Merita sa iti schimbi masina prin Variante Auto?, Este o inbtrebare care ma macina...
![]() ![]() ![]() |
Merita sa iti schimbi masina prin Variante Auto?, Este o inbtrebare care ma macina...
diana_201 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 14 February 11 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane
2005
|
|||
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Iaca am scos linkul la "site-ul pentru soferi", ca sa nu fie discutii ca ar fi reclama... Nu ca nu ar fi fost evident...
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
vallyyy |
![]()
|
![]() Dacia Clubber Group: Members Posts: 2.385 Joined: 13 December 07 From: Pitesti ![]() |
Eu unul sunt sceptic in ceea ce privesc schimburile auto ,in general "faci schimb" ca sa fie in avantajul tau si pentru ca poate e mai usor sa atragi omul ca sa scapi de masina ,in special daca are ceva probleme ascunse ,cum zicea cineva dai problemele tale pe problemele altora.Eu zic sa o vinzi intai pe a ta si apoi ai posibilitatea sa alegi masina care iti place nu doar care o gasesti la o "combinatie",pana la urma nu toti fac schimb
|
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|
Paul Gabriel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 590 Joined: 16 October 07 From: Cluj-Napoca ![]() |
Eu zic sa nu faci, am facut si eu vreo 2 schimburi si mai mult am iesit in paguba. "Ce dai stii, pe cand ce cumperi nu''
|
--------------------
Suzuki/Audi
GSXR/A4
2005
- CJ XX RUN -----------
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Eu recomand multa grija... multi prima oara schimba masini, si mai tarziu neveste.
Ca sa ne dam seama mai clar care-i situatia, ar trebui sa stim totusi si culoarea. |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
tataiedaciotul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 504 Joined: 20 September 08 From: Bucuresti ![]() |
Daca golful 5 este nou,atunci vinde si apoi cumpara.Daca golful 5 e la mana a 2-a,atunci faceti cm va taie capul.
|
--------------------
Dacia
Solenza
Scala
- B-31-PGD Bucuresti,Dacia Solenza, Scala 2004
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
In primul post era si un link.
Ce naivi sunteti sa credeti ca initiatorul (care se da si femeie, ca sa fie privit mai cu ingaduinta) il freaca grija de schimburi... Il freaca de reclama la site, si daca nu mai e reclama, il doare la basca de restul... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
zanzie |
![]()
|
![]() Aspirant de Trabant Group: Members Posts: 1.241 Joined: 30 April 08 From: Pădure ![]() |
QUOTE(diana_201 @ 21 Feb 2011, 23:19) Credeti ca merita sa facem un astfel de schimb? Doar daca are auspuf!! QUOTE(bucatzel @ 22 Feb 2011, 00:31) Eu recomand multa grija... , +1 |
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th May 2025 - 19:19 |