tobele borla ofera vre un sound ?, ??
![]() ![]() ![]() |
tobele borla ofera vre un sound ?, ??
mpa |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 80 Joined: 31 May 05 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
BK 1999
- B - 77 - XXX
|
|||
kyma |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 24 March 05 From: craiova ![]() |
|
--------------------
dacia
break /pick up
- DJ 86 MIV
|
|
bure |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 125 Joined: 9 February 04 From: brasov ![]() |
Mpa,cei de la Borla cand am pus eu evacuarea au zis ca au in proiect si urmeaza sa scoata si galeria tot din inox,eu am vrut s-o pun de atunci.......dar era in stadiul de proiect.Un pret estimativ mi-au zis atunci in jur de 2-2,5 mil......
Eu de-abia astept......... ![]() |
--------------------
Dacia
1310
- BV99DAR Bani si frica n-am avut niciodata.
|
|
Ciumonk |
![]()
|
![]() EPURUL UCIGAS Group: Members Posts: 429 Joined: 10 April 04 From: Oradea ![]() |
Ba daca voi numiti rasnita aia de Tico masina si mai vorbiti si de sound-ul ei inseamna ca nu ati auzit niciodata o masina adevarata.....
|
--------------------
Fiat 500,Fiat 600
`64 Fiat 600 VTM,
`65 VW 1200
- BH-xx-xxx;BH-xx-xxx
|
|
mpa |
![]()
|
QUOTE(Ciumonk @ 30 Jun 2005, 17:16) Ba daca voi numiti rasnita aia de Tico masina si mai vorbiti si de sound-ul ei inseamna ca nu ati auzit niciodata o masina adevarata..... Iar o cauti?? Bine ca ai auzit tu!! Acuma lasa ne si dute la culcare ca a trecut ora la care trebuia sa fi la nanita! Si cand mai vrei sa ne dai lectii intreabane daca avem nevoie sau si mai bine taci!!!! ![]() |
--------------------
Dacia
BK 1999
- B - 77 - XXX
|
|
Ciumonk |
![]()
|
![]() EPURUL UCIGAS Group: Members Posts: 429 Joined: 10 April 04 From: Oradea ![]() |
Hai ma ce naiba,voi chiar asa o luati in serios?Rupeti si spargeti totul?E parerea mea despre Tico si cu asta basta.Si apropo mpa,dau lectii de gramatica(lasa ne,dute,intreabane,si mai sunt)
![]() This post has been edited by Ciumonk: 4 Jul 2005, 16:40 |
--------------------
Fiat 500,Fiat 600
`64 Fiat 600 VTM,
`65 VW 1200
- BH-xx-xxx;BH-xx-xxx
|
|
mpa |
![]()
|
QUOTE(Ciumonk @ 4 Jul 2005, 16:37) Hai ma ce naiba,voi chiar asa o luati in serios?Rupeti si spargeti totul?E parerea mea despre Tico si cu asta basta.Si apropo mpa,dau lectii de gramatica(lasa ne,dute,intreabane,si mai sunt) ![]() Atunci DATI singur. Si LASANE. Mai bine ai grija sa iei bacul si mai vorbim dupa aia!! Si mai usor cu toate astea ca e prea mult pentru tine asa deodata..... ![]() |
--------------------
Dacia
BK 1999
- B - 77 - XXX
|
|
Ciumonk |
![]()
|
Domnu`mpa,sunteti mare fan Tico?Daca asta e parerea mea despre masina lasa-ma in pace.Si da,am gresit spunandu-mi parerea aici,intr-un loc public.Imi cer scuze daca am ofensat pe cineva.Dar eu consider Tico o rasnita de cafea
![]() ![]() ![]() This post has been edited by Ciumonk: 5 Jul 2005, 14:51 |
--------------------
Fiat 500,Fiat 600
`64 Fiat 600 VTM,
`65 VW 1200
- BH-xx-xxx;BH-xx-xxx
|
|
brunner |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 220 Joined: 25 January 04 From: ... ![]() |
Exista vreo legatura intre Borla asta de la noi si Borla aia din US?
|
--------------------
M
M
1
|
|
cei7pitici |
![]()
|
![]() Pilot de carute Group: Members Posts: 370 Joined: 24 January 04 From: Pitesti ![]() |
|
--------------------
Dacia
1410 Sport
xxx
- ag-08-umu Decat sarac si bolnav,...mai bine sanatos si bogat !!!!
|
|
born2win |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 22 Joined: 28 August 05 ![]() |
eu miam luat finala borla din timisoara cu 2.5 mil si sa stii ca nu baraie tare a mea. numa daca stai pana la 1 m auzi cum 'palpaie' ca un calutz....in rest nici la turatie nici la viteza,....poate dupa ce o schimb si pe aia de mijloc sa aude ceva:)
|
--------------------
dacia
nova gti
- tm
|
|
Claudiu_Vcc |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 2 September 05 ![]() |
Salut! daca vreti sound&power optati si voi pt o taba finala sport care te duce la max 80 euro de la un magazin de tuning!
|
--------------------
Dacia
1310
- B 01 AMS
|
|
bagykid |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 113 Joined: 7 June 05 ![]() |
salut , eu am pus pe dacia finala POWERFUL , fara intermediara -> sound super dupa 4000 si se si simte putin in demaraj un aport de putere . pentru cine este interesat pot aduce orice model de powerful , ulterior o sa postez si niste poze
cu stima This post has been edited by bagykid: 5 Oct 2005, 14:29 Attached thumbnail(s) DSCF0324.JPG ( Size: 1.67mb ) Number of downloads: 514 |
--------------------
dacia
1310
- B-93-GBI daca accelerez , ma opresc ?
|
|
bagykid |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 113 Joined: 7 June 05 ![]() |
apropo , nu shtiu daca este voie sa postam preturi de vanzare ale unor repere . in concluzie cine are nevoie pot aduce jante , filtre sport , esapamente sport multe altele , cine are nevoie de informatii poate apela
cu respect |
--------------------
dacia
1310
- B-93-GBI daca accelerez , ma opresc ?
|
|
NicuAlex |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 7 July 07 ![]() |
Sal apropo de tobe din inox...eu miam schimbat to finala intermediara si teava, dar sunt facute de un sudor...ce e drep teava e mai groasa decat normal, soundul s-a schimbat foarte putin, si de tras ce sa zic...nu se prea simte, are un pic mai mult demaraj pana la 70 la ora, dar se merita.
|
--------------------
Dcaia
1310
1996 NIC
|
|
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
mai mari tobele decat carutele
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere
- EDH Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
caut si eu o finala mai buna;)
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
baga cuiu`n ea daca vrei sound
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere
- EDH Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|
panter1 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 792 Joined: 26 February 09 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(CriSTI68 @ 20 Jul 2007, 21:52) corect la a mea de fabrica atunci cand s-a dus finala s-a gaurit deasupra, avea un sunet gros cum auzeam pe la masinile straine cu tobe sport.. super sound avea dar numai ca pe mine ma intereseaza silentiozitatea.. imi pare rau ca am aruncat-o ca v-o dadeam voua celor pasionati de sound, scapati doar cu o cinste ![]() |
--------------------
Dacia
1310
2002
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 07:23 |