placa de resiune sparta, se poate sa fie proasta exploatare?
![]() ![]() ![]() |
placa de resiune sparta, se poate sa fie proasta exploatare?
dan_s |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 14 February 11 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
sandero
2008 preference
- b95xjw
|
|||
SorinXp |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 196 Joined: 30 June 05 ![]() |
Te duci cu un aparat foto si faci poze pe toate partile. Faci pozele calumea, clare, incadrezi piesele calumea si pe toate partile, pe rezolutie mare...
Daca faceai liniute si alte nebunii era zgariata placa adanc de fortele care apar, ambreiajul trebuie sa fie schimbat la culoare de la caldura care apare si uzat... trebuie sa aibe o uzura toata masina la partea de transmisie si de suspensie fata. Asa ca faci poze pe dedesubt si apoi discuti altfel cu ei. Eu am schimbat plafonul ca avea niste pete dupa 4 luni de la prima sesizare, dar si ultima data tot raspuns negativ am primit si ca eu sunt de vina. Ok, am incercat cu un produs mafra si nu a mers si le-am zis la telefon (la vc) ca doresc sa desfac piesa in service si sa fac poze pe toate partile... si pana la urma cica revine cu un telefon. Dupa jumatate de ora ma suna ca schimba piesa si ca ma va conecta un service agreat dacia si daca am vreo preferinta. Aha deci se poate. Am mai avut o problema cu bujiile cand le-am schimbat, mi-au montat bujii de 1.4-1.6 8v si nu cele de 16v. Buuun eu am platit pentru niste piese si niste servicii intr-un service reprezentata... dupa sesizarea facuta de mine la vocea clientului cu cateva reply-uri de i-am invatat si pe ei ce piese ar trebuii, au contactat service-ul si le-au spus sa-mi schimbe piesele... Astea au fost probleme mele in ~48.000km, pe care eu sincer nici nu le-as fi enumerat daca oamenii din service aveau pregatirile necesare. Deci nu renunta si sa te comporti foarte frumos(fara amenintari si alte nebunii, daca e sa zici de opc le zici foarte frumos ca doresti totul in scris, deoarece la opc ajuta)... nu pleci din service pana nu se scrie pe foaie tot ce trebuie. Raspuns negativ - atunci se va scrie povestea acolo, atat a lor cat si povestea ta. Daca primesti raspuns de la oamenii din service ca e dacie si nu stiu ce... (eu nu am primit, dar am auzit ca altii da) le spui in felul urmator. Costa mai putin ca are vopseaua subtire, ca are 3 stele, ca are un interior mai slab calitativ... dar ca pica ambreiajul nu se vede si nici nu scrie... si ca ai dori sa scrie la lista de revizii acolo si schimbarea ambreiajului... Dar sa speram ca raspunsul va fi "Da se inlocuieste pe garantie", dar atentie mare la manopera ca oamenii din service cam fac treaba de mantuiala. Daca te vede ca doresti calitate vor face si inca ceva nu le da spaga (dc le dai sa fie mica). Calitatea lucrarii trebuie sa fie foarte buna, ca doar e reprezentata si nu Dorel cu ciocanul si nicovala. This post has been edited by SorinXp: 14 Feb 2011, 21:49 |
--------------------
DACIA
LOGAN
Prestige 1.6 16v Dec2008
- B97GCT
|
|
dan_s |
![]()
|
au bagat-o pe rampa si acum asteapta raspuns de la dacia.
revin mai tarziu. GATA. AM SCOS-O DIN SERVICE. VERDICTUL : MATERIAL PROST. S-A REPARAT PE GARANTIE. CU CEI DE LA SERVICE NU AM AVUT PROBLEME. SUPER DE TREABA. NU SI-AU FACUT DECIT DATORIA : AU DESFACUT, AU CONSTATAT , AU INFORMAT PE CEI DE LA DACIA SI CAND AU AVUT ACCEPTUL S-AU APUCAT DE INLOCUIT. This post has been edited by dan_s: 15 Feb 2011, 15:56 |
--------------------
dacia
sandero
2008 preference
- b95xjw
|
|
SorinXp |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 196 Joined: 30 June 05 ![]() |
Felicitari.
Dar ce marca a fost kitul original care s-a stricat ? (de curiozitate). |
--------------------
DACIA
LOGAN
Prestige 1.6 16v Dec2008
- B97GCT
|
|
dan_s |
![]()
|
habar nu am ca nu ma pricep. banuiesc ca a fost facut in turcia. |
--------------------
dacia
sandero
2008 preference
- b95xjw
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
la ce service ai fost?
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
dan_s |
![]()
|
la autocobalcescu din dr. taberei (valea oltului nr.15)
|
--------------------
dacia
sandero
2008 preference
- b95xjw
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th May 2025 - 11:11 |