SISTEM DE REDUCERE A CONSUMULUI DE COMBUSTIBIL PE B
![]() ![]() ![]() |
SISTEM DE REDUCERE A CONSUMULUI DE COMBUSTIBIL PE B
tabaks |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 21 January 10 ![]() |
|
||
--------------------
logan
laureatte
2009
|
|||
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
Iar incepeti?
Ce tare e clipul ala: in acceleratie de la 60 la 100 are consum instant 2,7 si la mers constant 2,8. Mai sa fie... |
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
mariuscond |
![]()
|
![]() Membru incomod Group: Members Posts: 1.373 Joined: 3 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
dacia
Logan
dizăl
- B52
|
|
tabaks |
![]()
|
|
--------------------
logan
laureatte
2009
|
|
PaulT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.294 Joined: 23 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Corect, nu ai cum. Dar poti merge intr-o usoara deplasare la vale...
![]() |
--------------------
Dacia/Mitsubishi
Logan 1.6 mpi/Berlina 1300/Lancer Clasic
2006 Laureate/1973/2008
- B-00-xxx
|
|
mariuscond |
![]()
|
![]() Membru incomod Group: Members Posts: 1.373 Joined: 3 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Repet:
E cosum MEDIU! Consumul mediu nu are cum sa creasca brusc la o accelerare. Si am un "filing" ca de fapt nici nu a resetat CB-ul... Cu 1400rot/min are 60km/h si 95km/h la 2200rot/min. |
--------------------
dacia
Logan
dizăl
- B52
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Eu am un filing ca-i reclama mascata.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
tabaks |
![]()
|
Metoda este foarte mediatizata prin intermediul ... youtube. Deci, sub anonimat aproape deplin vi se arata filme cu masini care functioneaza cu amestec de combustibil si apa in proportie de "jumi-juma". Desigur, trebuie sa ii credeti pe cuvant ca e asa. Mai mult, procedeul e deosebit de complicat, o gramada de accesorii de instalat si ceea ce e absolut obligatoriu ... trebuie sa urmati cursuri de instruire prin email cumparate tot de la ei. Cine sunt ei? Ei bine, nu isi dau numele adevarat pentru ca se ascund de "puternicii conspiratori mondiali" care vor sa tina tehnologia departe de ochii lumii si sa ne oblige sa consumam in continuare mult combustibil fosil. Ideea de baza in aceasta pacaleala este ca se extrage hidrogen din apa prin electroliza, hidrogen care este injectat apoi in fluxul de aer, prin aceasta scazand consumul de carburant. Ceea ce "omit" respectivii sa adauge in prezentarea lor este ca pentru a obtine respectivul hidrogen se consuma de 3 ori mai multa energie decat se obtine prin arderea hidrogenului in motor, energie care vine tot de la motor prin alternator si sistemul electric. Dar asta nu mai prezinta nici o importanta ...
gata m-am linistit. |
--------------------
logan
laureatte
2009
|
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
si noi!
|
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Eu n-am fost nicio secunda nelinistit.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
tabaks |
![]()
|
se poate inchide.multumesc
|
--------------------
logan
laureatte
2009
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 22:44 |