Aparatori noroi spate
![]() ![]() ![]() |
Aparatori noroi spate
Maro |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 37 Joined: 19 February 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
-------------------- Toate bune!
|
|||
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
da-i un search pe Forum, dar gasesti sigur in Vitan
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Gaby |
![]()
|
![]() neica nimeni Group: Members Posts: 125 Joined: 24 May 02 From: Bucuresti ![]() |
Vitan - 150/buc S/D
|
--------------------
Toyota Avensis
2,0 D4D
2007 "Everything in life is location... "
(Mel Brooks) |
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.522 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
ca o completare, din cate am aflat io de pe forum, daca masina are garantie si ii pui aparatori, o pierzi ... io asa am auzit, da un search
|
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
eu si in ziua de azi cred ca asta e la misto (desi cei cu solnitze pareau seriosi). mie mi le-a pus nea gica mecanicosu de la inceput asa ca n-am avut probleme din astea filosofice.
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Maro |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 37 Joined: 19 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Merci! Pai n-am avut de ales si am fost în Vitan. Intr-adevar, 150k buc. S/D fara însa sistemul metalic de prindere!
Toate bune! |
-------------------- Toate bune!
|
|
mariuscha |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 8 August 04 From: Iasi ![]() |
|
--------------------
DSN
Clima
|
|
Tudor B |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.639 Joined: 7 August 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
SN INCA in garantie nu cred ca se mai gasesc, eventual luate mai tarziu de prin fundul curtilor de la dealeri, asa ca luati-va gandul ca nu pierdeti ce nu mai aveti (garantia). Aparatorile pe spate nu se pot monta fara partea de feronerie (probabil se pot pune si fara dar trebuie facute adaptari), pentru inceput trebuie puse aparatori cu tot cu table, dupa ce le rupeti de borduri, le puteti schimba cu cele fara feronerie folosind tabla de la cele vechi.
|
--------------------
DACIA
GOLAN
Laureate 1.4 MPI
- CJ 00 TUD "Wellcome to the desert of the real"
|
|
bakunin9 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 83 Joined: 15 November 02 From: Bucuresti ![]() |
Am si eu o intrebare: mi-am luat niste aparatori de noroi spate, si au niste chestii metalice pe ele, presupun ca de astea am nevoie ca sa le montez nu?
Acuma ... eu vad ca sunt niste locuri de suruburi .. care le-am regasit si pe caroserie ![]() |
--------------------
Dacia
Supernova Confort
- B-18-XML
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Ai nevoie de suruburi de 6 cu cap de 10
![]() Daca mai tin eu bine minte, iti trebuie cate unul in fiecare parte. Mai ai nevoie de asemenea de holtzsuruburi si saibe .. vreo 4 per aparatoare. Succes. |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
bakunin9 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 83 Joined: 15 November 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Liviu @ 16 Nov 2004, 01:49) Ai nevoie de suruburi de 6 cu cap de 10 ![]() Daca mai tin eu bine minte, iti trebuie cate unul in fiecare parte. Mai ai nevoie de asemenea de holtzsuruburi si saibe .. vreo 4 per aparatoare. Succes. Merci Mult Liviu. Sa prespun ca acelasi setup e necesar si pt aparatori fata? |
--------------------
Dacia
Supernova Confort
- B-18-XML
|
|
Tudor B |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.639 Joined: 7 August 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
Aparatorile pe fata se prind cu 3 suruburi/buc. Cu un surub cu saiba si piulita (surub de 8) se prinde partea metalica a aparatorii de prag iar cu inca 2 suruburi se prinde aparatoarea pe aripa mai sus (are gauri apraratoarea, precum si aripa).
|
--------------------
DACIA
GOLAN
Laureate 1.4 MPI
- CJ 00 TUD "Wellcome to the desert of the real"
|
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Reactualizand...mai e cineva la curent cu preturile la cele pt fata?
Se gasesc in targ?La fiecare ploaie (ocazional la tara merg si pe un drum de pamant) imi fac usile terci ![]() ![]() This post has been edited by altisone: 12 May 2005, 11:08 |
--------------------
Tucson
JM
2007
- . Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|
Besstie |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 24 Joined: 23 May 05 ![]() |
|
--------------------
Dacia
SupeRNova Clima
- B 48 WPH DJ Alex / Bestie
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th June 2025 - 23:56 |