DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Cod numeric personal, Cand si in ce conditii il putem da?

lautrec
post 10 Jun 2005, 21:48
Post #31

Membru incepator

Group: Members
From: Cluj Napoca

bancile au o lista neagra comuna. de asta ii trebuia codul, cel real nu 123...

eu am patit asta zilele trecute. anul trecut am avut un cont in belgia la KBS, si fara sa stiu (sau fara sa-mi pese) cardul mi-a intrat pe minus in urma unor comisioane (- 4-5 euro) si dupa cateva saptamani de neacoperire a datoriei mi-au inchis contul si am intrat automat pe lista neagra a bancii centrale din brussL. anul asta cand trebuia sa-mi deschid un nou cont nu s-a mai putut. si nici la alta banca. a trebuit sa explic ce s-a intamplat, ca nu e 5 euro frauda financiara a vietii mele , sa trimit un fax cu o cerere la brussel si, in fine, dupa o saptamana mi-a fost redeschis contul.

la fel e acum si in romania. am avut un card la BRD cu o descoperire de credit de cateva salarii. am folosit banii si mi-am facut un nou card la BCR. am intrebat la BRD si mi-au spus ca trebuie sa intre lunar o suma minima (nu mai stiu cat) pe cardul meu, care sa acopere dobanzi si alte comisioane, ca sa nu intru pe lista neagra. evident am platit tot si mi-am inchis contul.

deci nu va speriati, e o procedura normala ca sa vada cui da banii. chiar si simulat, daca ai mai luat credite si de la alte banci si ai restante, iti spune direct sa nu te mai ostenesti.

This post has been edited by lautrec: 10 Jun 2005, 21:56

--------------------
Dacia/Seat/Suzuki Logan/Toledo/GS500E 2007/2008/1993 - Lautrec
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
2 Pages < 1 2
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

ETask
Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 20th July 2025 - 02:42
Forum Renault