Mediaplayer, cu cateva chestii specifice
![]() ![]() ![]() |
Mediaplayer, cu cateva chestii specifice
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
Te las pe tine grecule...
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Ai reușit?
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Alydor |
![]()
|
N-am incercat. Piticii au acaparat mediaplayerul dimineata cand aveam timp, dupa ce nu s-au mai uitat ei, n-am mai avut eu timp... maine..
Eu ma asteptam sa mearga cu allsharecast si restul prostiilor de pe telefon.. . Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Eu nu știu ce prostii ai tu pe tilifon. Mie cu alea mi-a mers și de pe tablă pe Xtrm și invers.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
QUOTE(DragosP @ 20 Feb 2013, 19:43) Eu nu știu ce prostii ai tu pe tilifon.... Nici nu ți-ai dori să știi! |
--------------------
.
.
.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Poze cu moaște?
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Alydor |
![]()
|
Grecule tu ai un fix? Sau ai idei putine si fixe?
Am avut software-ul original cu care vine din fabrica. Care avea allshare, si alte balarii... Acum mi-am facut un rom custom doar cu ceea ce am nevoie. Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
Alydor |
![]()
|
te sun cand ai 41 temperatura... ca sa fii fierbinte macar
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
DragosP |
![]()
|
Ai reușit coane să vezi filme prin DLNA?
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Alydor |
![]()
|
Reusit conasule. Desi imi vede (in browse) doar cateva din filme. Merge. m-am linistit, nu o sa il folosesc.
Sa traiesti 100 de ani fara reparatii. Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
DragosP |
![]()
|
Păi nu prea-i de folosit. Cel puțin nu în configurația asta.
Ciudat e că nu-ți vede decât câteva filme. La mine, cel puțin pe tablă (invers, de la Xtrm la tablă nu prea am încercat) vede tot din media player. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Alydor |
![]()
|
Am incercat doar de pe telefon pe MP. Mi-a gasit niste filme care le aveam pe MP nu pe telefon... De pe tableta nu am incercat.
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
vizitatorul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 248 Joined: 10 May 09 ![]() |
Salut.
Ceva modele afectate de Cinavia? |
--------------------
Dacia
1310 L
1998
- B453SCU
|
|
Alydor |
![]()
|
Ale mele nici unul.
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
DragosP |
![]()
|
Ci-i așeia?
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Squirrel |
![]()
|
![]() Captain of Black Pearl™… Group: Members Posts: 4.466 Joined: 13 March 08 From: partea mea: Drum bun! ![]() |
|
--------------------
Dacia
Duster
2010 1,6 16v 4Ś4 Laureaté Noir Nacré
- RO 44 AWD Fire, walk with me...in 4 strokes, water cooled.
|
|
vizitatorul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 248 Joined: 10 May 09 ![]() |
@Alydor-multumesc
...pe de alta parte-poate "colabora" un mediaplayer cu un DVD-RW extern (usb) pe formatele mkw. mp4......? multumesc ![]() This post has been edited by vizitatorul: 14 May 2013, 18:18 |
--------------------
Dacia
1310 L
1998
- B453SCU
|
|
Alydor |
![]()
|
Sincer nu am incercat sa redau un DVD pe mediaplayer folosid DVD-ul extern. O sa incerc zilele astea. Teoretic ar trebui sa mearga, in specificatii zice ca da.
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
DragosP |
![]()
|
Merge.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Sal. Ma roaga cineva sa ii recomand un device cu care sa poata face browsing pe net, youtube, muzica. Jucaria trebuie sa stie wifi si sa se se conecteze la un Led Tv non smart.
Ma gandeam la un mini pc Android sau un mediaplayer mai destept, dar cum nu prea am avut tangente nu stiu ce merita. Ceva recomandari in ~300 ron? Merci! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
chromecast
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
DragosP |
![]()
|
Mai au de lucru la el.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Chromecast cam stiu ce este si nu prea corespunde cerintelor. El practic vrea sa faca un Smart Tv care sa functioneze (si) independent de smartphone/tebleta. Principalul scop nu e sa miroreze contentul de pe telefon pe tv, ci sa poata face browsing web independent, sa asculte muzica, etc.
Deci, stie careva vreun stic/minipc Android care sa merite luat? Asa oferte pe net ar fi destule, ma interesa unul despre care stiti ca-i OK. |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
b34uen |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 788 Joined: 12 February 07 ![]() |
Sunt mini pc cu android dar nu in bugetul de 300 lei.
|
--------------------
dacia
logan
2008 ambition 1,5dci
- B 92 ELL 1) Esti pe daciaclub
2) Imi citesti semnatura 4) Nu ai observat ca lipseste pct. 3 5) Tocmai ai verificat daca exista pct. 3 sau nu 6) Zambesti. |
|
Markos |
![]()
|
să miroreze contentul...
![]() ești neam cu HanSolo? This post has been edited by Markos: 30 Jan 2015, 20:00 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Eu mi-am comandat unul din asta:
Chinezarii Bine, a. nu e 300 de RON si b. dureaza o vesnicie sa ajunga din China (al meu e inca pe drum...) dar mi s-a parut cea mai fezabila solutie de a "smartiza" tembelizorul din dotare. Are windoze, pentru fani! ![]() |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
Markos |
![]()
|
Smartizează teveul mirorând contentul sau îl enhensuiește?
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 16:51 |