DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

3 Pages < 1 2 3 > 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Nu mai suport !, Becali , omniprezent

SYL
post 11 Jun 2005, 18:53
Post #31

doc

Group: Members
From: IF, Balotesti

Sa vedeti ce o sa apara de acum Gigi, ca tocmai a luat Steaua campionatul...

--------------------
Dacia Duster 1.33 TCe 4x4 (2024)
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
St
post 11 Jun 2005, 19:31
Post #32

Membru

From: Bucuresti

Eu preva dca vara asta o s ama cam lipsesc de Tv in afara de timpul cand ma uit pe Discovery.

--------------------
Ford/ BMW Mondeo/ 650GS 2018/ 2004
Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
+
Valentine
post 12 Jun 2005, 10:33
Post #33

Old Timer

From: California

Stai sa vezi acuma cat de prezent va fi dupa luarea titlului! smile.gif

--------------------
Ford Focus 2009
Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.

Atentie, atentie, si iar atentie!
+
Bobo
post 12 Jun 2005, 22:07
Post #34

Membru autentic

daca si noi inventam un topic pentru a-l comenta, ce sa mai zic.. trebuie ignorat complet;
trebuie schimbat canalul cand latra el.. etc, etc...

--------------------
+
maxiK
post 13 Jun 2005, 08:04
Post #35

Membru autentic

post-336-1110552475.gif campionii, campionii, ole, ole, ole asta asa ca sunt fericit wub.gif
sa revin la topic si sa va spun ce s-a intamplat cand crainicul stadionului a strigat prin statia de amplificare : gigi becali ; nimeni din jurul meu si nici marea majoritate a spectatorilor nu a scandat numele razboinicului.
acest fapt m-a multumit si poate, in viitorul apropiat, vor disparea si aparitiile lui pe la tv.

--------------------
dacia logan laureate1.6 - B 37 KNH
+
crintea1949
post 13 Jun 2005, 08:44
Post #36

Membru incepator

u mai plange Baby, ca aceia care-i pomenesti sunt totusi luptatori insa guru-oracolul din Damaroaia care le stie pe toate a mancat si a baut cu regele, cu regele comunistilor facand apologia sistemului ca redactor sef la propaganda ziarului Scanteia, organ de presa al PCR, iar acuma sta iar cu regele la masa, asta apropo de poetul T Arghezi, ESTE PREZENT A SCHIMBAT doar a schimbat peoperatorul mandruta cu alt boschetar.
Asculta printre randuri cine-i vinovat.
Ce ai spune daca in serile cand soseau minerii, ai vazut cu proprii ochi pe Gelu Voican Voiculescu incadrat de doi colonei pe peronul garii de nord asteptand trenurile cu mineri si purtand pe umeri vestitul akm ( AUTOMAT kALASNICOV MODERNIZAT), varianta romaneasca cu pat rabatabil.
Unde erau ziaristii care urla in toate ziarele?
Salve ( salutul artileristului), mii de bombe ( salutuyl aviatorului), air a infanteristului, ranita si ....calului wub.gif
QUOTE(body @ 10 Jun 2005, 11:57)
Da' si de ceva timp pe toate televiziunile au inceput sa se perinde si marii Guru CTPopescu si ICristoiu de ma face sa-l regret pe Nea Brucan de acu' cativa ani care era numai odata pe saptamana!
Mai nene e de jale cu televiziunile astea .
Iar de o sapt a aparut mai nou o alta vedeta Guta fara coada de maimuta !
Am vrut si eu sa deschid un topic asemanator........
*

--------------------
dacia solenza - B33HRZ
+
mewtwo
post 13 Jun 2005, 08:59
Post #37

LA LA LA TRA LA LA

Mda....Ursul luminii...rad de ma sparg cand il vad...este doar un produs media ursulica...face rating ?...face !!! O sa-l mai vedem....!!!

--------------------
DACIA LOGAN Laureate
....regimul HAMBURGHEZO-MOSIERESC.....
+
driverx
post 13 Jun 2005, 09:05
Post #38

--- Membru cu ralanti ---

QUOTE(St @ 11 Jun 2005, 20:31)
Eu preva dca vara asta o s ama cam lipsesc de Tv in afara de timpul cand ma uit pe Discovery.
*

Stai mai, ca o sa se faca reclame cu Jiji, si cum Disco are mai nou prostul obicei de a baga reclame, poate o sa il vezi si acolo blink.gif

--------------------
Mitsubishi Lancer 2008
Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
+
to_the_limit
post 13 Jun 2005, 09:20
Post #39

Membru autentic

Becali e nebun de-a dreptul,traieste intr-o lumea a lui...se crede voivod,se lupta cu toti,el singur contra toti,comportament perfect compatibil cu al unui paranoic,schizoid..

eu am renuntat demult sa ma mai uit la stiri la sport,fotbal 99%..atat..
in rest cand vad ciobanul pe alte canale la talk-showuri,ma uit sa vad despre ce e vb si oricat as vrea sal urmaresc sa ma distreze,ma enerveaza,si in primul rand ma oboseste prostia lui si modul de a se exprima,e nebun ce mai...

--------------------
+
mewtwo
post 13 Jun 2005, 09:21
Post #40

LA LA LA TRA LA LA

QUOTE(driverx @ 13 Jun 2005, 11:05)
Stai mai, ca o sa se faca reclame cu Jiji, si cum Disco are mai nou prostul obicei de a baga reclame, poate o sa il vezi si acolo  blink.gif
*

Muhahaha adica sa vedem reclame cu Ursul Luminii pe Discovery ? Muhahahaha
Poate pe Animal Planet !!! Hihihihijhi

--------------------
DACIA LOGAN Laureate
....regimul HAMBURGHEZO-MOSIERESC.....
+
St
post 13 Jun 2005, 10:13
Post #41

Membru

QUOTE(driverx @ 13 Jun 2005, 09:05)
Stai mai, ca o sa se faca reclame cu Jiji, si cum Disco are mai nou prostul obicei de a baga reclame, poate o sa il vezi si acolo  blink.gif
*

Sper sa nu s eajunga la atata incostienta...

--------------------
Ford/ BMW Mondeo/ 650GS 2018/ 2004
Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
+
Dorubarg
post 13 Jun 2005, 10:23
Post #42

Membru incepator

From: Galati

sunt deacord, asa cum spunea cineva mai sus ca noi nu prea contam .. De asta am si deschis topicul asta , pur si simplu nu mai suport sa ni se inventeze vip-uri doar ca sa aiba apoi tv-urile cu ce sa faca rating. De fapt gestul meu se referea poate la intreaga presa romaneasca ,la ziaristii care sar ca arsi daca le zici ca gresesc ori daca-i critici in vreun fel, care intotdeauna isi vor justifica meschinariile prin telul nobil de a informa, care uita ca de fapt nu sunt cu nimic mai buni si cu nimic mai presus decat restul , oricare ar fi el ..

--------------------
Dacia LOGAN 1.6 - GL 90 CAT
Dacia 1310 Berlina , 1990
+
gaston
post 13 Jun 2005, 12:06
Post #43

Membru

Deci Jiji mi se pare ok. E el prost de gura, nu rezista sa acuze dar eu am vazut, stie multe si la afaceri e as, Nu ma deranjeaza atata timp cat pe mine ma relaxeaza omul asta cand il vad la televizor. Serios pe voi nu va faceti sa radeti?

Si apropo de initiatorul topicului, nu inteleg ce atat de mare deranj, ca apar unii la TV, schimbi canalul si gata, ce ai vrea sa te sune toate televiziunile sa te intrebe ce ai vrea sa vezi?

--------------------
Renault Megane II Sedan 2005 1.5 dCi
In politics stupidity is not a handicap
+
GeorgeB
post 13 Jun 2005, 12:10
Post #44

the 7 stars of Pleiades constellation

daaaa e as in afaceri smile.gif

--------------------
SUBARU Legacy 2.5 - ---
L7 2.5 all in black - edition -
+
Boss
post 13 Jun 2005, 12:47
Post #45

Membru

Nu-s sustinator si fan Becali, omu are ceva in cap din moment ce are cateva sute de mii de E, deci prost nu e, atata tot ca nu prea stie sa "vorbeste" si cand are prilejul o ia pe aratura rau de tot. Eu ma amuz rau de tot cand il aud pe la emisiuni, la otv se pare ca apare cel mai des. Daca nu va place personajul si felul lui de a vorbi "iegzista o solutie" : mutati pe alt post biggrin.gif
Mie mi se pare a fi un om bun, face donatii, ii ajuta pe cei care au nevoie de ajutor samdp, singura lui problema o constituie limbajul si exprimarea la care trebuie sa mai lucreze.

--------------------
Dacia Logan Ambition - B-59-CGF
+
driverx
post 13 Jun 2005, 12:50
Post #46

--- Membru cu ralanti ---

Boss

Ce are in cap? "Cumpar ieftin, vand scump?" A combinat si el ceva, binenteles...legal...ca doar nu ne putem gandi ca Jijiboy ar fi facut altfel, a facut niste bani. Alti oameni sunt creierul acolo la el. El ii doar absurdu imbracat frumos si bun de dat din gura. Lui i se zice ce si cum sa faca. Asta se vedea cel mai pregnant cand ia intrat in cap fitele cu politica.

--------------------
Mitsubishi Lancer 2008
Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
+
Dorubarg
post 13 Jun 2005, 13:04
Post #47

Membru incepator

QUOTE(gaston @ 13 Jun 2005, 12:06)
Si apropo de initiatorul topicului, nu inteleg ce atat de mare deranj, ca apar unii la TV, schimbi canalul si gata, ce ai vrea sa te sune toate televiziunile sa te intrebe ce ai vrea sa vezi?
*

ok, intotdeauna exista solutia schimbatului canalului insa chiar asta trebuie sa fie singura cale de a-ti manifesta nemultumirea? Pe jiji nu l-am vazut la Ciao Darwin ca sa ne amuze in emisiuni de divertisment.Din potriva mi se pare foarte periculos ca subiecte serioase sa fie dezbatute prin talk show-uri de personaje dubioase ca jiji (si altii ca el).Eu pot sa schimb canalul ca-mi dau seama ca nu merita sa ascult ineptiile lui insa alte mii stau cu gura cascata si se hlinzesc la teveu fara sa inteleaga nimic iar peste 4 ani la alegeri cand jiji va candida va avea format deja un electorat care sa-i ofere mai mult de 1%. Ori asta nu ti se pare ingrijorator presupun ..

--------------------
+
Boss
post 13 Jun 2005, 13:48
Post #48

Membru

Tocmai asta e : cumperi ieftin, vinzi mai scump. Are bani domne, are bani ce mai vrei ? Eu sa fiu prost de gura ca el cu maibach si cu sute de mii de E in banca + ce-o mai avea, chiar nu ma intereseaza dar din moment dat ce are, are ceva in cap nu-i prost, ca o fi avut noroc cu terenurile alea de la Pipera e altceva, "norocul prostului" chiar el zicea ca nu asta a fost scopul: sa le cumpere si sa le vanda (e ceva legat de familia lui, acolo s-au stabilit ei, poveste lunga pe care o spunea el intr-o seara la otv) dar daca a crescut pretu si cum tentatia e mare, asta e acuma s-a imbogatit. Sunt multi care fura, multi care se imbogatesc peste noapte, fura pe rupe nu asa, stiu multe cazuri de oameni care s-au imbogatit peste noapte. Daca nu risti nu castigi. Mai bine cinstit si sarac. Iti zic eu ne-a Jiji asta nu prea invarte afaceri necurate si singura bomba a fost cea cu terenurile din Pipera, fata de altii care baga la greu mana si fura (p`astia nu-i vede nimeni biggrin.gif ). Nu prea ma simt eu in masura sa comentez cazul Becali, tot ce pot sa spun este ca e un om bun, singurul lui defect este limbajul si felul in care se exprima dar si asa, e ok, e bine ca nu sta sa le gandeasca mult si de cele mai multe ori le da pe fata. Cat despre razboinicul luminii, alchimistul si ce-o mai citi el, sincer sa fiu mi-au placut la nebunie cartile, m-am ragasit de foarte multe ori in ele. Cred ca i-o fi placut cartea, s-o fi regasit de prea multe ori si l-a luat valul biggrin.gif . Nu-l mai acuzati atata, sa ajungem si noi sa avem macar 20% din ce are el si dupa sa vorbim.
Barem asta s-a imbogatit cumparand si vanzand terenuri, de restu nu mai zic nimic ca nu mai are rost.
@driverx : majoritatea miliardarilor din romania s-au imbogatit cumparand ieftin si vanzand mai scump.
@moderatori : se poate sterge ca am aberat prea mult

--------------------
Dacia Logan Ambition - B-59-CGF
+
liviu_lb
post 13 Jun 2005, 15:56
Post #49

Membru incepator

Stati potol ca n-o sa-l mai vedem o perioada. E plecat in Australia la concursul de tuns oi.
Mi-a spus mie Riciu. laugh.gif

--------------------
Dacia Logan Ambition 2004 1.6MPI
Fluence 1.5 dCi 110 cp
+
Vlad Georgescu
post 13 Jun 2005, 21:57
Post #50

/----\ <--- Logan

E un motiv de bucurie faptul ca Becali nu ne va mai onora cu prezenta pe micile ecrane.

Alt motiv de bucurie e ca GUTA zis "coada de maimuta" e in spital. Poate crapa si scapam de manele!

--------------------
Volțvagăn Glonț 2080 Tdi Quad BiTurbo DSG 8 - -
Athos, Porcos si Bairamis
+
ashu
post 14 Jun 2005, 12:50
Post #51

Membru erectil

Ma, ma lasati cu cliseul asta cu schimba canalul?! Ce pielea mea de canal sa schimb cand e peste tot?! Deja nu ma mai uit la stirile sportive de mult, ca sa nu-i mai vad chipul macaciatic. In fiecare zi ii iau cate un interviu si apoi il fragmenteaza pe idei principale, astfel incat la fiecare stire apare si parerea lu jiji. Cel putin la Protv, in felul asta obtin minim 4-5 stiri cu nea jiji. Televiziuni de toata jena, aia e.
Si mai lasati-ma si cu faza ca are ceva in cap. Voi chiar nu vedeti ca are intelectul unui copil de 10 ani? Cum vede un film sau citeste o carte se crede personajul principal, la fel ca atunci cand eram mici si ziceam "io sunt omu paianjen, io sunt supermen, io sunt stan si bran, etc". A fost Mihai Viteazu, Maximus, Cavalerul Luminii. Se pregateste Vader sau printesa Leia. Buhuhuuuu, are ceva in cap cu siguranta, respectiv un creier neted ca mingea de ping-pong.
Cat despre succesul lui in afaceri, nu mai puneti botu la ce kkt manaca el. A facut mismasuri cu terenurile armatei, luand terenurile din Pipera tocmai ca stia ca se vor valoriza, nu ca sa faca agricultura cum indruga el cu nerusinare. E la fel de excroc ca ceilalti, era "un interlop" si inainte de revolutie, la fel a ramas si acum.

--------------------
Pejo 206 2.0 HDi 2002 - -
Ramas bun, ne vedem pe alt forum!
+
costi
post 14 Jun 2005, 12:56
Post #52

Membru autentic

Bine-ai venit Ashu !
Eu zic sa-ti schimbi avatarul, pt o vreme, nu de alta dar poate le-a bagat Gigi Internet la Kung Fu Clubul ala si isi arunca Smarandescu ochii pe topicul asta !

--------------------
DSN/SLZ
+
bolt
post 14 Jun 2005, 12:58
Post #53

Membru

From: Tulcea

Pai dac-am schimba canalul dam de trupa lui - Stoica & Co. Care stiri sportive ? Primim informatii 99% despre fotbal si despre viata promiscua a majoritatii exponentilor lui. Minte de copil de 10 ani ? Pai io la 10 ani ma jucam de-a Decebal da' pana venea ora de lectii, nu toata viata ca nenorocitu' asta. Sau el asteapta sa-l cheme maica-sa la lectii ? E cam mult.

--------------------
Dacia Solenza Clima - .......
+
costi
post 14 Jun 2005, 13:02
Post #54

Membru autentic

care lectii? de muls poate ! si de numarat paraii !

--------------------
DSN/SLZ
+
LOVENDAL
post 14 Jun 2005, 13:30
Post #55

Membru autentic

QUOTE(Boss @ 13 Jun 2005, 14:48)
....singurul lui defect este limbajul si felul in care se exprima
*

Singurul lui defect ca nu stie sa vorbeasca ?? Dar ia gandeste-te, aroganta nu e un defect ? Si sa nu-mi spui acum ca nu e arogant. Si are si tendinte dictatoriale; bine ca nu a ajuns omul asta presedinte ca sa vezi ce dictator cresteam intre noi. Si te rog frumos, daca esti cumva ruda cu el sa ne anunti si pe noi.

--------------------
Renault / Dacia Renault Megane 2 - IS-XX-DWB
+
ashu
post 14 Jun 2005, 13:41
Post #56

Membru erectil

Bine v-am regasit Costi.
Dupa ce a plecat Dan Pavel, nu cred ca mai e cineva din ograda lu jiji care sa fi terminat tot alfabetul, asa ca sunt seif.

--------------------
Pejo 206 2.0 HDi 2002 - -
Ramas bun, ne vedem pe alt forum!
+
bolt
post 14 Jun 2005, 13:58
Post #57

Membru

He, he, hei Love ! Heil to you from Bolt ! smile.gif Da' daca Boss e ruda cu analfabetu' ala ce-i ? Plecam de la prezumtia de vinovatie pe baza de ADN ? Stiu ce-ai vrut sa zici da' sa nu se simta omu' vinovat de asta.

--------------------
+
Dorubarg
post 14 Jun 2005, 14:27
Post #58

Membru incepator

QUOTE(costi @ 14 Jun 2005, 12:56)
Eu zic sa-ti schimbi avatarul, pt o vreme, nu de alta dar poate le-a bagat Gigi Internet la Kung Fu Clubul ala si isi arunca Smarandescu ochii pe topicul asta !
*

cooool ! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

breaking news : Miron Cosma a fost eliberat .

what a wonderfull country !

This post has been edited by Dorubarg: 14 Jun 2005, 14:32

--------------------
+
LOVENDAL
post 14 Jun 2005, 15:33
Post #59

Membru autentic

QUOTE(bolt @ 14 Jun 2005, 14:58)
He, he, hei Love ! Heil to you from Bolt !  smile.gif  Da' daca Boss e ruda cu analfabetu' ala ce-i ? Plecam de la prezumtia de vinovatie pe baza de ADN ? Stiu ce-ai vrut sa zici da' sa nu se simta omu' vinovat de asta.
*

A fost expresie bolt si stii asta. Eu disper cand vad ca la oameni ca Gigi Becali mai sunt si unii care sa-i mai ia apararea de parca ar fi un model de moralitate de urmat. Pai, sincer, tara asta e asa cum e, pentru ca sunt oameni ca astia care il apara pe Jiji, pe Iliescu, pe Cosma samd. Cum poti sa spui ca Jiji nu are nici un defect decat ca nu stie sa se exprime ? Da-o-ncolo de treaba..trebuie sa fii doar ruda sau total orb ca sa nu vezi si altceva.

--------------------
Renault / Dacia Renault Megane 2 - IS-XX-DWB
+
bolt
post 14 Jun 2005, 15:53
Post #60

Membru

Da, asa e. Probabil ca sunt unii care-l admira ca simbol si ar cam vrea o aventura-n pielea lui.

--------------------
+
3 Pages < 1 2 3 >
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 19th July 2025 - 12:01
Forum Renault