DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

16 Pages « < 10 11 12 13 14 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> RDS - nesimtire curata!

kato
post 3 Dec 2012, 07:57
Post #331

Membru autentic

Group: Members
From: barlad

sunt mentionate in contract posturile discoperi ori un pachet suplimentar de programe? inca o data revin si spun, pentru disparitia lor trebuie blamat inclusiv discoperi. daca ii interesa in mod deosebit de abonatii rds acceptau sa fie distribuiti pentru cei care doresc acest lucru. nu au dorit. nu poti impune politica unui operator doar pentru ca tu esti discoperi.

--------------------
renault scenic 2000 rxt - scenic III 1.6 dci - vs 05 glx vs 79 glx
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Marty
post 3 Dec 2012, 08:00
Post #332

Membru cu privire de ansamblu

From: Corbu

Majoritatea au luat partea RCS cind a fost muiala latrinista. De data asta si-au dat cu tesla-n guae, pentru ca au incercat sa scurga bani de la oameni, folosindu-se de Discoperi, fara sa le creeze alora vreun beneficiu, ba dimpotriva.
Mai da-i-n plm ca m-au sictirit grav. Daca n-as avea meciurile pe canalele digi + Universal, nici nu m-as mai uita la ei!

--------------------
Gillette De unica folosinta 2011 - B 999 NAM
Mindru absolvent de grup scolar.
+
CGB
post 3 Dec 2012, 09:35
Post #333

CGB

From: behind

vineri sunai la relatii clienti sa ma vait de calitatea imaginii tv si viteza mica a netului.
raspunde o chizda si incepe cu netu: deschideti cutare, inchideti cutare, scoateti mufa, bagati mufa. am executat intocmai. ma pune apoi sa intru pa siteul lor si sa fac un test de viteza. execut. rezultatu: 48 la download si 25 la upload.
zic...mama s-a reparat netu sa moara erdeesu'. deschid repede un youtube si pwla. mergea la fel de prost.
bag repede inca fro 4 siteuri unde-mi testez viteza. rezultat pe toate: la download maxim 5, upload 2-3.
ii zic aleia la telefon. ea o tinea p-a ei, ca la testu lor a iesit 48, iar cum io am abonament de 50 e ok. sa-i fwt.
acu' c-am rezolvat-o cu netu, ii zic si de tv. care tv vede prost de tot de luni de zile (am mai sunat la ie si degeaba).
zice ca trimite nijte pwleti sa vada si inchide. in juma de ora apar doi gujbeti, lolek si bolek. desfac ei antena, baga un aparat, semnalu' ok. masoara si la intrare in casa, la fel. coboara la cutia de unde pleaca cablurile in tot blocu....pwla, semnal la juma. sucesc de cateva fire p-acolo, revine imaginea la normal. pleaca gujbetii, vine a doua zi, imi dispare discovery din grila si odata cu el si calitatea imaginii. acu' se vede mai prost ca niciodata, plus ca apar nijte dungi orizontale ca si cand ar interfera c-un mobil. sa-i fwt cu sericiile lor.

ca idee, la net, cand bag orice filmulet de pe youtube (de maxim 5 min), imi incarca sacadat. la tv imagine varza. in schimb stau bine la interventii. imediat vine cineva, da' pacat ca vine degeaba.

--------------------
Renault Clio RS Line 2022
DragosP
post 3 Dec 2012, 09:51
Post #334

Nu zic nimic...nou

Group: Moderatori
From: Lumea mea

QUOTE(Marty @ 3 Dec 2012, 08:00)
Majoritatea au luat partea RCS cind a fost muiala latrinista.
*

Trist să fii de partea nasoală a pwlii, nu? tongue.gif

--------------------
Ceva de plastic . . - BRRC
Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu!
+
Marty
post 3 Dec 2012, 11:05
Post #335

Vai, ce limbaj subbisericesc folosesti....

--------------------
+
DragosP
post 3 Dec 2012, 11:17
Post #336

Nu zic nimic...nou

Me-a culpa.

--------------------
Cu noi este Dumnezeu!
+
Marty
post 3 Dec 2012, 11:23
Post #337

Scuzats, am vrut sa zic "subparohial"

--------------------
+
DragosP
post 3 Dec 2012, 11:30
Post #338

Nu zic nimic...nou

Am înțeles de prima dată.

--------------------
Cu noi este Dumnezeu!
+
Serje
post 3 Dec 2012, 11:38
Post #339

Membru autentic

From: Cluj-Napoca

QUOTE(paul_p @ 3 Dec 2012, 02:53)
Hello, despre ce vorbim noi aici?

Mie mi-a zis RDS acum aproximativ 1 luna ca daca vreau discovery trebuie sa dau 7 lei in plus. Am facut un act aditional la contract si am dat cei 7 lei.

Si acum au scos discovery. Explica-mi te rog acum cum e treaba cu avutul pana la adanci batraneti, avand in vedere ca dupa numai 1 luna ei mi-au taiat acele programe pentru care m-au pus sa fac act aditional?

Si chiar daca era vorba de cativa ani tot nu era in regula, cata vreme m-au pus sa fac acel act aditional la contract EXPLICIT pentru canalele discovery.
*

Mie nu mi-o cerut nici un leu in plus ... si le-am avut pana acum 2-3 zile.
Daca ai hartie ... da-i in judecata.
Da cat timp cei de la Dicovery nu vor sa fie transmisi pe Digi ... nu cred ca-i vina erdeesului, de ce nu-i injurati si pe aia de la Dicovery?

Da cand ati primit mai multe decat aveati in contract (stick de net, net pe mobil gramada...) ... de ce nu i-ati injurat?
Sau ... ca is singurii la care, daca vrei un serviciu ... nu-ti baga pe gat inca unul.

--------------------
MTD Optima 53 SPB HW
+
DragosP
post 3 Dec 2012, 11:40
Post #340

Nu zic nimic...nou

QUOTE(paul_p @ 3 Dec 2012, 02:53)
Mie mi-a zis RDS acum aproximativ 1 luna ca daca vreau discovery trebuie sa dau 7 lei in plus. Am facut un act aditional la contract si am dat cei 7 lei.

Si acum au scos discovery.
*

Se mai uită și la om... tongue.gif

--------------------
Cu noi este Dumnezeu!
+
paul_p
post 3 Dec 2012, 12:09
Post #341

Membru autentic

From: psd=evil

QUOTE(Serje @ 3 Dec 2012, 12:38)
Daca ai hartie ... da-i in judecata.
*

Bun sfat. Imi place cum gandesti. Sa-i dau in judecata. Ca se recuperez 7 lei si programele discovery sa platesc un avocat si sa pierd timpul.
Nu am timp de asta. Si pe chestia asta se bazeaza probabil si mitocanii de la RDS care au facut treaba asta, ca e prea mare deranjul ca se te apuci sa-i dai in judecata. Ceea ce denota cat de marlani sunt.
Mai bine-i trimit la origini si sa nu mai aud in veci de ei.

QUOTE(Serje @ 3 Dec 2012, 12:38)
Da cat timp cei de la Dicovery nu vor sa fie transmisi pe Digi ... nu cred ca-i vina erdeesului, de ce nu-i injurati si pe aia de la Dicovery?
*

Aha, deci Discovery sunt de vina. Ca nu au vrut sa le dea programele moca, nu? Buna treaba, RDS imi cere mie 7 lei in plus pentru discovery, dar ei nu vor sa plateasca nimic la discovery.

Nu am primit nimic in plus fata de aveam in contract. Si pentru stick si pentru telefon au facut un act aditional. Ca nu au cerut bani pentru asta face parte din politica de marketing a RDS. Avand in vedere ca au venit tarziu pe piata telefoniei, aria de acoperire redusa si serviciile slabe, singura sansa a RDS de a castiga o felie din piata era sa dea aceste servicii moca. Ca daca cereau bani nu venea absolut nimeni la ei.

This post has been edited by paul_p: 3 Dec 2012, 12:11

--------------------
Fara roti fara ipocriti - 2010
+
DragosP
post 3 Dec 2012, 12:11
Post #342

Nu zic nimic...nou

QUOTE(paul_p @ 3 Dec 2012, 12:09)
Aha, deci Discovery sunt de vina.
*

La fel ca antenele fâs.

--------------------
Cu noi este Dumnezeu!
+
paul_p
post 3 Dec 2012, 12:25
Post #343

Membru autentic

From: psd=evil

La fel si nu prea. Similara e doar pozitia de forta a RDS. Are o cota mare din piata si nu-i mai pasa nici de clienti si nici de furnizorii de programe.

Parca era vorba de un GSP. In situatia aia antena a bagat GSP in nu stiu ce categorie obligatorie si RDS nu vroia sa-l retransmita. Dar pe mine nu m-a pus sa platesc nimic suplimentar, ca dupa aia sa-mi ia banii si nici sa nu transmita programul.

Deci nu-i pot acuza ca nu mai transmiteau un post care nu era in grila in momentul cand m-am abonat la ei, si pentru care nici nu am platit in plus ca sa-l transmita.

Pe cand cu discovery e un pic diferit. Posturile existau in grila in momentul in care m-am abonat la RDS. Mai mult chiar mi-au cerut si bani in plus pentru ele. Dar tot le-au scos.

E aiurea sa spui ca nu-i obliga nimeni sa transmita nu stiu ce program. Atata vreme cat ei impun o durata minima a contractului, ma astept ca macar pe acea durata sa nu se schimbe conditiile de la momentul semnarii contractului.

This post has been edited by paul_p: 3 Dec 2012, 12:28

--------------------
Fara roti fara ipocriti - 2010
+
Iulikk
post 3 Dec 2012, 12:37
Post #344

Fost Membru Solenzar

From: Litoral

Sincer, as pleca si eu de la RDS, dar.... aici in CT in afar' de UPC (la care nu ma duc nici de-al dracu pentru ca m-am certat cu ei atunci cand am renuntat la contractul din Mangalia si am stat 2 luni cu saracia aia de modem dupa mine ca nu-l primeau), mai e o firma.... CanalS... la care netu' are doo viteze: deloc si foarte incet....

--------------------
Autoturism visiniu cu roti - CT ?? XXX
Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
+
Marty
post 3 Dec 2012, 12:57
Post #345

QUOTE(Iulikk @ 3 Dec 2012, 12:37)
CanalS... la care netu' are doo viteze: deloc si foarte incet....
*

Management moldovenesc!

--------------------
+
kato
post 3 Dec 2012, 13:13
Post #346

Membru autentic

From: barlad

QUOTE(paul_p @ 3 Dec 2012, 12:09)

Aha, deci Discovery sunt de vina. Ca nu au vrut sa le dea programele moca, nu? Buna treaba, RDS imi cere mie 7 lei in plus pentru discovery, dar ei nu vor sa plateasca nimic la discovery.

*

rds doreste sa plateasca la discoperi. au spus clar, facem pachet separat si cine va dori sa se uite la voi va plati. cine nu va dori nu va plati. care ar fi problema? rds ar avea abonati linistiti, discoperi fiind asa buni vor avea doritori care vor plati sa se uite la ei.....toata lumea ar fi fericita. numai ca discoperi au spus pas. de ce? pentru ca doritorii de discoperi dispusi sa plateasca nu sunt toti abonatii rds si automat asta inseamna profit mai mic, presiune pe canale sa fie cu adevarat buni ca altfel tugulanu nu mai da banii etc.

--------------------
renault scenic 2000 rxt - scenic III 1.6 dci - vs 05 glx vs 79 glx
+
ady77
post 3 Dec 2012, 13:26
Post #347

راحتزیل یو

From: near Bacau

Babaetsi eu invatasem pe la geografie ca scopul unei firme e sa produca profit. Daca cei de la RDS au ajuns la concluzia ca discoperi nu justifica banii investiti, normal ca au decis taierea.

--------------------
________________ ________________ _________________
The problem with this world is that the intelligent are full of doubts, while stupid ones are full of confidence.

ecnedifnocfollufsisoM
+
Sudsemnatu
post 3 Dec 2012, 14:03
Post #348

Membru Huligan

From: Bucuresti

QUOTE(paul_p @ 3 Dec 2012, 13:25)
Atata vreme cat ei impun o durata minima a contractului, ma astept ca macar pe acea durata sa nu se schimbe conditiile de la momentul semnarii contractului.
*

Corect! UPC nu face asa

--------------------
Skoda Fabia 2005 Ex: Dacia Nova/Logan/Supernova 2000/2007/2002
Midland Alan 52/PNI ML 160
Speed doesn't kill people, its the sudden stop that does
+
Serje
post 3 Dec 2012, 15:27
Post #349

Membru autentic

From: Cluj-Napoca

Nu, la UPC mergi si zici ca vrei doar internet ... pai ... nu se poate, va bagam pe gat si cablu tv ca pe acolo vine semnalu, la romtelecom musai si linie telefonica ... ca lor pe acolo le vine semnalu, astia mai dau si promotii ... si cand le termina iti baga direct in abonament, fara sa te intrebe daca mai vrei pachetu respectiv.

--------------------
MTD Optima 53 SPB HW
+
vallyyy
post 3 Dec 2012, 17:17
Post #350

Dacia Clubber

From: Pitesti

Am si eu o mica problema cu RDS-ul,am fost mai devreme sa-mi scot internetul si telefonia fixa/mobila.Am o panarama de fix( fara fir) si 2 telefoane digi mobile,un u120s si un u1000s,problema este ca u1000s are displayul spart,stiind ca nu ma pot prezenta cu el asa,am cumparat un u1000s de pe okazii la un pret derizoriu.Cand am fost mai devreme cu el mi s-a spus ca ei nu pot prelua echipamente cu alta serie dry.gif Metoda corecta ar fi sa schimb displayul de pe telefonul cel bun pe telefonul spart,dar rahaturile astea china-made au panglica de la display lipita direct pe placa probabil cu suflanta.
Ce imi este la indemana la ora actuala este schimbatul seriilor de pe telefonul spart pe telefonul bun,cucuoana de la birou sigur nu se prinde,dar ce ziceti intr-un final o sa-l verifice cineva ? ma refer daca stiti cumva daca se uita cineva la IMEI in telefon ?

--------------------
Dacia 1300 Fost dacist
+
maho
post 3 Dec 2012, 17:31
Post #351

Membru rigido-flexibil

From: Brașov, orașul olimpic

Acu' fo 2 ani (parca) am reziliat un contract cu ei (vandut locatia respectiva); i-am anuntat c-o luna inainte, le-am predat mobilu' (fixul nu l-au vrut, mi-a ramas mie), nici nu s-a uitat la el, l-a aruncat intr-o cutie si gata.

--------------------
Dacia 1310 1983
"Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't."
+
vallyyy
post 3 Dec 2012, 17:46
Post #352

Dacia Clubber

From: Pitesti

Trebuie sa predau si fixul pentru ca mi-au dat modelul asta http://shop.internetoriunde.ro/cumpara/tel...cartela-2222186 si nu prea se incumeta sa piarda ei asa scula.Nu ma intereseaza aspectul asta,eu am inlocuit deja seriile la u1000,doar trebuie sa aflu daca verifica cineva IMEI-ul din telefon

--------------------
Dacia 1300 Fost dacist
+
daniM
post 3 Dec 2012, 19:38
Post #353

Membru autentic

From: Gugulania

Asta il am si eu ,are si modem

--------------------
. . . - Skoda Octavia
+
cdadan
post 3 Dec 2012, 19:54
Post #354

fara turbo viata e pustiu

From: Cluj Napoca

QUOTE(DragosP @ 3 Dec 2012, 09:51)
Trist să fii de partea nasoală a pwlii, nu? tongue.gif
*

Dezavuez categoric acest tip de limbaj. sleep.gif

--------------------
pegas de dame 1986
+
DragosP
post 3 Dec 2012, 20:02
Post #355

Nu zic nimic...nou

Și eu. Vehement!

--------------------
Cu noi este Dumnezeu!
+
quick
post 3 Dec 2012, 20:25
Post #356

Membru autentic

From: bistrita

QUOTE(ady77 @ 3 Dec 2012, 13:26)
Babaetsi eu invatasem pe la geografie ca scopul unei firme e sa produca profit. Daca cei de la RDS au ajuns la concluzia ca discoperi nu justifica banii investiti, normal ca au decis taierea.
*

eu am invatat la istorie ca mai tre sa asculti si de popor, ca altfel ti se suie-n cap.
rds a scos discoveryle pt ca au bagat ei niste canale cu documentare, gen digi world, digi life si cine sti care mai sunt si au zis de ce sa le platesc io rds la discovery banii cand pot sa fac si eu canale sa prezint documentare....

deacord ca discovery baga multe reluari, ar fi si culmea sa fie doar documentare noi, dar totusi ei au scos vreo 4 canale discovery, pe toate astea 4 canale tot apare un documentar nou....din cand in cand.

din ce am inteles io discovery nu a cerut mai multi bani, dar nici ei nu sunt prosti sa lase la pret doar pt ca marele rds le cere.....daca-i criza mie mi-a redus rds abonamentu? din contra acu 2 luni mi-a cerut 7 lei exact pt canalele care acuma le scot....
mearga dracu cu rds lor, eu unu trec la upc.....la meciuri nu ma mai uit de cand gloria ii cu picioru-n groapa si daca apare vreun meci in L1 interesant, ma uit pe net.

--------------------
dacia super nova 2002/ ford focus 2007 1.6tdci90cp /suzuki samurai 1.3 1985 numa buna de off road
+
Markos
post 3 Dec 2012, 20:34
Post #357

fost programator

From: Scursurești Vale

QUOTE(quick @ 3 Dec 2012, 20:25)
rds a scos discoveryle pt ca au bagat ei niste canale cu documentare, gen digi world, digi life si cine sti care mai sunt si au zis de ce sa le platesc io rds la discovery banii cand pot sa fac si eu canale sa prezint documentare....
*

O concluzie pertinentă și 101% adevărată. Se poate închide.

--------------------
Reno Megan Privilej
"Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
+
ady77
post 3 Dec 2012, 20:37
Post #358

راحتزیل یو

From: near Bacau

RDS-ul?

--------------------
________________ ________________ _________________
The problem with this world is that the intelligent are full of doubts, while stupid ones are full of confidence.

ecnedifnocfollufsisoM
+
Markos
post 3 Dec 2012, 20:38
Post #359

fost programator

From: Scursurești Vale

Da icon_mrgreen.gif

--------------------
Reno Megan Privilej
"Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
+
quick
post 3 Dec 2012, 20:39
Post #360

Membru autentic

From: bistrita

asta nu-i bine....las ca nu-i rau sa fie concurenta tongue.gif

--------------------
dacia super nova 2002/ ford focus 2007 1.6tdci90cp /suzuki samurai 1.3 1985 numa buna de off road
+
16 Pages « < 10 11 12 13 14 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 16th May 2025 - 07:05
Forum Renault