CT-92-PAR, ..
![]() ![]() |
CT-92-PAR, ..
Razvione |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.047 Joined: 22 January 10 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Skoda
Octavia 3
Ambition , 2015, TDI
- XX - XX - XXX Volkswagen Jetta Style Allstar, 2016, TSI - XX - XX - XXX
|
|||
para06 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 898 Joined: 14 March 10 From: CONSTANTA ![]() |
Alex , razvi e de ceva timp pe forum , da nu prea a fost la jurnale:)
si treaba cu lovitu masini , pai punete in persoana mea , Sa intre unu in mine , eu nevinovat . Si dupa ce intra sa zica ca a fost vina la amandoi , nu il iei si dai de pamant cu el? This post has been edited by para06: 19 May 2011, 21:03 |
--------------------
DACIA
SOLENZA
2003
- CT92PAR
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
QUOTE(C a t a l i n @ 19 May 2011, 20:50) momentan face ce vrea si pe drumul public pentru ca la noi prea putin conteaza daca esti ilegal in trafic ori nu.Treaba aia cu parasolarul ala urat este e treaba minora.Sunt altii mult mai ilegali ca sa zic asa , si nu patesc nimic.Cert este ca nu deranjeaza pe nimeni in tarfic.Daca scade vizibilitatea, numai el stie.Am mers si cu un cielo care avea parbriz din fabrica cu prostie gen asta(era mai inchisa sticla sus) si nu mi-a placut deloc.Nu vad nimic interesant.Dar pana la urma fiecare isi face masina cum vrea si binenteles ca o face pe barba lui. |
--------------------
------
------
------
|
|
para06 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 898 Joined: 14 March 10 From: CONSTANTA ![]() |
parasolaru ala nu imi scade vizibilitatea , ca eu nu am soseaua pe cer ca sa ma uit in sus
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
2003
- CT92PAR
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
cateodata ma intreb de ce au facut astia parbrizul asa mare ca doar nu ne uitam pe cer.
![]() |
--------------------
------
------
------
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
De asta s-au inventat niște legi. Și niște amenzi. Și niște sancțiuni.
Că altfel, dacă rămâne la aprecierea fiecăruia ce e bun, ce e rău, ce deranjează, ce e mai grav sau mai puțin grav, se duce dracu' societatea în care trăim. Scurt pe 2, e ilegal - n-are ce căuta pe drum cu așa ceva. |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
para06 |
![]()
|
Da , am inteles partea cu ilegalitatea:)
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
2003
- CT92PAR
|
|
Razvione |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.047 Joined: 22 January 10 From: Bucuresti ![]() |
Catalin punem pariu ca nu este singuru cu ''așa ceva'' ?
|
--------------------
Skoda
Octavia 3
Ambition , 2015, TDI
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
N-are nicio relevanță, oricum nu mă miră gândirea ta, e tipic românesc să gândești așa.
|
--------------------
-
-
|
|
Alex4u |
![]()
|
![]() Ultima scursura' umana Group: Members Posts: 2.131 Joined: 19 March 10 From: Scursureștii de Campie ![]() |
chiar sunt de acord cu, camionul pus de catalin...si totusi imi pare ca a lasat prea mult loc...pentru vizibilitate...
19 May 2011, 21:13: chiar sunt de acord cu, camionul pus de catalin...si totusi imi pare ca a lasat prea mult loc...pentru vizibilitate... This post has been edited by Alex4u: 19 May 2011, 21:13 |
--------------------
EX:DACIA
BERLINA TX
1987 Ex Bmw e36 318i
Ex Opel Astra G 1.6 - Vand piese Ex Audi A4 1.6 105 HP Ex Peugeot 206 Ford Focus II 2009. Opel Astra G 1.6 16v |
|
Razvione |
![]()
|
Exagerati acum
|
--------------------
Skoda
Octavia 3
Ambition , 2015, TDI
|
|
SorinCT |
![]()
|
![]() Honor et Patria Group: Members Posts: 3.441 Joined: 22 July 07 From: Constanta ![]() |
Sa moara si capra vecinului
![]() Parasolarul ala nu mi se pare ca incomodeaza sau reduce vizibilitatea. Era vorba aia, because only expert racing drivers reduce their visibility by 30%. This post has been edited by SorinCT: 19 May 2011, 21:18 |
--------------------
Renault
Megane Sport Tourer
2012 Privilege 1.5 dCI
- CT-XX-LEA Citroen C4 1.6 HDi 2006
Clio III 1.5 dCi Expression 2007 EX: Megane Sedan II.1 1.5 dCi Expression 2005 |
|
para06 |
![]()
|
![]() Sorin :* chiar acum vroiam sa dau exemplu un sofer de curse , care are o vizibilitate amarata prin casca aia , si se descurca foarte bine This post has been edited by para06: 19 May 2011, 21:20 |
--------------------
DACIA
SOLENZA
2003
- CT92PAR
|
|
Razvione |
![]()
|
Ai dreptate Cosmine !
![]() |
--------------------
Skoda
Octavia 3
Ambition , 2015, TDI
|
|
M i h a i |
![]()
|
QUOTE(C a t a l i n @ 19 May 2011, 21:10) bla bla.Stii ca suntem in Ro?Cred ca confunzi Ro cu De ori alt stat cu apa calda,din Europa. Poate pe el o sa-l amendeaze politia ori o sa l lase fara talon, dar aia cu trei randuri de ''OO'' scapa si cand omoara pe cineva atunci cand se urca beti la volan. La noi sunt legi , dar sunt pt astia simpli gen para_solar nu pt toata lumea cum sunt in tarile alea penible ....Germania, Austria , Elvetia. |
--------------------
------
------
------
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
ionutblv |
![]()
|
![]() Cel' cu mirositoarele :) Group: Members Posts: 890 Joined: 31 July 09 From: I A S I ![]() |
legile sunt pentru "fraieri" :
pentru cei fara folie 5 % pe geamurile fata si etc. |
--------------------
seat leon
1m 1.4 55kw
2002
- IASI Daca nu sunt informatii private, va rog intrebati pe topic, nu PM. Multumesc anticipat!
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Spuse cel căruia i-au luat talonul pentru ledurile alea, nu?
|
--------------------
-
-
|
|
Alex4u |
![]()
|
![]() Ultima scursura' umana Group: Members Posts: 2.131 Joined: 19 March 10 From: Scursureștii de Campie ![]() |
dar eu aici tzip degeaba...nu pricepe nimeni pe mine nu ma incurca parasolarul omului..chiar si eu vreau sa imi pun dar pe spate...etc:P eu i-am dat un sfat legat de colantarea plagonului ca e pacat de vopseaua dupa ea ca e super...dar in fine e masina omului..etc
|
--------------------
BERLINA TX
1987 Ex Bmw e36 318i
Ex Opel Astra G 1.6 - Vand piese Ex Audi A4 1.6 105 HP Ex Peugeot 206 Ford Focus II 2009. Opel Astra G 1.6 16v |
|
para06 |
![]()
|
pai nu ti-am zis nimic alex:))
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
2003
- CT92PAR
|
|
ionutblv |
![]()
|
![]() Cel' cu mirositoarele :) Group: Members Posts: 890 Joined: 31 July 09 From: I A S I ![]() |
da, eu sunt cel in cauza.
Dar acum stand /judecand trebuia sa recunosc ca sunt proiectoare si ieseam mai ieftin... |
--------------------
seat leon
1m 1.4 55kw
2002
- IASI Daca nu sunt informatii private, va rog intrebati pe topic, nu PM. Multumesc anticipat!
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
QUOTE(para06 @ 19 May 2011, 22:16) Sorin :* chiar acum vroiam sa dau exemplu un sofer de curse , care are o vizibilitate amarata prin casca aia , si se descurca foarte bine Ăla nu e pe drumuri publice ... ăla dacă greșește nu ia pe nimeni după el (șanse mari să nu moară nici el). De asemenea, te consideri șofer de curse? |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
QUOTE(C a t a l i n @ 19 May 2011, 22:10) De asta s-au inventat niște legi. Și niște amenzi. Și niște sancțiuni. Că altfel, dacă rămâne la aprecierea fiecăruia ce e bun, ce e rău, ce deranjează, ce e mai grav sau mai puțin grav, se duce dracu' societatea în care trăim. Scurt pe 2, e ilegal - n-are ce căuta pe drum cu așa ceva. Iti bati degetele degeaba. E cam aceeasi poveste cu proiectoarele aprinse cand afara sunt 30 de grade cu plus. QUOTE(Razvione @ 19 May 2011, 22:11) Ai atins un punct sensibil... vesnica mentalitate romaneasca " daca ala are eu de ce sa nu am?" QUOTE(SorinCT @ 19 May 2011, 22:15) Sa moara si capra vecinului ![]() Parasolarul ala nu mi se pare ca incomodeaza sau reduce vizibilitatea. Era vorba aia, because only expert racing drivers reduce their visibility by 30%. Din "pacate" pentru unii, in lege nu este prevazut vreun procent in care te poti incadra legal, asadar chiar si 1 cm de orice lipit pe parbriz = ilegal din orice punct de vedere. ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
para06 |
![]()
|
Nu prea ai cum sa faci pe soferu de curse cu solenza , dar merg foarte des cu 2.0tdi:) acolo fac curse
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
2003
- CT92PAR
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
@Razvione: nu crezi că ajunge cu leccaculoku2.gif ? Sau ești avocatul lui?
L.E.: băi ce gândire de 2 bani ai ... să mor io ... când urci un deal ce faci? La munte ce faci? Că prin drăcia aia sigur nu vezi ... Sau altfel spus, ce înălțime ai?! This post has been edited by cosmin_2300: 19 May 2011, 21:39 |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
Alex4u |
![]()
|
poate e o clona....para..eu cand sunt nervos...merg racing si cu 1.3..chiar bine..dar nu imprudent...
|
--------------------
BERLINA TX
1987 Ex Bmw e36 318i
|
para06 |
![]()
|
Nu stiu ce creedeti voi despre el(parasolar) , dar nu imi ia foarte mult din vizibilitate , daca nu era neagra nici nu iti dadeai seama ca e acolo
This post has been edited by para06: 19 May 2011, 21:42 |
--------------------
DACIA
SOLENZA
2003
- CT92PAR
|
|
SorinCT |
![]()
|
![]() Honor et Patria Group: Members Posts: 3.441 Joined: 22 July 07 From: Constanta ![]() |
QUOTE(cosmin_2300 @ 19 May 2011, 22:37) Ăla nu e pe drumuri publice ... ăla dacă greșește nu ia pe nimeni după el (șanse mari să nu moară nici el). De asemenea, te consideri șofer de curse? Eu stiam ca aia nu merg pe principiul "participam la cursa ca sa scapam cu viata". Din cate stiam eu astia se cam dau cu masinile alea ca sa stoarca fiecare gram de performanta din agregatul in cauza si corpul uman, cu zeci si sute de variabile luate in calcul. De-aia si saculetul de pipi al pilotului de F1 e luat in calcul si asezat pentru a cobori centrul de greutate ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sport Tourer
2012 Privilege 1.5 dCI
- CT-XX-LEA Citroen C4 1.6 HDi 2006
Clio III 1.5 dCi Expression 2007 EX: Megane Sedan II.1 1.5 dCi Expression 2005 |
|
C a t a l i n |
![]()
|
Ca să vezi, unii ar putea crede că vârsta și implicit experiența ar putea fi un impediment în calea curselor tale pe șosele... Când defapt doar motorul e problema...
|
--------------------
-
-
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
QUOTE(SorinCT @ 19 May 2011, 22:44) Eu stiam ca aia nu merg pe principiul "participam la cursa ca sa scapam cu viata". Din cate stiam eu astia se cam dau cu masinile alea ca sa stoarca fiecare gram de performanta din agregatul in cauza si corpul uman, cu zeci si sute de variabile luate in calcul. De-aia si saculetul de pipi al pilotului de F1 e luat in calcul si asezat pentru a cobori centrul de greutate ![]() Și ce legătura are asta cu ce am postat eu? ![]() Era vorba de vizibilitatea șoferului și ... atât! |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 03:30 |