Megane 2.1 Privilege, Frantuzoaica fara tocuri
![]() ![]() |
Megane 2.1 Privilege, Frantuzoaica fara tocuri
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
||
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
|
||
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|||
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Cu ce te ajută altă evacuare la diesel? Sunet frumos oricum nu scoți dintr-un asemenea motor
![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
Bine ca pe JD il ridicati in slavi pentru evacuarea de RS si pe omul asta nu l lasati sa si puna ceva care sa completeze bara aia vizual...
|
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Aceeași întrebare i-am adresat-o și lui J.D., stai calm
![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
pai daca ai primit raspuns si acolo de ce mai intrebi si aici?
![]() |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
Glumești, nu?
![]() Vorbim totuși de alt personaj. Oricum, i-am adresat o întrebare, nu i-am dat cu piatra-n cap! Să-nțeleg totuși că ești avocatul lui nonic? Lasă-l pe el să răspundă! This post has been edited by cosmin_2300: 23 May 2011, 10:17 |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
gotty |
![]()
|
de ce sa glumesc ?nu ti se pare logica intrebarea?
nonic nu poate spune nimic fara acordul meu care poate fi folosit impotriva lui mai tarziu! ![]() |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
QUOTE(gotty @ 23 May 2011, 11:25) Chiar deloc. Oamenii au motive diferite pentru care fac același lucru. De exemplu, nu toți își iau mașini cu motoare diesel ca să consume mai puțin (un vecin și-a luat Passat TDI că nu a avut niciodată mașină diesel și era curios să vadă cum e ![]() QUOTE(gotty @ 23 May 2011, 11:25) ![]() ![]() This post has been edited by cosmin_2300: 23 May 2011, 10:40 |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
nonic |
![]()
|
![]() Together we can do more Group: Members Posts: 3.964 Joined: 22 May 09 From: Ploiesti ![]() |
Nu am apucat sa raspund ca aveam ceva treaba dar vad ca a generat discutii aprinse evacuarea mea
![]() Raspuns: Toate tobele originale vor ramane pe masina pentru linistea colegilor ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.1 1.5 dci
2004 Privilege Sedan
|
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
Pui mana pe un aparat mai bun
![]() |
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
QUOTE(nonic @ 23 May 2011, 11:56) Raspuns: Toate tobele originale vor ramane pe masina pentru linistea colegilor ![]() ![]() Mulțumesc pentru răspuns. Inițial am crezut că pui altă evacuare pentru sunet, apoi gândindu-mă că puteai să pui altă evacuare ca să mărești puterea motorului (+ altă turbină, alt intercooler, etc). |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
Avani |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.132 Joined: 23 October 07 From: Capitala gri ![]() |
Foarte OK masina. Imi plac tare mult jantele.
Spor la treaba ! |
--------------------
.
.
. Think forward !
|
|
nonic |
![]()
|
![]() Together we can do more Group: Members Posts: 3.964 Joined: 22 May 09 From: Ploiesti ![]() |
gotty, multumesc pentru sustinere
![]() spy_oh_joy1389, am si aparat foto dar nu prea in folosesc ![]() cosmin_2300, initial ramane asa dar nu se stie pe viitor Avani iti multumesc. Multi km fara incidente tuturor! |
--------------------
Renault
Megane 2.1 1.5 dci
2004 Privilege Sedan
|
|
nonic |
![]()
|
Am facut evacuarea si a primit un tratament cu ceara solida, scuzati calitarea pozelor.
Attached thumbnail(s) IMG_0043.jpg ( Size: 273.35k ) Number of downloads: 621 IMG_0047.jpg ( Size: 251.33k ) Number of downloads: 668 |
--------------------
Renault
Megane 2.1 1.5 dci
2004 Privilege Sedan
|
|
pheephee_11 |
![]()
|
![]() pe aici si eu Group: Members Posts: 509 Joined: 25 August 10 From: bucuresti ![]() |
foarte frumos!
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.1 1.6 16V
2004 Ford Mondeo mk4 2.0tdci 2008
unde vedeti ma atata ceata?! |
|
desmo |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 149 Joined: 26 April 09 From: Bucharest ![]() |
salutare. as dori sa imi achizitionez un set de lupe aftermarket pentru un megane 2.1., care este dotat cu bec normal. Am citit pe forum, si as dori sa ma sfatuiti si pe mine in aceasta privinta. Am cautat pe internet, si unul cu faza scurta si lunga ajunge pe la vreo 450-500 lei, fara montaj.
Imi recomandati un service sau un magazin de unde as putea sa le cumpar??? (bucuresti) Vreau neaparat sa imi cumpar un set. Mai trebuie alte modificari?? Se poate sa le pun in far, fara modificari majore?? Modelul farului, care este cel mai bun???, din cate am inteles ala de 4300 e cel mai potrivit. Ajutati-ma. Va multumesc. P.S. nonic, NEED TO HELP ME. |
--------------------
Renault
Laguna III
2008/ 2.0 Dci-150 cp constant si iute...
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
Nu mai bine cumperi faruri cu lupă?
![]() Găsești și SH, evident în stare bună! |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
|
--------------------
------
------
------
|
|
valikris2002 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 944 Joined: 11 November 05 From: roman,neamt ![]() |
in ce consta tratamentul cu ceara solida, si care ar fi etapele si conditiile desfasurarii tratamentului? Ce tip de produs ai folosit si de unde se poate procura. La general masina a iesit cu mult gust nu sunt modificari de cocalari imi place, am o problema cu decupajul rotilor poate fiind prea joasa nu mai cadreaza bine jantele in rest felicitari pentru modificari
|
--------------------
megan sedan
manager 1.5 dci, 85 cp
26-10-2007
- -
|
|
nonic |
![]()
|
desmo, poti sa iti achizitionezi un kit de lupe cum ai spus si tu la 400-500 lei, nu am condus noaptea o masina cu astfel de lupe dar am inteles de la cei care au asa ceva ca sunt multumiti. Eu mi-am pus lupe de Audi si sunt foarte incantat de ele, becurile cu xenon de 4300K.
Montajul acestui kit aftermarket este relativ usor, partea cea mai grea este dezlipirea sticlei de la far ( cam 3 ore bune/far asta daca vrei sa faci treaba buna). Poti sa achizitionezi aceste lupe de la bursa, dupa montajul lupelor nu trebuie sa faci alte modificari sunt plug and play. M i h a i, nu am poze cu evacuarea dar o sa fac, dupa finala am facut o ramificatie pentru fiecare tips. valikris2002, multumesc pentru aprecieri, jantele se incadreaza perfect cu ea lasata si o sa pun o poza in care sa se vada mai bine acest lucru. Legat de ceara solida: 1. degresarea masinii - nu stiu cum se numeste solutia ( am primit o sticluta de la cineva care lucreaza la o spalatorie) 2. spalarea masinii 3. ceruirea - am folosit ceara solida FORMULA 1, ceara solida se aplica cu un burete dupa care se indeparteaza cu lavete din bumbac 100%, procesul de ceruire este asemanator cu cel de polisare. |
--------------------
Renault
Megane 2.1 1.5 dci
2004 Privilege Sedan
|
|
nonic |
![]()
|
Azi am schimbat farurile, cele cu lupe intra la finisat si poate niste lupe bixenon
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.1 1.5 dci
2004 Privilege Sedan
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
Ești "zgârcit" tare cu pozele ... pune și tu niște poze calumea!
![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
nonic |
![]()
|
Dupa o verificare amanuntita am gasit duse 2 bucse de la bratele inferioare cea mare de pe dreapta si cea mica de pe stanga, am cautat cateva oferte pentru bratele inferioare si am primit o oferta prea tentanta si nu cred ca o sa le cumpar pentru ca pretul lor pe majoritatea site-urilor online se invart pe la 360 lei. Mecanicul care mi-a facut constatarea imi spunea ca este suficient sa schimb bucsele dar daca tot umblu acolo am spus sa schimb tot inclusiv pivotii. Ce parele aveti, sa schimb bucse si pivoti sau sa iau basculele complete?
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 1.5 dci
2004 Privilege Sedan
|
|
millian03 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 207 Joined: 31 August 08 ![]() |
salut,
si eu am pe stanga pivotul care cam troncane iar mecanicul meu mi-a spus ca mai bine schimb bascula cu totul decat sa schimb doar pivotul...si eu sunt de aceeasi parere, mai bine faci treaba completa asa cum scrie la carte cu piese de origine decat sa iei aftermarket si sa pice repede. |
--------------------
BMW
320
2004 BMW 320, 2004, 2.0d, 150 CP
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
aLecsunder |
![]()
|
![]() Membru... Group: Members Posts: 616 Joined: 27 October 09 ![]() |
Eu azi am schimbat doar pivotii. Din ce am inteles , se recomanda schimbarii intregii bascule din cauza ca acea gaura in care pivotul intre fortat se largeste dupa mai multe astfel de operatiuni.
This post has been edited by aLecsunder: 2 Aug 2011, 17:56 |
--------------------
Ford
Mondeo
2019 ST-Line
|
|
nonic |
![]()
|
Ma mai gandesc pana Vineri
![]() @aLecsunder, la mine ar fi prima interventie. Cum sunt dupa inlocuire, ai intampinat probleme la inlocuire...? |
--------------------
Renault
Megane 2.1 1.5 dci
2004 Privilege Sedan
|
|
aLecsunder |
![]()
|
![]() Membru... Group: Members Posts: 616 Joined: 27 October 09 ![]() |
Nu, n-au fost problema la montaj. Interventia a avut loc azi , ce va urma nu stiu . Eu sper sa tina .
|
--------------------
Ford
Mondeo
2019 ST-Line
|
|
nonic |
![]()
|
Am achizitionat cele 4 bucse pentru bascule, 2 pivoti, bucsele de la cadru si bucsele de la bara stabilizatoare... se anunta un weekend plin
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.1 1.5 dci
2004 Privilege Sedan
|
|
nonic |
![]()
|
Am schimbat asa:
1. bucse bascula 2. pivoti 3. bucse cadru - nu a fost cazul si am ramas cu ele 4. bucse bara stabilizatoare 5. Bucsa caseta directie 6. bielete de directie + capete de bara concluzia... este alta masina ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.1 1.5 dci
2004 Privilege Sedan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 01:35 |