RDS - nesimtire curata!
![]() ![]() ![]() |
RDS - nesimtire curata!
ady77 |
![]()
|
||
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
||
--------------------
|||
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Barbatul care nu e in stare sa bea si sa vuta e un pisoi amarit.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Si-asa ma suna astia de Romtelefon in fiecare saptamana sa-mi dea 3 in 1 d'ala. Pana acum i-am refuzat. Acum, daca scot Gigeii Discoperi ma duc si fac cerere de reziliere. Eu ma uit cam 50% din timpul petrecut la TV pe canalele lor. In rest, pe AXN, NG si Eurosport. Doar pe Gigi Sport ma uit cand joaca Barca si Realul si sa spunem ca mi-ar lipsi.
This post has been edited by Ake: 28 Nov 2012, 16:25 |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Steaua se transmite si pe Romtelefon.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Mosule, Liomondul e decat la politica.
![]() |
--------------------
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(Markos @ 28 Nov 2012, 15:55) QUOTE(Discovery) n primul rand, suntem ingrijorati ca actiunile RCS&RDS ii vor priva pe abonatii sai de 6 canale.. Ii doare pa aia in pu.. de abonati. Daca-i asa, de ce nu doneaza banii luati? |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
paul_p |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 1 April 06 From: psd=evil ![]() |
Astia de RDS sunt batuti in cap. Cica au analizat ei sa ca la Discovery se uita mai putin de 1% din abonati.
Asa ca de sa mai dea ea bani, mai ieftin ies daca-si fac ei niste clone de programe si gata. http://www.rcs-rds.ro/comunicat?id=269 O brambureala de luare de pozitie, ca tariful e de 3 ori mai mare - mai mare decat ce, ca alte programe similare discovery nu transmite RDS, ca nu stiu ce rata de schimb de acum 4 ani ai alte tampenii si ca ei platesc in lei mai mult, etc. Bine insa ca au facut un parteneriat cu voyo. Trebuie sa vad care este oferta UPC. |
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
tv severin, transilvania live, si inca vre-o zece la fel, raman, asa ca o sa aveti la ce sa va uitati...
io de juma de an i-am trimis in a masii acasa, mai am o conserva de-a lor la tara, trebuie sa caut variante si acolo si in rest le doresc faliment placut. |
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Acu' nu ca le iau partea RCSistilor, da' cand ii aud pe aia de la Discoperi cum declara ei sus si tare ca au emisiuni bengoase mi se ridica tensiunea. Traducatorii lor candideaza cu succes la primele 10 locuri la o eventuala votare "imbecilul anului" si unele emisiuni le-am invatat pe de rost la cat le-au repetat.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
sunt singurul caruia i se pare ca national geographic au emisiunile mai bune?
|
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
A ajuns sa-mi fie sila si de canalele astea. Daca vad ceva interesant, prefer sa piratez de pe net sezoane intregi si sa le vad in ritmul meu, sa pot pune o pauza, sa nu stau cinspe ore sa ma uit la publicitate, si asa mai departe.
Cel mai de rahat mi se pare ca a trebuit sa fac un drum pan' la ei ca sa semnez un act aditional, ca sa bage la loc posturile din cadrul Discovery pe care le scosesera si la care insista frate-meu ca se mai uita. Chiar ca unele chestii le-au repetat de m-am saturat, si altele care-s relativ noi si interesante pentru mine, au ajuns sa le difuzeze la un an dupa ce le-am vazut luandu-le de pe net... |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Personal, mă uit mai mult la NG decât la DC.
Mercede, exagerezi. Nu-s deloc multe reclame pe astea două, cel puțin în timpul documentarului. This post has been edited by Markos: 28 Nov 2012, 21:22 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Pe cine minti? Ca noi te vedem pe DC toata ziua aproape, da-te naibii.
![]() Eu am ajuns sa nu mai suport reclame, nici daca dureaza 2 minute. Cand stiu ca e la doua clickuri distanta emisiunea respectiva, in general daca e vorba de ceva nou, si la calitate mai buna, si fara pauze inutile, si care-mi da posibilitatea sa ma uit la 5 dimineata, daca vreau eu, sau la 12 ziua, nu doar cand difuzeaza ei. Eu si in rarele ocazii cand am mai prins "zapand" un film interesant pe un canal romanesc, cum au bagat prima reclama, ma duc la PC, il descarc si ma uit de unde ramasesem. ![]() This post has been edited by Merced: 28 Nov 2012, 21:24 |
--------------------
Ford
Ka
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Si eu zic ca RDS are un pic de dreptate. Ma uit pe Discovery de dinainte sa fie la moda. Aveam mult timp liber si la un moment dat totul a inceput sa se repete. Canalele adiacente au inceput sa preia masiv din ce a rulat pe canalul mama. In final au bagat tot felul de panarame de emisiuni. OCC, Top Gear, aia cu tatuaje, brainiac si alte tampenii care in opinia mea n-au ce cauta pe un canal ce se vrea de promovare a stiintei.
Pe de alta parte, iar simt cu "poporul" e manipulat. Si acum vrand sa para mai cult decat este, smiorcaie ca le ia discoveri. Hai sa fim seriosi, chiar cred ca tot ce inseamna "Discovery" are rating de 1% raportat la populatia Romaniei. |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
corbex |
![]()
|
Da domne, asa e, da' ce pui in loc? Discoperi sint slabi, ailanti sint jalnici.
This post has been edited by corbex: 28 Nov 2012, 22:03 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Eu am gasit solutia: tai cablul.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Sunt documentare intradevar cu substanta care nu vor ajunge pe Discovery. Naspa e ca nefiind foarte cautat acest gen de "filme", nu prea gasesti traduceri. Sincer sa fiu, ma uit din ce in ce mai putin la tv. Consider ca 90% din ce inseamna televiziune e spalatura de creier.
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(corbex @ 28 Nov 2012, 23:02) Eu as dori History (da' nu asta de la viasat care e acum, ci ala de la http://www.history.com/ . Am tras de pe net niste documentare foarte tari de la aia, pe care nu le-am vazut la discovery |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
cica astia de la digi ar avea niste documentare de la bbc pe canalele lor.....cum nu am urmarit nu pot confirma zvonul....
|
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
BennyORWO |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 403 Joined: 10 June 11 From: Alexandria-TR ![]() |
Ce pot sa spun este ca,Discoperi a fost bun la viata lui.Acum insa nu mai da niciun documentar de actualitate.Sunt numai emisiuni vechi si expirate de cand e lumea si pamantul.
Pai am vazut recent un documentar pe Discovery Science despre Marte din 2003,e chiar culmea. Sau pe Discovery ID,documentare din 99-00. Mai mult vizionez History Channel,mi se par mai seriosi,si au documentare mai de actualitate. |
--------------------
Daewoo
Nubira 3
2003
- TR-09-BEN Dacia 1410 Break CN2 1994 B-65-LYL
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Repet, NatGeo e mai mișto.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Discovery ca Discovery, dar e Explorer ala care are emisiuni de acum cel putin 5 ani in care sunt prezentate tot felul de "noutati"
![]() Eu am alta "problema". Au bagat pe langa alta balariid e programe, vreo 7 unguresti... Mai bine bagau bulgaresti, imi mai aminteam de copilarie ![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
mk2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 407 Joined: 5 August 06 From: Bucuresti ![]() |
Dintre toate documentarele pe care le-am vazut, cele marca bbc mi s-au parut cele mai reusite. De aceea, cel putin pana acum, canalele digi mi se par peste discovery la calitate.
Din pacate discovery-urile au decazut foarte mult. Problema este ca pe digi-uri lipsesc cu desavarsire documentarele tehnice / stiintifice. Sunt numai de calatorii, istorie, etc. Asta coroborata cu scoaterea discovery science, a redus mult atractivitatea canalelor documentare la rcs (cel putin pentru mine). |
--------------------
Dacia Logan
1.5 dci
2006 Laureate
- BxxXXX Our enemies are never as evil as we imagine them to be. And maybe we're never quite as good.
|
|
BennyORWO |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 403 Joined: 10 June 11 From: Alexandria-TR ![]() |
App de ''noutati''
![]() ![]() |
--------------------
Daewoo
Nubira 3
2003
- TR-09-BEN Dacia 1410 Break CN2 1994 B-65-LYL
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
QUOTE(Markos @ 28 Nov 2012, 21:21) Personal, mă uit mai mult la NG decât la DC. Mercede, exagerezi. Nu-s deloc multe reclame pe astea două, cel puțin în timpul documentarului. De data asta sunt de acord cu Merced. Daca ma uit la Wheeler dealers (ales la nimereala, e valabil la toate emisiunile) stiu ca cel putin la fiecare 15 minute au cateva minute de publicitate. Daca ma uit la Top Gear stiu ca pierd minim 10 minute din emisiune pentru ca baietii aleg la plesneala bucati pe care le elimina ca sa dea reclame. E usor jenant. Daca te bati cu pumnul in piept ca vrei sa culturalizezi poporul nu il inunda cu reclame, pentru alea exista Prosteveul. |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Merced |
![]()
|
E pack cu Wheeler Dealers pe Filelist, si nu mai dai vreodata cu ochii pe teveu' ca sa vezi emisiunea.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
kert |
![]()
|
![]() Group: Moderatori Group: Members Posts: 360 Joined: 12 September 12 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(mk2 @ 29 Nov 2012, 00:17) Dintre toate documentarele pe care le-am vazut, cele marca bbc mi s-au parut cele mai reusite. De aceea, cel putin pana acum, canalele digi mi se par peste discovery la calitate. Da, dar subtitrarea "se vede" foarte prost, nu are contur... RCS-ul odata cu reorganizarea programelor din grila, mi-au scos fara sa ma anunte macar, Discovery Science si Animal Planet. Mi-au zis ca daca le vreau inapoi sa le mai dau 7 lei/luna. Imi bag ****... Cind voi avea alternativa (chiar si mai scumpa) "plec" de la ei. Inca "sint in contract" cu ei si isi permit sa modifice grila de programe unilateral fara sa anunte macar. Internetu' fiberlink2 merge mai prost decit clicknetu' cel mai "obosit". Pe scurt cu prima ocazie renunt la "serviciile" lor forever. |
--------------------
dacia
Logan/Sandero Stepway
2006 dci/2017 09Tce-EasyR
- . Daca prin vot am putea schimba ceva, nimeni nu ne-ar mai lasa sa votam - Mark Twain
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Recomand "Planeta inghetata"
http://www.digi-world.tv/planeta-inghetata/#trailere5 Intr-o rezolutie mare ie magnific filmul. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 15:07 |