Banca + card ron& euro, Recomandari
![]() ![]() ![]() |
Banca + card ron& euro, Recomandari
dacis |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|||
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
Pariu ca pot sa ii dau de mancare si daca tine post? Si i se duce dracu greva foamei. Da' i se taie de la salar ca ia masa calda.... Inca mai stiu sa injur 45 de minute fara sa ma repet....
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
dandee |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 478 Joined: 13 January 09 ![]() |
m-ar interesa o descoperire de card la transilvania? cam care ar fi conditiile, daca stie cineva sa ma ajute! (ca sa nu mai deschid alt topic)
|
--------------------
dacia
berlina
1999
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
Depinde card. Dar dupa cum vorbesti te intereseaza un card de debit. Eu gestionez doua: un Visa Electron, cu o descoperire de (parca) 3 salarii (maximul parca este de 6) si un card de credit, cu limita de descoperire de cont de 6 salarii.
Dobanda pentru descoperirea de cont la cardul de debit este situata intre 12 si 17 % (asa era acum cateva luni) si se plateste incepand cu ziua in care ai papat banii. Dobanda este variabila si negociabila. Negocierea o face angajatorul! La cardul de credit nu stiu exact valoarea, dar este undeva in jur de 25%, probabil mai aproape de 30 decat de 20. Un avantaj este ca ai termen de gratie de maxim 55 de zile (iei banii oricand luna asta si daca alimentezi contul pana pe 25 luna viitoare nu platesti nici un leu dobanda). Un dezavantaj este ca daca nu alimentezi contul in acest termen platesti o dobanda de ... Asa, si inca o capcana la cardul de credit: este suficient sa pui in fiecare luna aprox.10% din suma datorata (nu stiu exact, ca n-am pus botu') ca ei sa nu iti zica nimic. Dar dobanda o calculeaza.... |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
dandee |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 478 Joined: 13 January 09 ![]() |
ms frumos! cred ca este prima varianta de credit, cand ma apuc va mai intreb inca o data!
|
--------------------
dacia
berlina
1999
|
|
Micutzu_BH |
![]()
|
![]() Driving around Group: Members Posts: 283 Joined: 11 September 06 From: D'aci ia ![]() |
Care e cel mai simplu si IEFTIN (cu taxe si comisioane (aproape) inexistente) card de debit pentru incasat salariul? Persoana caruia ii este destinat acest card il va folosi la primit salariul, retragere numerar bancomat si plata la comercianti. Eu i l-am recomandat pe asta, dar daca voi aveti alte propuneri mai bune va rog sa le spuneti.
Multumesc anticipat! This post has been edited by Micutzu_BH: 11 Mar 2011, 10:16 |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition - 2005 Este mai bine sa dezbati o intrebare fara sa o rezolvi, decat sa o rezolvi fara a o dezbate!
|
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
pare ok, desi nu au pus link spre o pagina de taxe si comisioane.
io am la transilvania, nu are taxa de emitere, nici un fel de taxa de administrare, nu are comision la retragere din bancomat, evident, la plati cu cardul nici atat. singurul comision pe care il mai platesc din cand in cand e 0.3 lei interogare sold. http://www.bancatransilvania.ro/persoane_f...a_electron.html unii se plang de internet bankingul de la transilvania, dar pe mine nu ma intereseaza, asa ca nu ma deranjeaza. |
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
dacis |
![]()
|
Si eu tot cardul de mai sus, de la BT il recomand. Recunosc ca eu recomand si IB, care ori e gratis (pentru institutiile care au nu stiu ce conventie cu banca) ori e pe bani, adica 1 (un) leu pe luna. Asta fiind singurul cost. In rest, asa este: singurul lucru care se plateste este intergarea contului la ATM, care costa 0,3 lei.
Cardurile mele sunt la BRD, unde se platesc mai multe servicii. Si, in plus, niste vcomisioane anuale (si, parca de o vreme) si lunare de administrare a conturilor |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st June 2025 - 11:49 |