Moneda prinsa la frana de mana
![]() ![]() ![]() |
Moneda prinsa la frana de mana
emil_t |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 519 Joined: 12 August 07 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Supernova
'03
|
|||
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Intrebare de 300 de puncte. Ai scos si tu plasticul ala care acopera frana de mana? Este prins in 2 suruburi...
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
emil_t |
![]()
|
da, l-am dat jos.
Din cate m-am uitat prin gaura butonului in maneta franei de mana arata gol iar piedica de care vorbea are o adancitura in care intra tija cu buton a franei de mana. Din cate inteleg eu acea piedica care se blocheaza pe zimti trebuie sa aiba ceva arc, numai din cate vad metalul manetei pare nituit deci nu se poate desfac. Sa fac niste poze poate se intelege mai bine ? |
--------------------
Dacia
Supernova
'03
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Din cate inteleg eu este o problema din arcul care impinge in buton si in zimti.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
emil_t |
![]()
|
asa cred si eu
Nu sti cum se ajunge la el ? |
--------------------
Dacia
Supernova
'03
|
|
tr04www |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.122 Joined: 13 October 09 From: Bucuresti ![]() |
Fara buton nu mai sta frana de mana ridicata, nu are nici un arc. Schimba butonul ca vine impreuna cu tija aia, e in jur de 20 de lei si rezolvi problema.
This post has been edited by tr04www: 18 Aug 2012, 20:12 |
--------------------
Renault
Talisman
Intense 2016
|
|
emil_t |
![]()
|
pai am lipit butonul. Dar din cate vad daca apasa pe buton tija numai indeparteaza piedica de pe dinti, iar daca las butonul nu trage inapoi piedica pe dinti.
|
--------------------
Dacia
Supernova
'03
|
|
Axinte |
![]()
|
![]() Membru ghinionist Group: Members Posts: 268 Joined: 27 March 11 From: Oltenita ![]() |
Vezi tu ca arcul se afla la capatul tijei, adica la buton. Fara el nu sta frana maneta ridicata. Hai succesuri!
|
--------------------
DACIA
Super Nova
2002 clima
- CL ?? xxx Ai nevoie de multi ani de studiu pentru a ajunge sa taci neintrebat.
Cap ai, minte ce-ti mai trebuie? |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 13:42 |