Masina dumneavoastra are garaj?, Cati dintre noi detine garaj pentru masina?
![]() ![]() ![]() |
Masina dumneavoastra are garaj?, Cati dintre noi detine garaj pentru masina?
para06 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 898 Joined: 14 March 10 From: CONSTANTA ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
SOLENZA
2003
- CT92PAR
|
|||
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Asta-i forum de chiaburi si de burghezi, d-aia
![]() |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
QUOTE(Maskatu @ 20 Feb 2011, 23:10) Din rezultatele de pana acum se intelege ca jumatate din conducatori au garaj si jumatate nu. Eu daca fac o tura de 3-4 km prin oras, nu prea dau de case (unde ar putea fi garaje) sau garaje de beton intre blocuri care au fost desfiintate de ceva vreme. Probabil au votat mai multi care au garaje, altfel nu imi explic. In Mangalia, de exemplu, garajele sunt "stranse" la un loc. Adica sunt mai multe zone in care sunt numai garaje (cam vreo 50 la numar in fiecare zona). Votat DA. |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
iulian'71 |
![]()
|
![]() membru uneori batut in cap Group: Members Posts: 895 Joined: 18 April 10 ![]() |
La tata la curte am facut eu un garaj dar in el nu a stat decat batrana Dacie si acum sunt garate lemnele de foc, niste mobila veche, gratarul si cam ce nu prea vreau sa arunc curand. Socrul meu mereu ma bate la cap sa-mi fac garaj sau sa cumpar unul in zona unde locuiesc, dar masina mea merge zilnic asa ca e o investitie fara rost.
|
--------------------
Renault
Megane sedan/ Kadjar
Expr. 1.5dci85cp.2009/Business 2018 1.5dci 110cp
- GL-07-*** Mersul pe jos face piciorul...peste 45.
Grabeste-te incet. |
|
weryx 83 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 30 Joined: 4 March 10 ![]() |
Nu am si nici nu vad in viitorul apropriat sa am aceasta sansa.
|
--------------------
logan
abs plus
2007
|
|
tapiterieauto |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 72 Joined: 9 July 13 ![]() |
din pacate nu am,mi-as fi dorit unul.Este mult mai protejata in garaj decat afara in aer liber,cum o tin eu
|
--------------------
vw
golf4
2004 1.9tdi Servicii profesionale de detailing auto - Cu deplasare la domiciliul clientului - Bucuresti si Ilfov
|
|
bassethound |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 45 Joined: 29 March 13 From: Bucuresti - Ploiesti ![]() |
La mine, in Ploiesti, exista "paduri" de garaje, zone cu mai multe garaje pe care le poti inchiria de la primarie. 20 de lei/luna (sau ceva de genul asta) mi se pare mai mult decat acceptabil
![]() |
--------------------
Dacia
1100 / 1300
1970 / 1972
|
|
maru |
![]()
|
![]() Rromania..da leand uof cios Group: Members Posts: 672 Joined: 1 September 13 ![]() |
din pacate nu am garaj dar mi`as dori sa am ...avem la bloc parcare subterana dar sunt preturi intre 5ooo si 8ooo de euro in functie de nivel..
|
--------------------
Dacia
1310 Break
2003 Zambeste, maine poate fi mai rau !
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 15:41 |