multam' am inteles acum la ce s-a referit el...am observat ca e plin forumu de chestii dastea da vreau detaliile exacte motoru de la X masina ambreaju la fel si tot asa Sau cum s-ar spune, mura-n gura. In topicul asta sunt agregate o tona de topic-uri de imbunatatiri. http://www.daciaclub.ro/Daciaberlina-Imbun...ente-t7713.html Spor la citit. Dupa ce incepi sa-ti faci o idee, pasul urmator este sa te apuci de cautat, sa vezi ce altceva s-a mai discutat. Recomand sa te familiarizezi cu functia search. http://www.daciaclub.ro/Functia-SEARCH-t207518.html Cat despre topicul asta, il las deschis, cu "mica" rugaminte sa fie vorba de intrebari mai specifice decat cele din primul post. Preferabil dupa ce afli de ce n-are rost sa te sfatuiasca cineva cum sa iti pui servodirectie. |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
bv-08-fgm |
![]()
|
![]() Old School Mother Fucker Group: Members Posts: 1.214 Joined: 11 May 10 From: Brasov ![]() |
In primul rand bugetul de 1500 E nu o sa-ti ajunga la ce vrei tu sa faci.Numa A/C la sh e 4-500e sa nu mai zic de un motor cat ar fi cel mai ieftin + frana ca daca pui un motor de 100 cp nai ce cauta pe drum cu franele de dacie ca te imprastii si multe altele care depasesc cu mult acel buget.
Oricum daca ai nelamuriri si tot vrei sa faci ceva suntem aici si te ajutam cum putem.Spor la treaba! |
--------------------
Dacia
1310
1996
|
bogadanp |
![]()
|
legat de bani asta e nu sunt vre-un iri da o sa fac tot posibilu sa iau aceste piese si vad ca varianta cea buna a fost cea cu motoru de 1.6 pick-up sa o folosesc pe post de donator....
@ N E S pai daca am sa-i fac tinichigeria automat toate vor fi aduse la linie iar piesele sunt mult mai ieftine fata de anii trecuti cnd iti luai un motor de g3 GTI(2000 8V) cu 350 euro fara toate piesele perifecere sau cu 450 complet am unde sa duc masina sa-mi faca tinichigeria si vopsitoria cam in jur de 25mil sau 2500ron cu vopseaua mea...daia vreau sa o fac acum cat este inca criza iar preturile nu sar in aer,mai mult cred ca o sa ma coste toate "brizbizurile" (chedere,garnituri,etc) @ bucatzel am vazut acel topic stiu de el...dar lipsa de timp,pt ca de 2-3 sapt mai mi-am luat un job sa mai scap de datorii ca orice om si sa ma apuc de cumparat @ fgm se gasesc motoare cu tot cu A/C si asa vreau sa-l iau complet cu toate perifericele,baie de ulei,A/C,etc Multumesc pentru ideei si daca mai aveti veniti cu ele O intrebare motorasele de un BMW seria 3 din 2002 de inchidere centralizata se potrivesc? pt ca am un prieten care a zis ca mi-le da mie This post has been edited by bogadanp: 30 May 2011, 11:07 |
--------------------
Dacia
1310
1999/zambetu lui iliescu
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.075 Joined: 11 February 04 ![]() |
Fii destept si asculta ce iti zic oameniide pe aici.
Du roaba la Remat si ia-ti un Logan de 1,4 cu AC si ABS. O sa fii mult mai multumit de ea ca masina. Chiar daca iei credit, tot e mai bine decat sa faci cocalareala la care te gandesti tu. This post has been edited by dizzy: 30 May 2011, 11:28 |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
bv-08-fgm |
![]()
|
Pai in cazul asta cauta o masina lovita si /sau neinmatriculata cu a/c iei motor si ce mai vrei tu de pe ea si restu o faci bani.
dizzy-decat sa faca credit pentru un Logan..........mai bine isi ia un audi sau orce alta masina decat dacia si care sa fie sh. |
--------------------
Dacia
1310
1996
|
N E S |
![]()
|
![]() Big Daddy Group: Members Posts: 672 Joined: 11 April 09 From: Constanta ![]() |
bogdanp inteleg perfect ceea ce spui. Dar gandeste-te ca pe cat de ieftine sunt piesele...pe atat de proaste. Si eu la inceput cand am luat masina pe mana, aveam atatea ganduri in cap de o scoteam pui de Ferrari. Dar mi-am revenit in scurt timp
![]() Lasand gluma la o parte, piesele de berlina din ziua de azi sunt extraordinar de proaste, o adevarata loterie ca poti prinde una care sa te tina, alta care nu. Ia-l exemplu pe Minel, care a renuntat la piesele de Dacia si a pus de Renault. Are o masina superba din punct de vedere mecanic. Eu zic sa nu te arunci in modificari ci ar fi mai bine sa iei la rasfoit acest forum, ca sigur ai sa gasesti niste alternative la ce vrei tu sa faci. Numai bine! |
--------------------
Dacia
1310L
1999 I may look nice,
|
panter1 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 792 Joined: 26 February 09 From: Bucuresti ![]() |
ca sa poata functiona motorul de 1.6 pe injectie trebuie cutie de viteze cu locas pentru senzor de turatie(asta in loc de delcou, caci Li-urile nu au delcou ci senzor pe volanta).. Iar renault 18 sau 21 din cate stiu era pe carburatie si deci.. cutia lor de viteze nu se potriveste cu motorul injectat de 1.6, ci doar cele pe carburatie..
Sfatul meu este sa pui si cutie de dacie cu 5 trepte de berlina deci nu de papuc.. atentie.. Motoarele 1.6 au fost montate pe papuc dar au cutii cu grup pinioane scurt din cauza rotilor mai mari.. ceea ce nu ai nevoie, deci motor cu injectie de papuc 1.6 si cutie de berlina.. Sunt destul de bune aceste cutii.. Ca sa mai functioneze injectia pe langa astea iti mai trebuie rezervor de berlina cu locas pentru pompa de benzina care este fix in rezervor si fara ea nu va merge... Cam astea sunt.. Iar rezultatul va fi undeva pe la 80Cp arhisuficient pentru aceasta caroserie si pentru franele ei.. Ca viteza vei prinde repede nu va incapea vorba.. dar trebuie si oprita masina in caz de nevoie ![]() Ambreiajul il vei folosi pe cel normal de 200mm parca este la cutiile astea.. Ca bord cu aeroterma poti pune de CN 3 modelul acela roturnd care se fabrica din 2003 in coace.. este foarte frumos.. Motorul are relanti automat.. cand vei pune compresorul de Aer Conditionat va regla singur relantiul daca este pe injectie.. Si vezi fulia sa fie la fel de mare ca a arborelui cotit.. Din partea mea succes.. masinile astea sunt foarte modelabile.. faci cam ce vrei din elele.. bani, rabdare si intentie sa ai ![]() Ii poti pune geamuri electrice, exista kit-uri pentru dacia 1310, asta ca imbunatatire.. multi de pe forum si-au pus.. La servodirectie mai bine renunti, este mult mai mare complicarereala si nu prea merita efortul asta, servo te ajuta doar la parcare.. cum zicea si colegul.. unsa bine caseta de directie, cauciucuri umflate pe fata la 2.2 chiar 2.3 atmosfere.. Iar cand parchezi mergi usor cu masina si dai de volan sa nu ai rotile stationate de tot cand virezi ci din mers usor parchezi.. Dupa ce te inveti nu vei mai avea nevoie de servo ![]() Mai poti imbunatati scaunele.. sunt unele de la alte masini cu reglaj pe inaltime etc.. Alte modificari nu imi vin in minte acum dar cam astea ar fi importante.. succces! This post has been edited by panter1: 30 May 2011, 19:29 |
--------------------
Dacia
1310
2002
|
|
bostan22 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 140 Joined: 21 July 10 ![]() |
Nu vreau sa te dezamagesc dar dupa cum spuneau colegii de mai sus...slabe sanse.
Mentionez ca aveam aceleasi vise ca si tine din dacia mea...coincidenta din 99 tot alba zambetul lui iliutza dar eu sincer nu investesc in confort ci in performante/siguranta.Pana la urma asta e tot ce conteaza SIGURANTA! |
--------------------
Dacia
1310 L(Zambetul lui Iliescu)
1999/L
- IS-05-KJK Iubesc Dacia si mersul pe jos:))
|
|
Minel |
![]()
|
![]() Pauard bai Remat Nord Group: Members Posts: 4.043 Joined: 4 April 07 From: Cluj .......Resita ,C-S ![]() |
QUOTE(N E S @ 30 May 2011, 14:35) Ia-l exemplu pe Minel, care a renuntat la piesele de Dacia si a pus de Renault. Are o masina superba din punct de vedere mecanic. Eu zic sa nu te arunci in modificari ci ar fi mai bine sa iei la rasfoit acest forum, ca sigur ai sa gasesti niste alternative la ce vrei tu sa faci. Numai bine! Iti multumesc pt compliment ....intr-adevar ...aveti nevoie de muulta rabdare si un pic de cunostiinte de masurare si mecanica deopotriva si sa nu uitam , " un ochi bun " pt a nu demonta de pomana ...... piese care apoi se dovedesc a fi nefolositoare .... Ii doresc multa bafta initiatorului topicului , indiferent de decizia care o va lua ... pt eventuale sfaturi si idei daca se considera de cuviinta pe P.M. .. ![]() |
--------------------
Dacia
1310-L /VW Passat
1995/1397cmc
- CS-01-TMS Mandru posesor de Dacia
|
|
Danut 88 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 686 Joined: 26 February 11 From: Popesti-Leordeni ![]() |
Vise multe. Daca pune si autogen-ul pe ea, gata cu tabla, un inceput bun pentru rugina.
Nu vreau sa-l descurajez dar nu are rost atata timp cat el vrea un consum de 7-8L%, cu A/C. Logan 1.6 16Valve full si are tot ce-i trebuie. Cred ca l-ar costa m-ai putin decat ar da sa omologheze motorul si franele la RAR. Si dupa ce ii pui toate aceste accesorii incepe sa rugineasca si ce rezolvi??? Si daca nu ai nici cunostinte in domeniu... Da-ti singur raspunsul. |
--------------------
Dacia
Logan /exSolenza /ex1310
2007 /2003 Scala/1999 L
- IF __ PTR/IF 05 SYZ/
|
|
IntensBurnE |
![]()
|
![]() low-ride member Group: Members Posts: 228 Joined: 12 April 10 From: Oradea ![]() |
@bogdan p daca nu ai cunostintele necesare de mecanica sa faci ceva la ea,laso balta numai manopera se apropie de bugetul tau.asculta sfaturile colegilor dupa forum si daca nu vrei sa renunti la ea te poti limita la un motor de 1.6 injectie.
Numai bine! |
--------------------
dacia
berlina **1310
1984
|
|
bogadanp |
![]()
|
deci vom face in felu urmator...in fiecare luna am sa cumpar cate un set de piese in functie de ce imi veti recomanda si voi...adica gen bai fratilor luna asta vreau s-mi iau arcuri sport cat m-ar costa si care ar fi cele potrivite? si in functie de ce imi veti spune am sa le aleg pe acelea...asa imi voi lua piesele mai intai piesele si pe urma am sa le montez...legat d piese gen motor si cutie d viteza care le voi lua SH normal, am un mecanic care este neam cu iubita mea si a zis ca v-a merge cu mine sa vedem acele piese sa le vada si daca sunt bune de cumparat s nu-mi iau vre-o tzeapa...in schimb as mai vrea sa stiu daca vre-unu din voi se ocupa cu vanzare de piese sau modificate, sa faca stopuri, faruri, tobe, etc ca asa mi-ar fi mult mai usor sa iau de voi cu mai multa incredere...pentru ca de ar fi vre-o tzeapa am sa postez pe forum iar aceea persoana care normal ca are o vechime isi v-a pierde din credibilitate si etc....
VA ROG NUMAI VENITI CU CITATELELE ASTEA "DAO LA REMAT" nu o schimb, v-am mai spus odata chiar daca imi va lua 1an sa o fac...am sa duc la bun sfarsit proiectu -------------------- nu mai scrie cu prescurtari si cu tz This post has been edited by Ov: 3 Jun 2011, 09:54 |
--------------------
Dacia
1310
1999/zambetu lui iliescu
|
|
N E S |
![]()
|
Ok, de acord. Iti admir curajul sincer
![]() |
--------------------
Dacia
1310L
1999 I may look nice,
|
GL 01 NJL |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 194 Joined: 16 January 11 ![]() |
Crezi ca e posibil motor de 90-100 CP cu consumul precizat de tine ? Servo , AC ? Crezi ca merita ,cu banii aia iti cumperi una straina si e mult mai bine decat sa umbli cu improvizatii !
|
--------------------
Audi
A4
1.9TDI/B5/1996
|
|
panter1 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 792 Joined: 26 February 09 From: Bucuresti ![]() |
o idee daca vrei servo-directie te poti interesa si "transplanta" caseta de directie tip cu servo de pe supernova
![]() ![]() O caseta de supernova la mana a 2-a se invarte cam la 250 Ron This post has been edited by panter1: 3 Jun 2011, 17:05 |
--------------------
Dacia
1310
2002
|
|
Cioby92 |
![]()
|
![]() Membru fara semnalmente Group: Members Posts: 402 Joined: 22 December 09 From: Brasov ![]() |
supernova nu a avut servodirectie, din cate stiu eu...
|
--------------------
Dacia
1300/1976
cu elemente de 1310
- BV 01 EMP Dacia Logan 1.4 MPI Laureate GPL 2008 B 12 ZVK
I'll Make You an Offer You Can't Refuse |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 23:17 |