Cum blochez accesul la facebook ?
![]() ![]() ![]() |
Cum blochez accesul la facebook ?
dispeceru |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 652 Joined: 6 August 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4 MPi
2008 mdea...
|
|||
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
http://www.pcworld.com/article/249077/how_...k_websites.html
... sau din meniul router-ului, în caz că ai. This post has been edited by Lostboy: 4 Nov 2012, 12:57 |
--------------------
.
.
.
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Proxy, sau de nu poți: opendns.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
dispeceru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 652 Joined: 6 August 06 From: Bucuresti ![]() |
multumesc lostboy
am facut exact ce zice in link ...si merge! |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4 MPi
2008 mdea...
|
|
BennyORWO |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 403 Joined: 10 June 11 From: Alexandria-TR ![]() |
Am postat o poza pe feisbuc,si un prieten de al meu a comentat la fotografie,si din greseala am dat SPAM.
Omu nu mai poate sa se logheze pe fb,si eu daca intru la profilul lui,pagina este goala. Am citit pe net ce sa fac.I-am dat ''nu e spam'' la mesaj,am sterg chiar si postarea,am intrat la setari de confidentialitate,si nu apare blocat acolo. Treaba s-a intamplat de ieri,dar omu nu mai poata sa se logheze pe fb din seara asta. Exista vreo rezolvare?si-o reveni la loc contul lui? Va rog sa ma ajutati,ca ma simt foarte aiurea din cauza asta. Multumesc. |
--------------------
Daewoo
Nubira 3
2003
- TR-09-BEN Dacia 1410 Break CN2 1994 B-65-LYL
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
L-ai nenorocit
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Pe viata! Nici piine pe cartela n-o sa-i mai dea!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
BennyORWO |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 403 Joined: 10 June 11 From: Alexandria-TR ![]() |
Alte idei?se mai poate recupera contul?
|
--------------------
Daewoo
Nubira 3
2003
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Da, e doar blocat. Cică cel mai simplu și rapid e să le scrii și să le explici ce porcărioară ai făcut.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
BennyORWO |
![]()
|
Am tot cautat undeva sa i-au legatura cu ei,sa le trimit un mail ceva,dar chiar nu stiu unde sa caut.
Mi-a zis cineva sa incerc cu recuperare parola.Sa vad ce o sa iasa. Toata faza e ca,eu am pus o poza la ''peretele'' cuiva,si crezand ca e la profilul meu,am vrut sa sterg commentul prietenului meu,dar defapt i-am dat spam.Asta e,o scoatem noi la capat. |
--------------------
Daewoo
Nubira 3
2003
|
|
Markos |
![]()
|
QUOTE(BennyORWO @ 1 Mar 2013, 00:13) Am tot cautat undeva sa i-au legatura cu ei,sa le trimit un mail ceva,dar chiar nu stiu unde sa caut. Citește aici. Să încerce întâi unde zic ăștia (la Additional info poate să povestească pe scurt tărășenia). Dacă nu merge, mail la disabled@facebook.com This post has been edited by Markos: 1 Mar 2013, 00:41 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
BennyORWO |
![]()
|
Merci mult Markos,fac cinste cu o bere,s-a rezolvat
![]() |
--------------------
Daewoo
Nubira 3
2003
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 06:01 |