Farurile din plastic, isi pierd transparenta
![]() ![]() ![]() |
Farurile din plastic, isi pierd transparenta
BAC |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 450 Joined: 1 September 04 From: Reghin ![]() |
|
||
--------------------
ex. Opel
ex.Vectra C
2007 OPC line
- MS
|
|||
Victorine |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.001 Joined: 20 April 05 From: Timișoara ![]() |
S-ar putea sa fie de la ultravioletele emise de becuri, mai ales daca soferii neavand ce face cand nu erau sefii in deplasare au mai umblat pe la garaj la ele sa le puna ceva becuri mai potente si smecheroase. Unii polimeri nu reactioneaza bine la UV, e si cazul lentilei clare de la faruri. Se mai adauga si efectul luminii solare (care are o importanta componenta UV, dupa cum stii), dar sa zicem ca nu se pune, comparativ cu efectul unor becuri tari. Dar poate Asarban are o ipoteza mai putin empirica...
|
--------------------
Toyota
Auris Touring Sports HSD
2014
|
|
AL |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
intr-adevar e de la UV.... de aceea, la Logan scrie ca becurile de far trebuie sa fie de tip anti-UV.... adica niste becuri mai speciale....fara emisie de UV... sau asa ceva.... se gasesc in strainatate sau la magazinele mai pricopsite... sau la magazinul Dacia ... si costa o caruta de parale!... atentie loganisti ce becuri utilizati ca vi se "branzeste" farul!
|
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|
BAC |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 450 Joined: 1 September 04 From: Reghin ![]() |
Aha, am sa fiu si eu atent ca si farurile mele sunt tot din plastic.
|
--------------------
ex. Opel
ex.Vectra C
2007 OPC line
- MS
|
|
horsewhisperer27 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.491 Joined: 15 March 04 From: Bucuresti ![]() |
si becurile ORIGINALE de la logan cum sunt?
"antibranzire"?? |
-------------------- fan VAG!
|
|
kata uli |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 62 Joined: 12 May 04 From: Bucuresti ![]() |
o problema de genul asta am si eu la Xsara (model 2004
![]() subiectul e dicutat si pe club citroen. unde pot sa pun niste poze? |
--------------------
Opel
Astra H Caravan
2007 1.6 TURBO Stage 2 240 CP
|
|
horsewhisperer27 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.491 Joined: 15 March 04 From: Bucuresti ![]() |
evident ca aici, la topicu asta, unde altundeva?
|
-------------------- fan VAG!
|
|
kata uli |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 62 Joined: 12 May 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(horsewhisperer27 @ 8 Jun 2005, 00:38) sry, nu am vazut ca pot sa le atasez aici. sper sa fac si unele mai reusite. Attached thumbnail(s) far_stanga.JPG ( Size: 648.25k ) Number of downloads: 79 far_stanga_zoom.jpg ( Size: 21.11k ) Number of downloads: 94 |
--------------------
Opel
Astra H Caravan
2007 1.6 TURBO Stage 2 240 CP
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th July 2025 - 19:31 |