Martie 2011, Romania iese din recesiune
![]() ![]() ![]() |
Martie 2011, Romania iese din recesiune
neumann |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
|
||
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|||
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
N-ati auzit voi declaratia completa, in martie iesim din criza si intram in aprilie in alta criza, mai sexoasa
![]() |
--------------------
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
In criza de parlamentari cu buzunare adanci vom intra vreodata?
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Ascultati la Traian si Emil care v-au fost mosi pana la adanci batranete:Criza nu e a mea nu e a noastra ci a ci a voastra si a urmasilor urmasilor in vecii vecilor.
![]() This post has been edited by bion: 25 Feb 2011, 10:48 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Ma, mie abia acum mi-a picat fisa
![]() Pai ba nene, daca iesim din recesiune si se întorc toti mall d'ovenii din Italea si Spanea acasa, noi cum plm mai supravietuim? ![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Plecam in locul lor in Spania si Italia...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Ba Radiane, tu chiar esti destept ma!
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Injiner domnu', injiner...
This post has been edited by radian: 25 Feb 2011, 22:26 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
Cred ca la maxim o saptamana dupa ce depasim cenzuratu' asta de criza de-adevaratelea, asta poa' sa fie peste cativa ani, o sa ne pocneasca un cutremur d-ala de 7 grade jumate si ne linisteste la loc.
La norocu' nostru. |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
|
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
Markos |
![]()
|
Boc:
QUOTE Bilanțul pe ianuarie, întărește previziunile bune. România are în următoarele șase luni cea mai bună perspectivă economică din țările Europei Centrale și de Est. Datele pe ianuarie arată că veniturile la bugetul de stat au crescut față de ianuarie 2010 și față de media trimestrului IV a anului 2010, astfel încât la sfârșitul primului trimestru, în luna martie, România va ieși din recesiune. Ceea ce am făcut a fost corect, și este temei pentru o creștere economică sănătoasă. Consecințele vor fi că România va fi ferită de pericolele care o pândeau din 2008, când am început guvernarea, nu va avea în față pericolul unui colaps economic și va avea posibilitatea ca prosperitatea să fie resimțită în buzunarul fiecărui cetățean. Io v-am zis, da' voi - nu, ca betmen.. ![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
radian |
![]()
|
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Auzi ma, da' daca are mini-sifiliticu' dreptate si iesim din criza?
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Si cum imi dau seama daca am iesit sau nu din criza ?
Salariile sigur nu o sa imi creasca, produsele nu o sa se ieftineasca, deci tot aceiasi bani (putere de cumparare) o sa am ![]() This post has been edited by Shush: 27 Feb 2011, 16:29 |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
radian |
![]()
|
Ar fi foarte bine, evident. Dar asta inca nu-i transforma pe Basescu si pe Boc in salvatorii neamului. De altfel nu degeaba Basescu ia in calcul debarcarea lui Boc. Tarile din jur au depasit de mult criza, si, fara o curba de sacrificiu sustinuta doar de clasele si asa defavorizate, si mai ales fara sa contracteze datorii externe imense. Daca n-am fi "beneficiat" de toate tampeniile pe care le-au facut guvernantii in ultimii ani, probabil si Romania ar fi depasit criza economica mult mai repede, si mai ales fara atata circ inutil.
This post has been edited by radian: 27 Feb 2011, 16:40 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Merced |
![]()
|
In expectativa mi-am luat deja de pe net niste "bascheti", si de 1 martie ca sa arunc cu banii care vor fi deja in exces, sa mor de nu-mi iau si niste blugi.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
|
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
CGDBZ |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.487 Joined: 8 July 09 From: BZ ![]() |
Iesirea asta din criza e doar statistica , ca de altfel si criza.Eu vad cam asa treaba : Ion are 4 paini si Gheorghe niciuna , statistic amandoi au cate doua paini , in realitate unul moare de foame - cam asa este si cu iesirea din criza.
|
--------------------
-
-
-
|
|
Charlton |
![]()
|
![]() ان سيارتي ك Group: Members Posts: 366 Joined: 18 February 05 From: Gugulania ![]() |
Rumania n-a fost, nu este in recesiune. Va rog nu panicati populatia, nu instigati la ura si manie proletara. VA ROG!
This post has been edited by Charlton: 27 Feb 2011, 20:54 |
--------------------
Dacia Logan
Preferance
2005 /
- CS-05-FUB Batranul marinar cu alge in barba si scoici pe burta.
GPS...chinezarie da' bun. |
|
Merced |
![]()
|
Eu as zice ca Romania n-a intrat in criza de doi ani, ci e in criza din 1990 incoace.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
Markos |
![]()
|
Iesirea din criza e statistica, dar mai ales politica. Le-a adus aminte Zeus, recent, ca la anu' sunt alegeri locale si parlamentare, ca nu-i treaba lui (chipurile), dar totusi îl preocupa ("io v-am facut, doar io am voie sa va omor!"), si daca continua în nota asta, o belesc original. "Sa nu ziceti ca nu v-am zis!"
Baietii de la Cotroceni au venit si cu un nou slogan: "recastigarea sperantei si încrederii". Suna frumos, nu? ![]() Ekipa portocalie din Victoriei a percutat instant, asa cum ne-a obisnuit. Ma refer, mai ales, la tandemul de aur Boc-Udrea. Copiii lui Baselu. Boc a descoperit pe la Comisia de Statistica o fantastica, incredibila crestere economica probabila, de (stati jos, sa n-aveti vreun soc) 0,1% la sfarsitul trim.I 2011. Aur curat! Au schimbat baietii placa, în directia asta, mai repede decat îmi spalam eu Meganu'. Neuitand sa reaminteasca, obsesiv, al cui e meritul pentru minunea asta Dumnezeiasca. Asta dupa ce a avut grija Base sa-i arate un pic sperietoarea lui Boc (cu prim-ministru tehnocrat, pentru vremuri noi, blabla), sa nu cumva sa-i treaca aluia ceva obscen prin cap. This post has been edited by Markos: 27 Feb 2011, 20:10 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
QUOTE(CGDBZ @ 27 Feb 2011, 19:39) Iesirea asta din criza e doar statistica , ca de altfel si criza.Eu vad cam asa treaba : Ion are 4 paini si Gheorghe niciuna , statistic amandoi au cate doua paini , in realitate unul moare de foame - cam asa este si cu iesirea din criza. Statistics is the science that show that the average human has one testicle This post has been edited by Shush: 27 Feb 2011, 20:06 |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
radian |
![]()
|
FLP se pare ca mi-a reusit o gluma foarte spirituala. Doar ca nu se vroia a fi o gluma...
Ce ti se pare amuzant? Ca suntem ultimii care depasim momentul de criza? Ca ne-am ales cu niste datorii externe ce n-a avut Romanica insumate in toata existenta ei? Sau ca cei care si inainte castigau putin acum castiga si mai putin? This post has been edited by radian: 27 Feb 2011, 22:38 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Lu' FLP i se pare amuzant să zici că RO a fost în criză.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 21:19 |