Cum sa ne lasam de fumat ?, Metode
![]() ![]() ![]() |
Cum sa ne lasam de fumat ?, Metode
ady77 |
![]()
|
||
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
||
--------------------
|||
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
te lasi usor de pufuleti cu tigari...
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Sincer, n-am incercat
![]() ![]() This post has been edited by ady77: 28 Oct 2008, 13:59 |
--------------------
|
ageana |
![]()
|
![]() -> Group: Members Posts: 1.885 Joined: 9 September 06 ![]() |
Asta e a III-a saptamana fara tigari si spun sincer ca nu am simtit nevoia de a fuma decat o data, dar am rezistat.
Metoda care a functionat la mine: sala de forta. Nu cred ca mai are cineva chef de tigari daca se apuca de vreun sport. Sper sa nu mai simt nevoia de a fuma vreodata. |
--------------------
Ideal
Pro Rider
2009 Percussive maintenance engineer.
Turkish rhombus owner. Dezmembrez Ferrari Enzo 2003, motor bun, nu papă ulei. |
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Si la mine tot a treia saptamana e...inca mestec nicoret.......cand imi vine sa fumez imi imaginez cat de scarboasa e o scrumiera plina...
![]() |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
ageana |
![]()
|
Atunci cand mi-a venit sa fumez mi-am reamintit gustul de rahat din gura, lipsa aerului uneori si arsura din plamani atunci cand faceam sport. Mi-a trecut imediat
|
--------------------
Ideal
Pro Rider
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Va felicit si ma bucur din suflet ca aveti vointa. Abia mai tarziu veti intelege cat de bine a fost ca v-ati lasat, mai ales in comparatie cu altii mai putin ambitiosi.
Anti Tutun!!! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Bine a zis Liviu cu numaratul zilelor.
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
ionutctn |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 1.373 Joined: 20 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Metoda medicala verificata este cea cu plasturii. Se face asa: te duci la doctor, iti pune mai multe intrebari intr-o discutie deschisa si pe urma el ia o anumita decizie. Organismul fumatorului este dependent de nicotina dar (din pacate) prin fumat inghite si gudron si altele. In functie de cat de mult fumeaza o persoana, doctorul va aplica pacientului pe corp niste plasturi ce contin nicotina, astfel potolind "setea" pacientului. Primul avantaj: nu mai inhaleaza gudron si alte daunatori. Tratamentul decurge in felul urmator: o data plasturii montati, ofera doza necesara de nicotina pacientului dar de la saptamna la saptamana te prezinti la doctor pentru ca acesta sa iti reduca doza prin reducerea numarului de plasturi aplicati pe corp. Metoda este medicala. Puteti incerca la un medic.
Si inca ceva: trecerea la niste tigari mai usoare este o greseala pentru ca fumatorul este dependent de cantitatea de nicotina. Daca treci la ceva mai usor, va trebui sa fumezi mai mult pentru a asigura aceeasi cantitate de nicotina dar marind numarul de tigari consumate maresti si cantitatea celorlalte daunatori: gudronul care este o cantitate fixa pe tigare fumata. This post has been edited by ionutctn: 28 Oct 2008, 18:41 |
--------------------
Dacia
1310
1998 Skoda Superb Elegance
People who say it cannot be done, should not interrupt those who are doing it. |
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Eu m-am lasat de 2 ani, dupa ce am stat 2 sapt in spital si nu vroiam/nu vroiam nu am putut fuma.
E interesant dar inca visez ca fumez. ![]() |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
da' o tigara electronica nu v'ar coafa? si nu, nu e gluma
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
ady77 |
![]()
|
Ce vise aveti si voi
![]() |
--------------------
|
OAP |
![]()
|
Ce ar fii sa confectionam niste autoadezive antifumat sa le plasam in luneta masinii?
|
--------------------
.
.
|
|
brvictors |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 124 Joined: 2 August 05 From: Brăila ![]() |
I-ar veni mai usor masinii sa se lase de fumat?
![]() |
--------------------
VW
PASSAT TRENDLINE 2003
1.9 TDI AVF
|
|
OAP |
![]()
|
Pai am convinge mai multi oamenii sa se lase de fumat...mai ceva "ca chilotii" lu` Mihaela Radulescu
![]() |
--------------------
.
.
|
|
argon |
![]()
|
daca nu-i convinge ce scrie pe pachete sigur ii convinge un stiker pe masina lu' peste
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Probleme REALE din cauza lasatului de fumat am avut la volan. Intr-o noapte am avut medie orara de peste 100km/h pe Iasi - Bucuresti. La destinatie ma cruceam cu ambele maini gandindu-ma la ce am trait, la idiotenia ce tocmai o facusem.
Sa ma pish pe ele tigari... |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
ionutctn, problema in 90% din cazuri nu e dependenta fizica .. de aia scapi relativ usor (plasturi, guma de mestecat cu nicotina). Problema reala este dependenta psihica. Ala e adevaratul dusman.
|
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(OAP @ 28 Oct 2008, 15:20) Pai am convinge mai multi oamenii sa se lase de fumat...mai ceva "ca chilotii" lu` Mihaela Radulescu ![]() eu spun ca ,acest topic,in care scriu atit de multi oameni care se lupta sa se lase de fumat,sau care s-au lasat...deci, acest topic eu cred ca e un indemn si pentru alti colegi fumatori sa se lase de fumat...se poate ... e greu ,dar , daca noi am putut cu siguranta poti si tu bafta! This post has been edited by FireChief: 28 Oct 2008, 19:04 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|
prody |
![]()
|
![]() membru iradiat Group: Members Posts: 1.365 Joined: 26 November 05 From: Cetatea Banilor ![]() |
Eu mi-am pus intrebarea : ce sunt eu cu adevarat, fumator sau nefumator? Si am continuat in consecinta.
Fii tu insuti ! Momentan bag un pachet /zi. ![]() |
--------------------
Mazda
3
2011 TX
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
ma mira vointa mea :blink:am zis ca azi nu am chef sa fumez nimic si n-am fumat nimic
![]() ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
de beutura fumei sau tigari cataline......
![]() fratilor e o chestie de vointa...vrei sate lasi ca vrei tu sau ca vor altiiiiiii daca vrei tu e f usor...daca vor altii e prostie.... e trendy sa te lasi de fumat in anumite perioade..... e trendy sa te apuci de fumat in alte perioade..... |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
eu ma apuc cand suntem cu amici la vb multa si la faculatte ca e pleitiseala mare :| ,daca un pachet ma poate tine si 3 zile
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Acum. Dar daca crezi ca ai tot sub control, si nu incetezi de acum, sau macar daca nu incetezi, fumeaza si tu cat de rar poti, o tigara doua pe luna ar fi destul de rezonabil, ca altfel, pachetul ala maine n-o sa te mai tina trei zile, o sa te tina doua, si tot asa. Apoi o sa realizezi ca esti fumator si ca nu poti sa te lasi cand vrei.
Am trecut si eu prin faza asta cand m-am apucat prima oara. Cand m-am reapucat n-am mai fost atat de naiv. Odata "redobandit" gustul, stiam ca mai devreme sau mai tarziu o sa ajung de unde am plecat, si din nefericire asa s-a si intamplat. Slava Domnului ca nu ma simt [inca] rau de la ele, cum ma simteam cand m-am lasat, dar proabil cu timpul o sa revina si treaba asta. Momentan eu am cam revenit din nefericire la 15 tigari pe zi in medie, si nu mai planuiesc sa ma las pentru moment. Probabil cand o sa fie urmatoarea incercare, va fi ceva spontan, am observat ca lasatu' de Revelion e cea mai proasta idee posibila, ca mereu vei stii cat timp a trecut de la ultima tigara, si mai bine e sa nu stii... |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() 29 Oct 2008, 13:03: e deja 12 si nam fumat nimic ![]() ![]() This post has been edited by C@talin: 29 Oct 2008, 12:03 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
ageana |
![]()
|
Ce face plictiseala din om...
Peste vreo ora plec in oras, si pana atunci nu am ce face. Sunt si putin suparat.... ce-ar merge o tigara cu o cola. Sper sa rezist. |
--------------------
Ideal
Pro Rider
|
Banu1974 |
![]()
|
![]() COSTIN Group: Members Posts: 1.155 Joined: 5 October 08 From: BUCURESTI-CHITILA ![]() |
eu am incercat sa ma las:prima zi,ma dureau toate oasele,mai ales genunchii,a doua zi am revenit la 3 pachete
![]() |
--------------------
dacia
solenza
2003 clima
- B-33-SAC Voi radeti de mine ca sunt diferit,dar eu rad de voi ca sunteti toti la fel!!!
|
|
C@talin |
![]()
|
deci neu ma las usor ca ma simt naspa de la ele
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
ageana |
![]()
|
Dragi tovarasi...
Macar voua sa va spun. In seara asta am fumat 1/2 de tigara. Nu de-alta, dar aveam un pachet cu 2 tigari in el. Promit ca nu se mai intampla. |
--------------------
Ideal
Pro Rider
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 14:59 |