Espace By Renault, Espace cu E mare
![]() ![]() |
Espace By Renault, Espace cu E mare
espacern |
![]()
|
||
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
|
||
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|||
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Unul din putinele modele reno care-mi place, nu asta era parca pana nu demult cea mai sigura masina testata de euroncap? Sau modelul urmator de espcace?!
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Din 2002 de cand a inceput Renault sa fabrice Espace-ul nu s-a schimbat nimic(in afara de modificarile de facelift).
Se fabrica in continuare si acum in 2011 sub aceleasi dimensiunii. Am"testat"la salonul de la Paris un Espace 2010 dar parca era un pic mai mic la interior(ma refer la inaltime)sigur din cauza trapei... |
--------------------
.
.
.
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Spațios, modulabil, sigur, totul e fain până când te sui pe scaunul șoferului și privești bordul. Păcat.
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
espacern |
![]()
|
Bordul este din alta dimensiune(poate din spatiu?).
Nu este doar o plansa de bord ci integreaza multe spati de depozitare(cam 5). Un mic frigider si chiar si GPS integrat la unele modele. Din cauza asta este mare si"butucanos"dar foarte util. This post has been edited by espacern: 28 Apr 2011, 14:46 |
--------------------
.
.
.
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
benzina? esti sigur ca are turbina cu geometrie variabila ?
![]() |
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
|
--------------------
------
------
------
|
|
espacern |
![]()
|
Racirea si incalzirea sunt gestionate de o mica"centrala"aflata sub scaunul pasagerului.
Pe timp de iarna intra in functiune rezistente electrice si chaudiera independenta. La racire este totul ranforsat si chiar si alternatorul este racit cu ajutorul unui radiator cu apa. |
--------------------
.
.
.
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Foarte tare mașina, mai ales amplasarea sistemului de climatizare!
De curiozitate (deși sunt sigur că da), are ESP? ![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
|
--------------------
-
-
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
cu turbina aia cu geometrie variabila cum ramane?
e facuta in colaborare cu porsche? ![]() |
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
espacern |
![]()
|
Alternatorul este"racorit"cu ajutorul unui radiator cu apa.
ESP-ul este prezent.. |
--------------------
.
.
.
|
|
nalodaniel |
![]()
|
![]() a3a oara scriu corect Group: Members Posts: 361 Joined: 24 March 08 From: suceava ![]() |
arata super, n-am ce spune. Sa ai cat mai multi km fara probleme!
dar cine ti-a spus ca e geometrie variabila? ![]() This post has been edited by nalodaniel: 28 Apr 2011, 15:19 |
--------------------
dacia
1310
1986
- -- -- ---
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
QUOTE(espacern @ 28 Apr 2011, 16:14) Foarte tare ![]() Probabil că am rămas în urmă cu tehnologia ... nu de alta, dar eu nu am mai auzit niciodată de alternator cu sistem de răcire ![]() P.S.: mi se pare mie sau farurile sunt cam mate? Dacă da, caută pe cineva care se ți le polișeze ![]() This post has been edited by cosmin_2300: 28 Apr 2011, 15:28 |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
dumid |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 641 Joined: 12 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Frumoasa masina, de familie. Pacat ca nu are cutie automata, Mie nu imi place volanul si bordul. Ma bate si pe mine gandul la asa o masina, m-am saturat de inghesuiala.
|
--------------------
5461
1997
2012
|
|
espacern |
![]()
|
Geometria turbinei nu este variabila.
Este variabila alimentarea cu aer si nu eliminarea. 2 deschiderii comandate electronic pentru disponibil la regim mic si cuplu constant. La calajul ACC este fix si turbo twin-scroll. |
--------------------
.
.
.
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
Când ai timp să faci te rog o poză mai detaliată la sistemul de climatizare de pe mânerul pasagerului
![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Voi tocmai pe espacern v-ati gasit sa-l puneti la indoiala?
![]() Frumoasa jucarie, espacern! ![]() N-o fi la fel turbina si la miniespaceul meu, nu? ![]() |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
nalodaniel |
![]()
|
![]() a3a oara scriu corect Group: Members Posts: 361 Joined: 24 March 08 From: suceava ![]() |
interesante solutii. felicitarile mele inginerilor.
si felicitari si tie pentru o alegere frumoasa ! |
--------------------
dacia
1310
1986
- -- -- ---
|
|
espacern |
![]()
|
Pe usa pasager este comanda pentru temperatura si aer.
Bordul cu toate spatiile de depozitare deschis. Am ales sa fac jurnalul de bord pentru ca vreau sa ma despart de masina si sunt multe persoane interesate de cum arata si functioneaza un Espace. Dupa Laguna 1.9 DCI pe care am avut-o de noua si acum Espace-ul asta vreau sa trec la ELECTRIC. Tot Renault... |
--------------------
.
.
.
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
Dacă tot vrei s-o vinzi dă și tu mai multe detalii, gen nr. de km, nr. de proprietari și preț
![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
espacern |
![]()
|
Nu vreau sa o vand aici pe topicul de jurnal de bord.
Aici se dau detalii despre masina si impresii in exploatare/functionare. Restul pe PM sau mail. |
--------------------
.
.
.
|
|
Thor1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 465 Joined: 7 April 04 From: In front of the computer ![]() |
Comenzile de la sistemul audio unde sunt? (E posibil sa fiu eu obosit si sa nu ma prind din poze - bordul e oricum diferit de ceea ce suntem noi obisnuiti).
|
--------------------
Mazda
6
2017 Judge me all u want. Just keep the verdict to yourself!
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Pe clasicul satelit Renault, in dreapta volanului.
|
--------------------
-
-
|
|
espacern |
![]()
|
Mai este o telecomanda si pentru pasagerii.
Ca este distanta mare pana la radio si magazie(sunt in portbagaj!!). |
--------------------
.
.
.
|
|
Thor1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 465 Joined: 7 April 04 From: In front of the computer ![]() |
Multumesc.
![]() Masina e interesanta, dar cred ca e foarte anosta pentru pasageri - au putine butoane de care pot abuza. |
--------------------
Mazda
6
2017 Judge me all u want. Just keep the verdict to yourself!
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
DanCVA |
![]()
|
![]() Membru care arde gazu'... accelerand Group: Members Posts: 4.265 Joined: 23 December 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(espacern @ 28 Apr 2011, 15:38) Bordul este din alta dimensiune(poate din spatiu?). Nu este doar o plansa de bord ci integreaza multe spati de depozitare(cam 5). Un mic frigider si chiar si GPS integrat la unele modele. Din cauza asta este mare si"butucanos"dar foarte util. Bordul asta este un fel de dulap. Numai functie de bord nu are. ![]() Umerasele unde le pui? Banuiesc ca exista si loc pentru umerase in bord. ![]() This post has been edited by DanCVA: 28 Apr 2011, 16:54 |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2007/Expression/Keyless-Go/MP3/6CD
Changer/Autolights/CC/Heated seats/Tuxedo/1.6 16V
- B 82 KVA Repar oglinzile de Megane 2, Senic 2 si Clio 3.
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Este dulapul din Narnia. Glumeam, mașina îmi place. Felicitări. Să o stăpânești sănătos sau să o vinzi fericit.
|
--------------------
.
.
.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th May 2025 - 00:33 |