Jurnal de bord laguna 2 tractorina, benzina consuma prea mult
![]() ![]() |
Jurnal de bord laguna 2 tractorina, benzina consuma prea mult
corbex |
![]()
|
||
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|||
pishky |
![]()
|
![]() rca Naspa Group: Members Posts: 3.522 Joined: 26 January 11 From: Constanta ![]() |
verificat la service-ul din coltu` orasului masina.
urmeaza: bucsi bara stabilizatoare, bucsi puntea spate, suport cutie, bielete antiruliu, amortizoare haion si nu mai stiu ce. Piesele sunt pe vine, urmeaza sa merg la montaj. intre timp, asa de weekend (ca tot m-a bagat in boala fuzzy cu laguna lui ![]() 2015_09_22_15_05_16.jpg 2015_09_22_16_11_28.jpg 2015_09_22_17_37_09.jpg 2015_09_22_18_38_17.jpg |
--------------------
Reno,
dizel,
ca nu-mi permit o benzina
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Cat vrei pe ea?
|
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
pishky |
![]()
|
![]() rca Naspa Group: Members Posts: 3.522 Joined: 26 January 11 From: Constanta ![]() |
pret comparabil cu a lui gabize, ca mai are oleac si iese din rodaj, o grija mai putin pt viitorul propitar
![]() |
--------------------
Reno,
dizel,
|
|
madhorsefuzzy |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.247 Joined: 9 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Lasa asta. Cum se aude acum? Sau cum nu se mai aude?
![]() Prima data am zis ca pui poze cu masina mea. Seamana L2 cu L3 pe dedesubt de zici ca sunt verisoare. ![]() |
--------------------
Laguna Grandtour
2011 4Control 2.0dci
200cp+ / Honda Insight Hybrid 2010 stock "Vei invata sa conduci cand vei sti sa te feresti de prosti, nu cand vei sti legea!"
|
|
pishky |
![]()
|
am apucat sa fac "decat" ce se vede in foto.
Mi se pare mai liniste, dar e posibil sa fie si placebo. Pasla am pus la disperare (1,2,3, pe alocuri si 4 straturi, e de la colegu cosmin uau, evident, am luat-o pe cea mai groasa, si evident nu mai puteam sa pun bancheta la doo straturi, asa ca acolo sub bancheta a ramas, mostly un singur strat). La oalele rotilor inca nu m-am bagat, la capota motorului si peretele ignifug nu m-am bagat, la portiere nu m-am mai bagat (suplimentar fata de ce a facut Dragos adica), mai e de lucru, dar vedem usor usor se face. (intentionez cand ajung la mall d`dova sa fac si plafonu`, si bordu`, e multe pe lista, dar primordial se face mecanica, ulterior confortul), la mecanica ar trebui sa am in vedere si niste discuri pe fata. am oaresce batai la franarile mai intense intre 110 si 90. Doctor brembo, calling doctor brembo cat despre verisoare, ar trebui sa te ingrijoreze faptul ca nu faci diferenta intre tde69 si gri sobolan ![]() pe masura ce m-am mai plimbat si cu alte masini (mai vechi, mai noi) imi dau seama ca lagunitza se tine chiar bine. (comparand cu golf 4, toybota corola penultimul model, pasat penultimul model, vehiu` meleu, octavia 4x4, hillux - truck norris), bifeaza binisor la ce imi pasa mie, deci subiectiv vorbind imca imi place. probabil trcerea se va face catre un espace, candva. This post has been edited by pishky: 22 Sep 2015, 22:28 |
--------------------
Reno,
dizel,
|
|
madhorsefuzzy |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.247 Joined: 9 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Gri sobolan de fapt e TEKNG.
![]() Pana in140Km/h e ok Espace, dupa trebuie Talisman cu 4Control. Si pana in 3 puradei e ok si Talisman, nu trebuie Espace. |
--------------------
Laguna Grandtour
2011 4Control 2.0dci
200cp+ / Honda Insight Hybrid 2010 stock "Vei invata sa conduci cand vei sti sa te feresti de prosti, nu cand vei sti legea!"
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Passat penultimul model ... adica B7?
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
QUOTE(pishky @ 22 Sep 2015, 23:10) [...]Pasla am pus la disperare (1,2,3, pe alocuri si 4 straturi, e de la colegu cosmin uau, evident, am luat-o pe cea mai groasa, si evident nu mai puteam sa pun bancheta la doo straturi, asa ca acolo sub bancheta a ramas, mostly un singur strat). [...](intentionez cand ajung la mall d`dova sa fac si plafonu`, si bordu`, Dragutule, in privinta umiditatii ce ai de gand sa faci? Fii sigur ca tot materialul ala in plus va tine umezeala, pacat de tabla aia curata de sub mochete. |
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
pishky |
![]()
|
@ danut - da, penultimul, 2014 masina. Cu dsg si toate alea. Eficient, mi-a placut, nu cred ca as cumpara unul pentru ca vreau unul, ci pentru ca se potriveste ca masina anosta care te duce de la A la B in confort.
@ Mucixu - in mod normal nu exista umiditate acolo, si bancheta are ceva burete pi didisupt, deci daca ar fi tinut umezeala, tinea si aia. Iar intre tabla si pasla este zmoala aia cu aluminiu, deci tabla e acoperita. Nu sunt nici primul, nici ultimul care face asa ceva. (si nici nu intentionez sa fac piscina in masina prea curand). Bordu`, tre sa vorbesc cu moldoveanu` ala cu doiturbo, sa vad cand are si el timp, si Sun`dell...dar peste ceva vreme. deocamdata ii coc surpriza, miseleste asa, fara sa stie. |
--------------------
Reno,
dizel,
|
|
madhorsefuzzy |
![]()
|
Laguna 2 aparuta in 2000, Clio 3 in 2005. in 5 ani poate mai modificau conceptia.
QUOTE(cdadan @ 23 Sep 2015, 10:06) Passat penultimul model ... adica B7? De ce nu? Interiorul e de B6. ![]() QUOTE(MuciX @ 23 Sep 2015, 10:12) Dragutule, in privinta umiditatii ce ai de gand sa faci? Fii sigur ca tot materialul ala in plus va tine umezeala, pacat de tabla aia curata de sub mochete. Avand in vedere ca a trecut peste 1 an de cand am tapitat cu mocheta d-aia aceleasi locuri as putea sa verific de umezeala nu? ![]() This post has been edited by madhorsefuzzy: 23 Sep 2015, 09:56 |
--------------------
Laguna Grandtour
2011 4Control 2.0dci
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
|
--------------------
-
-
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Face, da' nu pisti tăt.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
MuciX |
![]()
|
QUOTE(pishky @ 23 Sep 2015, 10:45) nu cred ca as cumpara unul pentru ca vreau unul, ci pentru ca se potriveste ca masina anosta care te duce de la A la B in confort. Ma, esplicati si la mine, ce e asa anost la vaguri, dar este excelent la renoaie? Spre exemplu, mie Alfele imi plac, dar numai pentru ca-s frumoase; cand ii aud pe unii ca au farmec pentru ca se strica des ma apuca spumele. E ca si cum i-as trage lui Danut o cheie pe Jetta si dupa aia sa ii spun "na, acum are personalitate". |
--------------------
-
-
|
|
AndreiMR |
![]()
|
![]() Membru alfist Group: Members Posts: 3.828 Joined: 15 January 09 From: Pitesti ![]() |
N-ai inteles cu Alfele...le ierti faptul ca se strica tocmai pentru ca au farmec, pentru ca sunt frumoase si pentru ca sunt faine la condus, nu iti plac pentru ca se strica. Bine, pentru masochisti o fi fain si sa aiba de reparat tot timpul
![]() |
--------------------
2018
Mazda 3 G120
Challenge 2015 Land Rover Discovery Sport TD4 SE
2008 Mazda 2 TE EX: Clio III dci Dynamique/Mazda CX-7 Revolution/ Alfa Romeo 159 2.4 jtdm |
|
MuciX |
![]()
|
|
--------------------
-
-
|
|
cdadan |
![]()
|
QUOTE(MuciX @ 24 Sep 2015, 08:56) E ca si cum i-as trage lui Danut o cheie pe Jetta si dupa aia sa ii spun "na, acum are personalitate". Danut din Bistrita era cu Geta, dar a dat-o si el mai departe. ![]() 24 Sep 2015, 09:26: LE: asta seamana un pic cu Mazda. ![]() This post has been edited by cdadan: 24 Sep 2015, 08:26 |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
MuciX |
![]()
|
Da creca nici tu nu mai stii ce conduci; golf, focus, dar nu stiu de ce aveam impresia ca aveai o jetta, ultima data.
|
--------------------
-
-
|
|
cdadan |
![]()
|
Asa-i, ca intr-o vreme nici eu nu mai stiam. Am luat la rand toate rablele din ferma.
![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
hitman1234 |
![]()
|
![]() Bringing secsi back Group: Members Posts: 1.791 Joined: 9 February 08 ![]() |
QUOTE(MuciX @ 23 Sep 2015, 10:55) Mai putin faitonu,care are a naibii dezumidificator incorporat, dar aia nu-i masina oricum,deci se sustine afirmatia. QUOTE(MuciX @ 24 Sep 2015, 08:56) +1, poate directia? QUOTE(Synyster @ 24 Sep 2015, 09:01) N-ai inteles cu Alfele...le ierti faptul ca se strica tocmai pentru ca au farmec, pentru ca sunt frumoase si pentru ca sunt faine la condus, nu iti plac pentru ca se strica. Bine, pentru masochisti o fi fain si sa aiba de reparat tot timpul ![]() Era o chestie faina inainte pe club alfa, un video de prezentare, plecau 4 alfe pe serpentine, dar sus ajungeau doar 3 ![]() |
--------------------
bemfe
vewe
. "Cearta pe net ca e ca paraolimpiada: chiar daca castigi, tot handicapat esti." Nalodaniel
|
|
ursul_bipolar |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.667 Joined: 23 July 08 ![]() |
Ma acuma sa ma scuzat da nu mi-as lua o masina frumoasa si care sa se strice tot timpul. E ca femeia aia... frumoasa, n-am ce zice da cand deschide gura iese prostia gramada... asa ca fiabilitatea cred ca ar trebui sa fie prima chestie.
|
--------------------
Toyota
RAV4
HSD Elegance 2018 Toyota Highlander HSD Exclusive 2022
|
|
cdadan |
![]()
|
Gata, pauza anosta de-o tigara:
Attached thumbnail(s) 20150924_140107.jpg ( Size: 2.35mb ) Number of downloads: 351 |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
dan22y |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.515 Joined: 7 June 06 From: B ![]() |
Doizerotedei?
|
--------------------
R
M
8
- B
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Ce lufturi nasoale are la portiera. A fost dauna totala de cel putin 3 ori.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
hitman1234 |
![]()
|
![]() Bringing secsi back Group: Members Posts: 1.791 Joined: 9 February 08 ![]() |
Sanchi, pauza de tigara, s-a oprit sa curete evacuarea..
|
--------------------
bemfe
vewe
. "Cearta pe net ca e ca paraolimpiada: chiar daca castigi, tot handicapat esti." Nalodaniel
|
|
cdadan |
![]()
|
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
au gatu'
|
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
cdadan |
![]()
|
Las' ca-ti trece.
Deci cum apare neprevazutul. Azi pe la amiaz' plecasem din Tg. Jiu cu directia spre casa. Cel mai scurt drum, Bumbesti, Petrosani, Hateg etc. Cand ajung la intrare pe defileul jiului, teapa. Inchis zilnic 9-18 de vreo doua saptamani cica. Traseu alternativ, cel mai scurt, Transalpina. Dupa Ranca m-am oprit la o tigara sa fac poza aia. Sus la Urdele, nu cred ca ghiciti cu cine m-am gasit. Nici de eram vorbiti nu se nimerea mai bine. ![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 01:31 |