Tigari rulate manual
![]() ![]() ![]() |
Tigari rulate manual
Merced |
![]()
|
||
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
|
||
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|||
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Cine ma?
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Gata, facui aprovizionarea...
Pachet de 40 g, Red Bull, light, 39 lei. Cam scump, dar, eram curios cum is. Mi-am gasit si de unde sa cumpar pe termen lung. Uitasem ca am o verisoara care locuieste in HU si lucreaza in Oradea. Imi zicea ca pachetul de 160g, Sopianae light +tuburi cu filtru, din care ies echivalentul a cca. 12 pachete de tigari = 35 lei. |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
AmunDei |
![]()
|
![]() Fără turbo viața e pustiu... Group: Members Posts: 1.985 Joined: 8 June 07 From: Cucuveieni Deal ![]() |
Daca gasesti, pe viitor, cauta sa fie si aromat; in felul asta va mirosi a narghilea
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
1.0 TCe GPL 2020 Daewoo Matiz 0.8 Turbo - 140 HP
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Cu visichi.
|
--------------------
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Uiski se bea simplu, nu se amesteca decit cu gheata sau cu apa rece de izvor!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Tehnica rularii mai trebuie exersata nitel...
Attached thumbnail(s) a_vroi_002.jpg ( Size: 126.95k ) Number of downloads: 954 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Dacă scoate fum e de bine.
|
--------------------
.
.
.
|
|
cristyz |
![]()
|
![]() Doar 0%... Group: Members Posts: 114 Joined: 3 December 10 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
Nu
am
1900
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
Decat filtre dubioase la duzina, mai bine fara, parerea mea...
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Ce stii tu, ca tu nu esti fumator
![]() |
--------------------
|
Merced |
![]()
|
Sunt fost fumator. Tu vorbesti, care ai ramas dependent de pufuleti dupa ce te-ai lasat?
![]() Bine ca nu m-a dus capul la tutun d-asta adus de afara si dracii d-astea de foite inainte sa ma las, ca o reducere de la 11 lei pe zi, la 3 lei si ceva in banii cheltuiti pe acest viciu nenorocit ar fi putut sa ma convinga sa continui. |
--------------------
Ford
Ka
|
|
radian |
![]()
|
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
ady77 |
![]()
|
Nu-l mai intreba, ca asta iti raspunde
![]() ![]() |
--------------------
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Bre v-am zis ca am testat metodele de mai sus. Ale cu plwa aia de indesat tuburi e o porcarie.Cele mai cinstite erau ale facute ad labam si linse dar nu am reusit sa deprind arta. De lene mai bine cumparam mahorca de fabrica.
Radiane, Sopianele alea sunt niste kkturi. Ce e la Cluj? ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
radian |
![]()
|
Nu stii ce-i la Cluj??? Cred ca esti singurul...
http://www.daciaclub.ro/Ningeee-page-103-t9027-s3060.html Hmmm, referitor la Sopianae, nu stiu ce sa zic, astept sa ma conving singur. Am de ales intre "inversa" ta, fost fumator (daca e doar propaganda antifumat?) si recomandarea unui unchi care are in spate 45 de ani de fumat, si stie ce vorbeste... ![]() This post has been edited by radian: 20 Feb 2011, 23:47 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Bre bozgorii aveau tigari f. proaste si nu cred ca s-au desteptat.Uite o mostra cu puturosh cigaretta 3644734690_24d3de4a48.jpg ( Size: 97.37k )
Number of downloads: 900
Eram curios de Cluj ca de doua zile nu se mai raporteaza nimic. Or fi intrat ungurii ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
radian |
![]()
|
Poza aia ai gasit-o in arhiva personala? Oare se mai fabrica mahoarca de aia? Da, nici tigarile Sopianae de acum 10, 15 ani nu erau cine stie ce, un fel de Snagov de-al nostru, in schimb am inteles cu tutunul pentru rulat ar fi destul de reusit.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Nu mai bine vă cumpărați un pachet de țigări rulate deja și aveți timp și de o bere și de un film bun?
|
--------------------
.
.
.
|
|
AmunDei |
![]()
|
![]() Fără turbo viața e pustiu... Group: Members Posts: 1.985 Joined: 8 June 07 From: Cucuveieni Deal ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
1.0 TCe GPL 2020 Daewoo Matiz 0.8 Turbo - 140 HP
|
|
bogdan_dsn |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 730 Joined: 14 September 07 From: Cluj-Napoca ![]() |
Filtre dubioase la uzina? Filtrele se vand in pachete de cate 120. Nu poti sa mergi sa iti iei 1 filtru doar. Si sunt 6 lei 120 bucati.
|
--------------------
Kia
Ceed SW 1.4 TGDI
2020
|
|
Merced |
![]()
|
Imi dau seama. Totusi in poze arata penal rau, parca-s facaturi in comparatie cu alea de la tigarile obisnuite habar n-am din ce materiale-s facute si as prefera sa nu trag fumu' prin ele.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
bogdan_dsn |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 730 Joined: 14 September 07 From: Cluj-Napoca ![]() |
Eu am filtre de la OCB si sunt ok. Prin romania nu am vazut alte marci de filtre.
|
--------------------
Kia
Ceed SW 1.4 TGDI
2020
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 06:12 |