spalatori de parbrize, solutii
![]() ![]() ![]() |
spalatori de parbrize, solutii
Al Cap0nE |
![]()
|
||
![]() Lex talionis Group: Members Posts: 407 Joined: 19 February 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310
84
- KPN
|
|||
Cornel001 |
![]()
|
![]() membru belit Group: Members Posts: 282 Joined: 27 June 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Lodgy
6.0 MPI
2035 It's now safe to turn off Romania
|
|
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Eu am agsit o solutie pentru un aurolac care ma tot vana. Era pe Stefan cel Mare cam in dreptul spitalului Colentina. In fiecare zi treceam pe acolo cam la aceeasi ora si in fiecare zi era la datorie. daca aveam parbrizul curat nu-mi facea nimic, insa de cele mai multe ori era murdar si venea calare pe masina mea. Azi asa, maine asa, in fine faza e ca figura se repeta obsesiv. Asa ca, intr-o seara am scos furtunul de la duza stropitorului de parbriz (ca nu am vrut sa o dereglez) si am lipit cu putin scotch furtunul pe capota. Pentru cei care au berline/DSN/LGN e mai simplu, ca pot regla duzele, dar la SLZ nu se prea poate, ca nu se invarte si in plus pozitia ei nu permite astfel de artificii. Facut apoi probe sa vad cam pe unde bate, reglat bine si mers a doua zi. Vazut aurolac, aurolac venit spre mine, eu calm. Ajuns aurolac la masina, indreptat sticla spre parbriz, aplecat putin, eu tras de maneta stergatoarelor si un jet destul de consistent de apa cu alcool tehnic spalat aurolac. Rezultat: aurolac curat (cine stie de cand nu mai facuse baie), ceva balacareli cu aurolacul dar scapat batai de cap dupa.
|
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
bj |
![]()
|
![]() membru de nevoie Group: Members Posts: 321 Joined: 3 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Cel mai enervant este cand te dai jos sa alergi dupa ei si incepe sa alerge in jurul masinilor. Mai grav e ca in timp ce tu alergi dupa unu, altu s-ar putea sa iti caute in borseta
![]() De obicei cand ii vad la semafor imi las 2-3 m spatiu de manevra fata de cel din fata ![]() O faza nostima am patit si eu cand mergeam cu consoarta, fiecare in masina lui. A venit aurolacul la mine i-am facut semn ca nu. A inteles ca nu e de gluma si s-a dus la Matiza neveste-mii. Se pare ca ea nu a fost la fel de convingatoare ca mine... iar aurolacul s-a cam speriat cand m-am dat jos la el... In alta ordine de idei o singura data in viata mi-au fost si mie utili. Dar atunci aveam o luneta mult prea jegoasa ![]() Din punctul meu de vedere ar trebui invatati sa accepte un refuz. Daca ar respecta chestia asta, cred ca nimeni nu ar avea nimic cu ei. Ba chiar in timp ar face mai multi bani din spalatul parbrizelor. Asa isi creeaza singuri un sentiment de repulsie din partea soferilor. This post has been edited by bj: 14 Jun 2005, 10:13 |
--------------------
Skoda / BMW
Fabia Variant - de munca / F650 - capra
exLeon, exDSN
- B-65-xxx BMW F650ST - tot un fel de capra
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th July 2025 - 19:01 |