Bancomate si POS-uri, nu vor functiona la finalul lunii
![]() ![]() ![]() |
Bancomate si POS-uri, nu vor functiona la finalul lunii
AL |
![]() ![]()
|
||
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|||
Adrian_Solenza |
![]()
|
![]() Solenza... prima iubire! Group: Members Posts: 912 Joined: 4 July 04 From: Buc (Ap. Patriei) ![]() |
Al, pune-l sticky ca asta nu e gluma!
Folosesc zilnic cardul!!! Nu e de glumit cu astia, ca nu mai pot sa iau benzina! This post has been edited by Adrian_Solenza: 10 Jun 2005, 09:49 |
--------------------
Citroen
C3
1.4Hdi 2011
- Inca numere rosii...
|
|
madalina |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 288 Joined: 8 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Al, imi pare rau ca te contrazic, dar stirea a aparut in media in urma cu aproximativ o luna.
Motivul acestei inchideri este trecerea la leul greu. |
--------------------
Toyota/Opel
Yaris/Corsa
- B00ooo cu fular de steaua in galeria lui dinamo :-)))
|
|
rogilg |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 69 Joined: 27 July 04 From: Aiud, ALBA ![]() |
subscriu la "Al".
Zilele de 29, 30 iunie si 1, 2, 3 iulie sunt zile nebancare. (informatia se poate verifica la orice banca). |
--------------------
dacia
logan
- AB-05-FBZ
|
|
DragosG |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 100 Joined: 10 June 03 ![]() |
In conformitate cu Circulara nr.7 din 25.02.2005 a Bancii Nationale a Romaniei, publicata in Monitorul Oficial, Partea I nr.196 din 8.03.2005, art.11, zilele de 30 iunie si 1 iulie 2005 vor fi zile nebancare.
A aparut alta circulara care anunta ca si ziua de 29 iunie este declarata nebancara? |
--------------------
Nissan
Qashqai
2008, 1.6 Tekna DragosG Logan Ambition Bucuresti
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Nu
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
patratel |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 186 Joined: 26 May 03 From: Bucuresti ![]() |
mey oameni, am primit si io informatzia asta de la cineva din BNR... cum ca 29, 30 iunie si 1, 2, 3 iulie sunt nebancare si ca nu functioneaza bancomatele si pos-urile...
pe de alta parte de exemplu BCR-ul declara oficial (i-am sunat la telefonul minune 0801 0801 227 ![]() ma gandesc ca o sa fie o imbulzeala la bancomate in zilele premergatoare ceva de speriat si o sa se termine oricum banii din ele mai repede decat de obicei acu Dumnezeu stie... mai ramane sa ne facem provizii de apa plata si eugenii si sa asteptam cateva zile ![]() QUOTE(costi @ 10 Jun 2005, 11:33) |
--------------------
Skoda
Octavia
Elegance
- B 47 KVN
|
|
AL |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(patratel @ 10 Jun 2005, 12:44) acu Dumnezeu stie... mai ramane sa ne facem provizii de apa plata si eugenii si sa asteptam cateva zile si de asfalt... ca se termina!!! ![]() ![]() QUOTE(madalina @ 10 Jun 2005, 09:54) Al, imi pare rau ca te contrazic, dar stirea a aparut in media in urma cu aproximativ o luna. Motivul acestei inchideri este trecerea la leul greu. mie imi pare bina ca ma contrazici..dar nu a fost ceva prea vizibil...adica nu a reluat toata presa ca pe o informatie utila! acum insa sparge buboiul... iar bancile nu se inghesuie sa spuna ca vor fi probleme in acele zile...nu stiu de ce... dar pe site-uri eu nu am gasit informatii despre acele zile...probabil ca o lasa pe ultimele zile inainte... oricum, sfatul meu e sa scoateti baniide care veti avea nevoie in acea perioada, fie ca e 30-1, fie ca e 29-3... |
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|
bitzanu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 9 June 05 From: buzau ![]() |
zilele de 30 si 1 sunt propuse de BNR ca zile bancare nelucratoare dar ramane la latitudinea fiecarei banci cum anume procedeaza;
|
--------------------
dacia
logan laur 1.6
- bz-xx-xxx
|
|
patratel |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 186 Joined: 26 May 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Skoda
Octavia
Elegance
- B 47 KVN
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.468 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Pai daca bancomatele nu merg atunci inseamna ca din 3 iunie toate o sa aiba lei grei in ele, lucru pe care Presedintele BNR l-a infirmat acum o luna la Tv. El zicea ca in mai multe luni se vor face aceste modificari, parca pana in toamna era termenul, deoarece atat a apreciat BNR ca este nevoie pt. a schimba bancomatele din lei noi in lei grei.
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
b64chr |
![]()
|
![]() Moderator incepator Group: Moderatori Posts: 1.004 Joined: 17 December 04 From: Buzias, Timis ![]() |
Pai stati ca nu pricep.
Zile nebancare inseamna ca bancile sunt inchise ca in orice sambata si duminica. Daca nu vor merge bancomatele si POS-urile si in ce zile e alta treaba si nu are legatura cu zilele nebancare. De unde e stirea ca n-o sa mearga bancomatele? |
--------------------
Dacia Solenza 2003
/ Skoda Octavia
2009
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Zile nebancare nu inseamna ca bancile sint inchise ci ca nu opereaza cu clientii.
"In conformitate cu Circulara nr. 7 din 25.02.2005 a Bancii Nationale a Romaniei, publicata in Monitorul Oficial, Partea I nr. 196 din 8.03.2005, art. 11 pentru adaptarea aplicatiilor informatice ale Institutiilor de Credit / Trezoreriei Statului, zilele de 30 iunie si 1 iulie 2005 vor fi zile nebancare". Asta inseamna si oprirea bancomatelor. Atentie pt cei care au scadente in cele doua (sau cite or zi zile). Trebuie sa-si alimenteze conturile in avans. This post has been edited by costi: 10 Jun 2005, 16:43 |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
teodor |
![]()
|
. Group: Members Posts: 176 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Confirm, HVB nu lucreaza cu publicul in 30 iunie si 1 iulie, iar bancomatele lor nu vor functiona in 30 iulie si 1 iulie.
Se trece la leul usor , iar sistemul trebuie resetat..... |
--------------------
Passat 4Mot 2.0TDI
SLZ 1,9 Diesel
2006
- BZ-xx-www M-am trezit Luni si m-am gandit Marti sa ma duc Miercuri la munca...Da` cand am vazut Joi ca vine Vineri, ce dreaq` sa caut Sambata la munca...cand Duminica e zi libera ...
|
|
zaWasp |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 22 Joined: 20 February 05 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4
- B-48-FXK sisteme de navigatie
|
|
Korben_Dallas |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 198 Joined: 11 April 05 ![]() |
colegi, prieteni, stimabililor!
singurul motiv pentru care ar putea să nu funcționeze ATM-urile (nu și POS-urile), ar fi că se schimbă softul acestor aparate. ori asta trebuie să o facă niște tovarăși de la niște firme specializate care precis nu lucrează în zilele libere acest soft se testează prima dată pe un bancomat, iar după ce se dovedește funcțional se descarcă în toate celelalte bancomate ale băncii respective ori această treabă (descărcarea) durează câteva minute, nu zile încă ceva băncile nu sunt obligate să introducă lei noi in bancomate (nici nu vor primi atâția), ci doar să afișeze sumele și să elibereze chitanțele și în lei noi știu toate astea pentru că lucrez chiar în domeniu cu toate acestea, este într-adevăr posibil să nu funcționeze bancomatele și POS-urile, dar din cu totul alte motive, legate de probleme tehnice solutia e să aveți carduri de la mai multe bănci |
--------------------
-
-
- Ce să faci, la tăți ni-i greu!
|
|
patratel |
![]()
|
ceea ce spui tu e corect pana la un punct: la cati bani iau "firmele specializate" care fac softuri bancare, crede-ma ca lucreaza si noaptea, nu numai in weekend. Eu daca as fi in locul lor si as primi 50.000 de euroi pentru un soft pe care l-am facut, crede-ma ca as lucra si sambata noaptea sa-l instalez
![]() QUOTE(electromatic @ 13 Jun 2005, 22:46) colegi, prieteni, stimabililor! singurul motiv pentru care ar putea să nu funcționeze ATM-urile (nu și POS-urile), ar fi că se schimbă softul acestor aparate. ori asta trebuie să o facă niște tovarăși de la niște firme specializate care precis nu lucrează în zilele libere |
--------------------
Skoda
Octavia
Elegance
- B 47 KVN
|
|
Korben_Dallas |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 198 Joined: 11 April 05 ![]() |
azi am citit intr-un ziar local din AR exact acelasi lucru, respectiv ca bancomatele si POSurile nu vor functiona in zilele amintite mai sus
Interesant este ca o cunostinta de-a mea, care lucreaza la carduri intr-o banca, nu are cunostinta decat despre faptul ca cele doua zile sunt nebancare Eu nu mai inteleg nimic In plus, retractez tot ce am scris despre acest subiect pana acum In tara noastra se poate orice ![]() |
--------------------
-
-
- Ce să faci, la tăți ni-i greu!
|
|
Adrian_Solenza |
![]()
|
![]() Solenza... prima iubire! Group: Members Posts: 912 Joined: 4 July 04 From: Buc (Ap. Patriei) ![]() |
Eu am auzit la TV ca 29,30,1,2 sunt zile in care NU se lucreaza cu POS! Asa ca ...
|
--------------------
Citroen
C3
1.4Hdi 2011
- Inca numere rosii...
|
|
costi |
![]()
|
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
costi |
![]()
|
"Din a doua parte a zilei de 1 iulie, cardurile, bancomatele si POS-urile vor functiona fara probleme la nivelul intregului sistem bancar, ne-a declarat purtatorul de cuvant al Bancii Nationale, Mugur Stet.
"Din discutiile cu bancile comerciale am inteles ca acestea vor informa public programul in care nu vor putea fi folosite cardurile emise de fiecare institutie bancara. Perioadele de timp in care cardurile emise de banci nu vor putea fi folosite nu vor coincide. Din a doua jumatate a zilei de 1 iulie, cardurile, bancomatele si POS-urile tuturor bancilor vor functionara fara probleme", a afirmat Stet. Astazi, guvernatorul Bancii Centrale, Mugur Isarescu, va prezenta amanuntit ultimele detalii referitoare la procesul denominarii monedei nationale, in cadrul simpozionului "Leul nou si economia romaneasca". (C.S.) |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
AL |
![]()
|
sdi cu toate asigurarile deja de doua zile bancomatele de la Tiriac au mari probleme... refuza orice operatie fara explicatii... returneaza doar cardul... ieri abia am gasit un bancomat Tiriac functional ... prbabil lumea s-a repezit sa scoata banii si raman bancomatele fara numerar... asa ca atentie, fiti prudenti!
|
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
Nu stiu cum e, dar s-a primit o hartie, care zicea ca bancomatele bancpost NU vor functiona intre 30.06 ora 18:00 si 01.07 ora 11:00.... Asa ca daca o fi asa sau nu, inseamna ca a mancat cenzurat banca...iar salariile care se dau in perioada asta, se vor da pe 27.06
|
--------------------
O masina
oarecare
.
- . Old school
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Mai bine taceau astia din presa, ca romanii intra in panica ceva de speriat. Aseara dupa stiri, la un ATM BCR pe Mihai Bravu, cred ca erau 20 de persoane la coada pe la ora 10.
S-au ingesuit toti cred ca sa-si scoada banii, de frica sa nu gaseasca in cont dupa unu iulie de zece mii de ori mai putin! |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
QUOTE(AL @ 22 Jun 2005, 13:40) sdi cu toate asigurarile deja de doua zile bancomatele de la Tiriac au mari probleme... refuza orice operatie fara explicatii... returneaza doar cardul... ieri abia am gasit un bancomat Tiriac functional ... prbabil lumea s-a repezit sa scoata banii si raman bancomatele fara numerar... asa ca atentie, fiti prudenti! Fratilor! Cereti chitanta pt ORICE OPERATIUNE! s-ar putea sa aveti surpriza ca masinaria sa va dea cardul inapoi, sa nu zica nimic, sa nu va dea banii dar operatia sa apara ca inregistrata asa ca "va ia banii" din cont! |
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
Si daca nu are chitante? De ex. astia de la bpost de o luna nu mai dau
![]() |
--------------------
O masina
oarecare
.
- . Old school
|
|
costi |
![]()
|
Auzi la el dupa ce ca-i da ATM-ul banii se plinge de culoarea chitantei;
Bai voua astora cu Ferrari nu v-as da bani de loc si v-as debita contul pina treceti la Mc Laren ! Asa ! |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Costi, greu percutezi! Maculatura colorata e aia cu care te prezinti la magazin!
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
costi |
![]()
|
sa vezi ce grija o sa avem de firfirici de acum inainte;
trebuie sa-mi schimb obiceiurile ca acum e plina casa de maruntis si din cind in cind mai fac curat printre alea de 500 cu care nu ma ce face ![]() |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
A se plati facturile la orice pana pe 29...ca e jale!
|
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th July 2025 - 15:31 |