Martie 2011, Romania iese din recesiune
![]() ![]() ![]() |
Martie 2011, Romania iese din recesiune
DragosP |
![]()
|
||
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
||
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|||
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
0,7%
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
+/- nu?
Dacă e cu -, am belit-o, de fapt, ca lui Ivan, nu am ieșit ci am intrat. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Unde ai intrat?
![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(DragosP @ 13 May 2011, 14:14) Nu e bre cu marja de eroare, e cu estimari "semnal" - http://www.insse.ro/cms/rw/news/item590.ro.do care sunt dupa cum zice acolo "mai puțin precise decât cele provizorii" si sunt obtinute prin "prin utilizarea datelor existente și a estimărilor pentru cele nedisponibile) sau metoda indirectă (prin utilizarea tehnicilor de regresie)". Adicalea peromana: avem cateva date si, extrapolandu-le cu evolutia anterioara (care a fost pozitiva!!!) afirmam ca si asta a fost pozitiva. Ca au aplicat ajustarea sezoniera, foarte bine. Dar as intreba, ajustarea cu inflatie a fost aplicata? Ca daca ai inflatie de 1,5% pe perioada analizata, iar cresterea e de 0,6%, cresterea reala e de fapt... negativa. Dupa care, vine si raspunsul ce naiba e cu cursul de schimb de a cazut ca piatra in fantana. Pai ce sa fie, au exprimat datele in euro, si cum euro are un curs mic, au iesit mai multi euro la PIB, iaca si cresterea. Ori in decembrie euro era vreo 4,28 iar la inceputul lui aprilie) (terminarea trimestrului) era vreo 4,13, o scadere a cursului cu 3,6%. Daca a fost o crestere (neajustata) de 1,5, asta in fapt, datorita cursului de schimb, pe bune a fost o scadere cu vreo 2,13%. Problama cu acest curs este ca pacalirea e doar temporara, peste vreo 1-2 trimestre se duce. Asta pe datele statistice, doar ca nu prea le ciripeste lumea, ca din statistica poti scoate ce vrei tu. Plus de asta, treaba cu iesirea din criza dupa 2 trimestre de crestere e o forumulare electorala, in fapt sunt vreo 7 indicatori compusi care trebuiesc verificati. Sunt apropape convins ca la noi nici unul nu da cum trebuie, d-apai sa dea cu totii... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Deci tot nasol e
![]() |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Pai da, bre, voi nu stiti ca - cu - fac +? Se-nvata la matematica de clasa a 3-a!
In alta ordine de idei, dac-am vrea am muta muntii, da' la ce bun? Mardale-Am-putea-cuceri-lumea.jpg |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
|
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Daca stie sa numere nu inseamna ca stie sa si calculeze.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Pentru aia s-au inventat contabilii porcotalii
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
vijelie |
![]()
|
Mie, mai tinerel fiind, imi place: intram-iesim-intram etc.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
vet |
![]()
|
![]() Membrul Group: Members Posts: 464 Joined: 9 December 07 ![]() |
.....si suntem ioghini???? Cand dracu terminam?
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 / KissFM 1.5 dCi .
|
|
ATM |
![]()
|
![]() 1948 Tucker Torpedo Group: Members Posts: 596 Joined: 28 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Da' ce va grabiti asa cu terminatul, ca doar nu vine sfarsitul lumii anul asta...o sa iesim din criza in an electoral, bineinteles, pentru a ridica osanale sublimei si maretei conduceri, lua-mi-ar prajina la fuga...
This post has been edited by ATM: 15 May 2011, 23:38 |
--------------------
MITSUBISHI
COLT
Z30-2005 Inchiriez fiare de calcat, geamuri termopan, betisoare de urechi, aparate de ras. Rog seriozitate.
|
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
QUOTE(vijelie @ 13 May 2011, 17:50) ai si tu dreptate o data. intrati-iesiti-intrati-iesiti... caricatura-basescu-boc1.jpg |
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Deci e limpede, am iesit din recesiune, se vad semne clare.
QUOTE Hugo Desnoyer, cunoscut în Franța drept "măcelarul pentru staruri", furnizor al Palatului Elysée și al celor mai mari restaurante din Paris a deschis la București o măcelarie împreună cu Cristian Preotu, General Manager al lanțului de delicaterii Le Manoir. Măcelăria Le Boucherie Francaise, prima de acest gen în București, a fost deschisă cu o investiție de 150.000 de euro și așteaptă în primul an o cifră de afaceri de 500.000 de euro. De aici poți cumpăra, alături de vinuri exclusiviste și brânzeturi franțuzești, specialități de carne precum vită Aubrac, ce provine de la vite crescute pe muntele Aubrac situat la o altitudine de peste 1000 m, hrănite cu cereale și iarbă, vită Limousine, cea mai savuroasă carne franțuzească dar și pui De Bresse și de Patis, considerați cei mai buni pui din lume, crescuți cu cereale și ceaiuri pentru digestie. Prețul pentru un kilogram de vită se încadrează între 250 și 1700 de lei, cât costă cea mai scumpă carne de vită din lume provenită de la vacile Wagyu, din Japonia. argoane, vrei niste vită Limousine? ![]() This post has been edited by Markos: 5 Jul 2011, 18:56 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
ne-a scos din foame, macelaru!
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
Markos |
![]()
|
Nu s-a scos din foame însa cretinul care a scris articolul. De gen feminin fiind, parca suna mai bine "La Boucherie", decat "Le Boucherie". Ma rog, are doua scuze - e o limba straina, plus ca genuri mai încurca pana si ditamai ministrul învatamantului.
Ce ne facem însa cu limba romana? CPM înseamna "delicaterii"? Delicatese pe baterii? |
--------------------
Reno
Megan
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
QUOTE(Markos @ 5 Jul 2011, 20:57) delicaterii = delikat + picanterii (probabil s-a gândit la preț). Nimic nu știi băi grecule ![]() This post has been edited by cosmin_2300: 5 Jul 2011, 22:23 |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
Markos |
![]()
|
QUOTE Premierul Emil Boc a anuntat miercuri, la sedinta de Guvern, ca Executivul a atins "fara probleme" tintele macroeconomice propuse pentru 2011. Cresterea economica a fost de "aproape 2%" - fata de tinta de 1,5% propusa, iar tinta de deficit bugetar de 4,4% a fost atinsa. Criza a ramas o amintire neplacuta. Sa bem! ![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
acum cu kkt euro cum ii de fapt.... sau asteptam sa ni zic nenea franks?
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.735 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 21:27 |