DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> spalatori de parbrize, solutii

Al Cap0nE
post 12 Jun 2005, 11:27
Post #31

Lex talionis

Group: Members
From: Bucuresti

cea mai buna solutie pe care o aplic si chiar i-mi convine, ii las sa-mi spele parbrizul iar cand vine la geam dupa bani il intreb frumos daca l-am chemat eu sa il spele. Si uite asa ma fac cu parbrizul relativ curat. Iar de zgariat sau alte faze de genul nu cred sa aiba tupeu vreodata wink.gif Cum a mai zis cineva mai sus, daca am proceda toti asa, si-ar da demisia.

--------------------
Dacia 1310 84 - KPN
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Cornel001
post 12 Jun 2005, 12:32
Post #32

membru belit

QUOTE(AIX @ 12 Jun 2005, 11:41)
Io pe acolo trec in fiecare zi, dar toti ma ocolesc  rolleyes.gif  Si nu dau drumul la stergatoare, n-arat fioros, masina e decent de curata. 04.gif
*

Hai, zi-ne si noua secretul tongue.gif

--------------------
Lodgy 6.0 MPI 2035
It's now safe to turn off Romania
+
bogdan_o
post 12 Jun 2005, 13:48
Post #33

om ca, din pacate, din ce in ce mai putini

Eu am agsit o solutie pentru un aurolac care ma tot vana. Era pe Stefan cel Mare cam in dreptul spitalului Colentina. In fiecare zi treceam pe acolo cam la aceeasi ora si in fiecare zi era la datorie. daca aveam parbrizul curat nu-mi facea nimic, insa de cele mai multe ori era murdar si venea calare pe masina mea. Azi asa, maine asa, in fine faza e ca figura se repeta obsesiv. Asa ca, intr-o seara am scos furtunul de la duza stropitorului de parbriz (ca nu am vrut sa o dereglez) si am lipit cu putin scotch furtunul pe capota. Pentru cei care au berline/DSN/LGN e mai simplu, ca pot regla duzele, dar la SLZ nu se prea poate, ca nu se invarte si in plus pozitia ei nu permite astfel de artificii. Facut apoi probe sa vad cam pe unde bate, reglat bine si mers a doua zi. Vazut aurolac, aurolac venit spre mine, eu calm. Ajuns aurolac la masina, indreptat sticla spre parbriz, aplecat putin, eu tras de maneta stergatoarelor si un jet destul de consistent de apa cu alcool tehnic spalat aurolac. Rezultat: aurolac curat (cine stie de cand nu mai facuse baie), ceva balacareli cu aurolacul dar scapat batai de cap dupa.

--------------------
Dacia SLZ 1.4 / Break CL
E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
+
bj
post 14 Jun 2005, 10:12
Post #34

membru de nevoie

Cel mai enervant este cand te dai jos sa alergi dupa ei si incepe sa alerge in jurul masinilor. Mai grav e ca in timp ce tu alergi dupa unu, altu s-ar putea sa iti caute in borseta mad.gif asa ca aveti grija, mai ales cand sunteti singuri in masina.

De obicei cand ii vad la semafor imi las 2-3 m spatiu de manevra fata de cel din fata biggrin.gif

O faza nostima am patit si eu cand mergeam cu consoarta, fiecare in masina lui. A venit aurolacul la mine i-am facut semn ca nu. A inteles ca nu e de gluma si s-a dus la Matiza neveste-mii. Se pare ca ea nu a fost la fel de convingatoare ca mine... iar aurolacul s-a cam speriat cand m-am dat jos la el...

In alta ordine de idei o singura data in viata mi-au fost si mie utili. Dar atunci aveam o luneta mult prea jegoasa biggrin.gif M-am invatat insa minte si de atunci imi sterg luneta pe la benzinarii (nu pentru ca as avea ceva in special cu aurolacii, dar pentru vizibilitatea mea).

Din punctul meu de vedere ar trebui invatati sa accepte un refuz. Daca ar respecta chestia asta, cred ca nimeni nu ar avea nimic cu ei. Ba chiar in timp ar face mai multi bani din spalatul parbrizelor. Asa isi creeaza singuri un sentiment de repulsie din partea soferilor.

This post has been edited by bj: 14 Jun 2005, 10:13

--------------------
Skoda / BMW Fabia Variant - de munca / F650 - capra exLeon, exDSN - B-65-xxx
BMW F650ST - tot un fel de capra
+
2 Pages < 1 2
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 19th July 2025 - 19:01
Forum Renault