Placa video, as vrea una buna :)
![]() ![]() ![]() |
Placa video, as vrea una buna :)
Ake |
![]()
|
||
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|||
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
momentan studiez problema
![]() dar vreau sfaturile voastre. ![]() |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|
Fire |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 70 Joined: 12 May 05 From: Bucuresti ![]() |
ma scuzati, n-am citit tot topicul dar cred ca pot fi de folos.
Du-te pe www.tomshardware.com . E cel mai bun site pt a afla informatii despre hard si soft. Au teste obiective despre performanta placilor video si vezi ce scor au si cate frame-uri sunt capabile sa produca in cele mai tari jocuri. Daca te intereseaza o placa PCI http://graphics.tomshardware.com/graphic/20050524/index.html Daca vrei AGP http://graphics.tomshardware.com/graphic/20041004/index.html Te asigur ca aflii tot ce te intereseaza acolo, vezi cam de ce e in stare placa dorita de tine si in functie de banii de care dispui cumperi ce poti. Eu asa mi-am luat un Geforce 5700 de craciun si rezultatelele sunt aproape egale cu cele de pe site ( diferenta de 5% din cauza configuratiei calculatorului) Bafta si nu lua un stift ![]() |
--------------------
Logan
Ambition
- B XX RHS "Pai sa studiem problema sa gasim pe cineva"
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
QUOTE(GeorgeB @ 8 Jun 2005, 20:24) George tu ce vrei? Cel mai bun? Sau cel mai bun calitate pret? Eu am dat 6.5 acum 8 luni pe 5900XT-ul meu. Acuma o fi pe la vreo 5 bulioane, deci 150 de euros. Daca vrei ceva super super tare, un ATI 9800 PRO modabila pe AGP should suffice ![]() |
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
QUOTE(GeorgeB @ 8 Jun 2005, 11:21) Uite aici un 3DLabs numai bun pentru tine... ![]() Daca vrei pe PICe, ai aici o placa excelenta ![]() Iar daca vrei pe AGP ai aici o alta placa excelenta ![]() Nu iti place ATI? Nici o problema, si NVidia are placi excelente... vezi aici o placa PCIe si aici o placa si mai buna pe AGP... ![]() |
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
SilviuB |
![]()
|
Membru de BUKOWINA Group: Members Posts: 281 Joined: 19 August 04 From: Suceava-Bukowina ![]() |
Mai intai trebuie sa o luam cu inceputul.
Ce placa de baza ai George ? S-ar putea sa nu fie compatibil portul AGP (banuiesc ca de asta ai) cu o placa video din astea mai noi pt ca sunt multe care vor AGP 8X pe placa de baza la 1.5v, si daca AGP-ul tau are 3.3v iti dai seama ce se va intampla. Daca totusi placa ta de baza suporta, bun ar fi un 6600GT, care din pacate pe AGP facea numai ASUS. Uite link-ul orientativ pt pret: http://www.tornado.ro/page.jsp?node=337&la...rd=price&page=1 Si link-ul producatorului : http://www.asus.com.tw/products4.aspx?l1=2...397&modelmenu=1 Edit dupa mesajul lui Bolt. ![]() This post has been edited by SilviuB: 9 Jun 2005, 08:52 |
--------------------
VW
POLO
2005
- 8XSYL
|
|
bolt |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 108 Joined: 16 March 05 From: Tulcea ![]() |
6600GT pe AGP face si Leadtek.
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza Clima
- .......
|
|
Liviu M |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 169 Joined: 14 September 04 From: Germania ![]() |
Hai sa ma bag si eu, ca vorba aia, la politica, fotbal, religie si placi video ne pricepem toti.
![]() Intrebare - folosesti si Linux sau doar Win? Ca daca folosesti si Linux, nvidia e cea mai buna optiune (are drivere mult mai bune decat ati). Daca folosesti numai Win, multa lume spune ca, la aceiasi bani Ati-urile sunt mai bune decat nvidia. Eu n-am folosit ati prea mult, asa ca nu garantez veridicitatea informatiei. QUOTE(SilviuB @ 9 Jun 2005, 07:26) bun ar fi un 6600GT, care din pacate pe AGP facea numai ASUS. Daca o sa intrii pe linkul asta, o sa vezi ca sunt destui cei care produc 6600GT, nu numai asus (sau Leadtek, dupa cum zice bolt). Si toate-s AGP. Stiu, link-ul nu e al unui site romanesc, l-am dat numai ca exemplu (ca pana la urma nici Asus nu-i producator roman). This post has been edited by Liviu M: 9 Jun 2005, 13:05 |
--------------------
Ford
Mondeo
|
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
win xp sp2 ,
gigabyte GA-7VA XP +2000 , 768 mb ram kingmax . cred ca e prea scump ![]() ![]() ![]() cand o sa fac modificari o sa schimb cu totul si placa de baza si procul si ram ul deci din cate am vazut la momentul de fata 6600 GT este cea mai buna oferta ![]() |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.468 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu zic ca mai bine iti cumperi alt proc. Macar un Athlon 64.
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
LuciS |
![]() ![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 24 Joined: 10 June 05 ![]() |
Eu am 6600 si sunt multumit de ea. Cu toata increderea. Si ramai pe nVidia.
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.2
2007 1.5 dci 100CP Lux Privilege
|
|
GeorgeB |
![]()
|
St ... ia vezi ce concluzie am scris deasupra mesajului tau
![]() |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.468 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Am vazut-o. Dar daca tot ai bani.. mai bine ia-ti acum procesor.
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
bogdan_iuly |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 95 Joined: 13 February 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(SilviuB @ 9 Jun 2005, 08:26) S-ar putea sa nu fie compatibil portul AGP (banuiesc ca de asta ai) cu o placa video din astea mai noi pt ca sunt multe care vor AGP 8X pe placa de baza la 1.5v, si daca AGP-ul tau are 3.3v iti dai seama ce se va intampla. Adica exista doua versiuni de AGP 8x??? ![]() Ca daca are GeForceFX 5600, atunci placa video (si placa de baza, ca nu cred ca e atat de veche incat sa nu suporte 8x) e pe AGP8x. Deci? Eu am un MSI 6712 (KT4V). La mine cum e? |
--------------------
Dacia
Logan
- It's nice to be important, but
It's more important to be nice! ------------------------- Scooter |
|
Fire |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 70 Joined: 12 May 05 From: Bucuresti ![]() |
majoritatea agp-urilor au 1.5 v nu 3.0 v
daca ai soft de monitorizare a vlotajului scrie la agp cat ai. Dar pot pune mana in foc ca placile astea noi sunt pt agp de 1.5 v |
--------------------
Logan
Ambition
- B XX RHS "Pai sa studiem problema sa gasim pe cineva"
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.751 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
SilviuB |
![]()
|
Membru de BUKOWINA Group: Members Posts: 281 Joined: 19 August 04 From: Suceava-Bukowina ![]() |
Pai, numai prin astea se diferentiaza !
Frecventa mai mare la memorii, latenta mai mica (am vazut ca sunt variante si cu 1.6ns), si core mai rapid, in rest chip-ul este acelasi. |
--------------------
VW
POLO
2005
- 8XSYL
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.751 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
SilviuB |
![]()
|
Da, ai zis . Bine !!!
![]() |
--------------------
VW
POLO
2005
- 8XSYL
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 23rd July 2025 - 23:34 |