DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

9 Pages « < 6 7 8 9 > 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Tovarasi din toate judetele, uniti-va, sa-i suflati in lumanari

Marty
post 8 Mar 2011, 08:51
Post #211

Membru cu privire de ansamblu

Group: Members
From: Corbu

Iar a-nceput asta cu i-urile lui lipsa! doh.gif

--------------------
Gillette De unica folosinta - B 999 NAM 2011
Mindru absolvent de grup scolar.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
OAP
post 8 Mar 2011, 08:54
Post #212

Membru autentic

From: Bucuresti

QUOTE(Marty @ 8 Mar 2011, 09:51)
Iar a-nceput asta cu i-urile lui lipsa!  doh.gif
*

amice...surpriza...nu esti tu unicul...si alti "stie sa scrie"....daca crezi ca ti-ai tras forum, deziluzie...nu esti miezul din dodoasca...sau atunci cand nu poti duce o discutie la un anume nivel...incepi sa arunci cu bale?

btwL: glume mai puerile ca ale tale mai rar mi-a fost dat sa vad...noroc ca ai gasca sa te sustina....

pa pa pa

edit 2: de fapt ma adtresam lui Markos, cu sau fara i -uri lipsa...da te-ai trezitu ca de fiecare data

This post has been edited by OAP: 8 Mar 2011, 08:55

--------------------
. . .
Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
+
radian
post 8 Mar 2011, 09:10
Post #213

gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama...

From: petrosani

Oapule, da-l pe Marty pe ignor daca te deranjeaza glumele lui, carei-i problema? Si, care-i gasca? Mai nou suntem pe "bisericute"?

--------------------
dacia logan ambition - HD 06 LDM 2005
+
OAP
post 8 Mar 2011, 09:20
Post #214

Membru autentic

@Radian: pe bune daca am ceva cu Marty. Nu ma deranjaza deloc glumele lui, dar ma izbeste uneori stilul Rodi. Chiar am incercat cu ceva timp in urma o tentativa de conciliere...a esuat...astazi am considerat un atac direct facut pe ocolite biggrin.gif ....nici nu merita oboseala de a apasa butonul ignore...daca vezi posturile mele o sa iti dai seama ca accept orice ironie de calitate, da sub un anume nivel nu pot cobori totusi...cat despre "gasca" biggrin.gif era o simpla remarca nimic negativ...sau pozitiv...si da suntem pe bisericute...da unii au impresia ca ei sunt insasi mitropolia in persoana.. tongue.gif

--------------------
. . .
Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
+
vet
post 8 Mar 2011, 10:14
Post #215

Membrul

De la ziua lui nea Nelu Cotrocelu am inceput sa ne certam pe tema Mormolociei Sale Reegele Mihai si acum ne paruim intre noi!
Miroase a manipulare KGB-isto securista. Ne-au abatut atentia de la problema pe care o reprezenta Iliescu....ne-au condus catre polemici pe marginea unui subiect lipsit de orice actualitate sau viitor si ne-au aruncat in ghearele unui razboi civil.
Atentie! Securitatea inca isi face datoria.
@Bion : daca tot esti atat de darnic si doresti sa luminezi Sfintele Sarbatori Pascale cu bunatatea ta, ia arunca o antena pe piata si vezi cum reusesti sa ajungi furnizor oficial al Casei Regale. Am auzit ca astia au frigidere mari si multe pe la Peles, pe la Savarsin...si e pacat sa nu-i servesti si pe ei din ce ai tu mai bun de oferit.

--------------------
Dacia Logan 2007 / KissFM 1.5 dCi
.
+
Markos
post 8 Mar 2011, 11:18
Post #216

fost programator

From: Scursurești Vale

QUOTE(OAP @ 8 Mar 2011, 08:49)
Prietene, sti cum se faceau cartile astea intrzise inainte de 89?

Nu stiam, noroc ca m-ai luminat tu.

Eu nu ti-am dat linkul ala în ideea ca citesti cartea si, dup-aia, canti "Traiasca Regele" prin casa sau la servici. Am zis doar ca poti citi niste lucruri interesante, indiferent daca le crezi sau nu, indiferent daca le aprobi sau nu.

Pentru ca ar fi pacat ca, pe principiul asta, sa ajungi sa citesti doar cuvantarile lui Boc, ca restul e nociv si scris de agenturi.

--------------------
Reno Megan Privilej
"Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
+
OAP
post 8 Mar 2011, 11:23
Post #217

Membru autentic

@Markos: si Boc spune lucruri interesante biggrin.gif nu crezi?...pot sa te intreb cum de s-a nascut inversunarea asta impotriva mea?

--------------------
. . .
+
DragosP
post 8 Mar 2011, 11:29
Post #218

Nu zic nimic...nou

Group: Moderatori
From: Lumea mea

QUOTE(Markos @ 8 Mar 2011, 11:18)
Nu stiam, noroc ca m-ai luminat tu.

Eu nu ti-am dat linkul ala în ideea ca citesti cartea si, dup-aia, canti "Traiasca Regele" prin casa sau la servici. Am zis doar ca poti citi niste lucruri interesante, indiferent daca le crezi sau nu, indiferent daca le aprobi sau nu.
*

Și doar v-am rugat să nu-l mai citați pe nea "i". ph34r.gif

--------------------
Ceva de plastic . - BRRC .
Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu!
+
Markos
post 8 Mar 2011, 11:30
Post #219

fost programator

From: Scursurești Vale

QUOTE(OAP @ 8 Mar 2011, 11:23)
pot sa te intreb cum de s-a nascut inversunarea asta impotriva mea?
*

Cred ca ma confunzi cu altcineva.

--------------------
Reno Megan Privilej
"Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
+
OAP
post 8 Mar 2011, 11:40
Post #220

Membru autentic

Ok, bine asa atunci biggrin.gif ...am si eu o rugaminte....citeaza-ma din cand in cand sa aiba si pinguinul de braila ocazia sa ma citeasca...promit sa votez cu regele la urmatoarele prezidentiala

--------------------
. . .
+
radian
post 8 Mar 2011, 11:58
Post #221

QUOTE(vet @ 8 Mar 2011, 10:14)
De la ziua lui nea Nelu Cotrocelu am inceput sa ne certam pe tema Mormolociei Sale Reegele Mihai si acum ne paruim intre noi!
Miroase a manipulare KGB-isto securista...
*

S-a dus dracu si topicul asta, iar au intrat scursorile si nu mai putem discuta discutii serioase... biggrin.gif

--------------------
+
corbex
post 8 Mar 2011, 12:03
Post #222

Desi nu pare, ma plimb cu Dacia

From: bucuresti

N-o sa te mai rizi cind se va declara Republica Hateg cu presedinte monarh !

--------------------
dacia solenza 2005, cheala
+
radian
post 8 Mar 2011, 12:05
Post #223

Republica Hategana bre, se livreaza la halba...

--------------------
+
Marty
post 8 Mar 2011, 12:36
Post #224

QUOTE(OAP @ 8 Mar 2011, 08:54)
amice...surpriza...nu esti tu unicul...si alti "stie sa scrie"....daca crezi ca ti-ai tras forum, deziluzie...nu esti miezul din dodoasca...sau atunci cand nu poti duce o discutie la un anume nivel...incepi sa arunci cu bale?
In loc de "..." se pune STOP. Asta asa, poate-ti mai deschid universul un pic, ca te vad mai pauper din punctul asta de vedere.

btwL: glume mai puerile ca ale tale mai rar mi-a fost dat sa vad...
Stiu, ti-am zis si mai sus sa-ti largesti orizonturile, incearca sa mai socializezi si cu altcineva decit cu prietenii tai imaginari si cu Gratiela.

edit 2: de fapt ma adtresam lui Markos, cu sau fara i -uri lipsa...da te-ai trezitu ca de fiecare data
*

Aici ai dreptate, nici eu nu stiu ce dracu' m-a apucat sa te bag in seama...

QUOTE(OAP @ 8 Mar 2011, 11:23)
...pot sa te intreb cum de s-a nascut inversunarea asta impotriva mea?
*

Din frustrarile si paranoia ce te macina. De mine te-ai luat absolut aiurea-n urma cu ceva timp pentru un post care nici macar nu ti se adresa, da' te-au impins paranoile si frustrarile asa ca te-ai decis sa behai a paguba. Asa ca te-am lasat in pace, c-am vazut ca nu te ajuta procesoru'. Asa ai dedus tu nu-stiu-de-unde ca
noi doi "am semnat un armistitiu", realitatea fiind ca te las in pace si ma rezum doar la a citi cam cum te faci singur de cal maro.

--------------------
+
ady77
post 8 Mar 2011, 12:55
Post #225

راحتزیل یو

From: near Bacau

QUOTE(OAP @ 8 Mar 2011, 09:20)
Nu ma deranjaza deloc glumele lui, dar ma izbeste uneori stilul Rodi.
*

Pai tu erai cam singurul care il/o iubea pe Rodi rolleyes.gif

QUOTE(Marty @ 8 Mar 2011, 12:36)
cam cum te faci singur de cal maro.
*

Poate iti da cal maro report icon_mrgreen.gif

--------------------
________________ ________________ _________________
The problem with this world is that the intelligent are full of doubts, while stupid ones are full of confidence.

ecnedifnocfollufsisoM
+
OAP
post 8 Mar 2011, 13:42
Post #226

Membru autentic

QUOTE(Marty @ 8 Mar 2011, 13:36)
Aici ai dreptate, nici eu nu stiu ce dracu' m-a apucat sa te bag in seama...

Uite cugeta la asta de mai sus.
...
In rest n-am chef sa caut atacul tau virulent din topicul despre cauciucuri, adica ala in care m-am luat de tine gratuit.
Iti convine sau nu, suntem pe un forum (public sic) si cat drept sa aberezi ai tu atata am si eu si oricine mentine discutia in limita regulamentului. Stiu ingnorarea e cea mai puternica arma, dar sunteti cateva personaje care asa cum faceti referire la ceva ce tine de mine va primiti replica pe masura, uite asa de amoru` artei...in rest nu poate spune cineva ca am discutat cu el fara respectul cuvenit...
Iti doresc numa` de bine, o primavara frumoasa si plina de succesuri

--------------------
. . .
+
Marty
post 8 Mar 2011, 13:46
Post #227

QUOTE(OAP @ 8 Mar 2011, 13:42)
In rest n-am chef sa caut atacul tau virulent din topicul despre cauciucuri, adica ala in care m-am luat de tine gratuit.
*

Dupa cum ziceam, pe tine te macina chestii si actionezi sub impulsul lor. Aia cu cauciucurile a fost mult dupa, da' iar te repezi ca rața la muci si te faci singur de toate cele.

--------------------
+
eXtenSion
post 8 Mar 2011, 13:49
Post #228

Membru autentic

Nu vă mai certați, e 8 Martie!

(luată din galerie)

Attached thumbnail(s)
normal_8_Martie.jpg ( Size: 124.66k ) Number of downloads: 256

--------------------
facebook groups e mult mai naspa decat un forum
+
OAP
post 8 Mar 2011, 14:12
Post #229

Membru autentic

QUOTE(eXtenSion @ 8 Mar 2011, 14:49)
Nu vă mai certați, e 8 Martie!

Asa e...La Multi Ani marty cheers.gif cheers.gif cheers.gif

--------------------
. . .
+
Marty
post 8 Mar 2011, 14:48
Post #230

QUOTE(OAP @ 8 Mar 2011, 14:12)
Asa e...La Multi Ani marty  cheers.gif  cheers.gif  cheers.gif
*

Ti-am devenit mama intre timp? De la ce tita ai supt?

--------------------
+
OAP
post 8 Mar 2011, 14:58
Post #231

Membru autentic

Io am vrut sa fiu prietenos, da caracterul e ceva ce nu se modeleaza pocnind din degete...sa ai o primavara asa cum ti-o doresti... wink.gif

--------------------
. . .
+
Marty
post 8 Mar 2011, 16:02
Post #232

QUOTE(OAP @ 8 Mar 2011, 14:58)
Io am vrut sa fiu prietenos
*

Ironii "fine" faci, ironii "fine" primesti!

--------------------
+
OAP
post 8 Mar 2011, 16:06
Post #233

Membru autentic

De la cine? unsure.gif

--------------------
. . .
+
vet
post 8 Mar 2011, 16:14
Post #234

Membrul

mai copchilasi....nu mai bine va luati doi o camera?

--------------------
Dacia Logan 2007 / KissFM 1.5 dCi
.
+
stabil777
post 13 May 2011, 08:46
Post #235

Membru autentic

Salutare cafengiilor, sper ca nu va suparati daca ma vir si eu in vorba!
Stilul vostru de a discuta este ironic rau , presarat cu de toate bune si rele ,de la inceput va spun ca nu stiu sa scriu sunt frustrat de viata ,dar trebuie sa omor si eu cumva timpul ,altfel inebunesc de tot!
Am aflat lucruri noi de la voi , tot timpul m-am intrebat care este adevarul asupra regelui Mihai, asupra maresalului Antonescu ,asupra partidelor istorice ,asupra PCR-ului , legionarilor,etc!
Am tinut cu Prm-ul pina cind Vadim a dat mina cu dracu, adica cu papa de la Vatican , l-am stimat pe Iliescu pentru stingerea conflictului de la revolutie sau cea fost! Am avut incredere ca printre oamenii politici se afla si un om evlavios , dar m-am inselat, nu exista asa ceva.
Politica romana e dusa dracu de tot, singura salvare este UN OM EVLAVIOS, la cirma tarii, asa ceva nu se mai poate niciodata pentru ca Lazlo Teches a ajuns al doilea om din Parlamentul european,iar parlamentul dicteaza tot, trebuie sa stiti ca in spatele tuturor politicilor sta eminenta cenusie , omul religios numarul 1, papa si daca mai este cineva in spatele lui, avem de aface cu o noua si veche dictatura , se numeste CATOLICISM,in prima faza este Ecumenism pentru a cistiga si religiile protestante , cunosc mai bine latura religioasa a lucrurilor ,cele politice sau alte nu prea.
Deci tatarii, hordele tataresti au pus mina pe tara !Poate sunt off-topic dar la urmatoarele alegeri trebuie sa alegem mai bine!
Solutia mea ar fi Dan Diaconescu, cu bune si rele , mi se pare un om sufletist ,dar nu-l cunosc decit de la televizor.
Dintre toti politicienii Ciorbea mi s-a parut cel mai serios , nu l-am vazut lacom cum sunt ceilalti.
E nevoie de un om bun , nelacom de afaceri si bani, un necurvar , un nebetiv, un nefumator, un nereligios un...caracter format prin suferinta unei vieti zbuciumate.
E greu de stabilit adevarul istoric ,dar toate lucrurile s-au invirtit in jurul Catolicismului si Protestantismului.
Un film care reflecta ceva ar fi filmul "Horea"
Sa nu faceti prostia ca la urmatoarele alegeri sa mai votati pe vreunul care de 20 de ani incoace a trecut prin clasa politica actuala. Va implor.
Soferii pot fi o forta ,mai numerosi decit minerii, ar putea sa schimbe ceva.
Profesorii au dezamagit , s-au gindit numai la ei si au votat gresit
Pensionarii nu stiu cu cine au votat, eu am votat cu Gioana dar acum imi dau seama ca am gresit si nu trebuia sa votez deloc.
Tinerii, iar la fel nu stiu cu cine au votat .
Nu vreau PRM, nu vreau dictatura , desi asta se vede la orizont!
Vreau un parlament condus de oameni tehnici pe care sa ii intereseze bunastarea tarii , nu vreau pe nimeni din legislativ, judecatoresc ,asa coruptie si manipalare n-am mai vazut !
Am scris destul , va rog sa ma nu jigniti , daca e ma dau dracu singur de prost analfabet,nemernic,frustrat ,nebun, dobitoc si alte.
Chiar daca nu se va schimba nimic ,sa luptam mai intii cu noi insine ,apoi si cu rautatea din oameni ,sa facem sa straluceasca Adevarul , sa ne lasam ucisi fie si cu vorba , ca niste animale nevinovate dar pline de dragoste si sacrificiu!
E un apel disperat catre revenire la dragostea de sentimente mai bune , ca altfel nu stim ce pierdem , cum zice Dan Diaconesc , nu-l cunosc pe omu asta ,dar daca va ajunge la alegeri ,va fi optiunea mea .
Va doresc multa sanatate,sa pretuiti ce aveti si sa evaluati cit mai drept toate lucrurile !
Acum sa ma prostesc nitel! Taci dreacu din gura mai animal nevrednic lasa paltii ,te bagi tu pacilisea!!

--------------------
Dacia Logan sedan 2005/Laureate
+
ATM
post 15 May 2011, 23:54
Post #236

1948 Tucker Torpedo

Nu stiu daca sa iau pe bune postul tau sau daca el reprezinta o satira subtila (poate prea subtila pentru mine) asupra starii de fapt actuale, asa ca o sa ma rezum doar la:

nelacom de afaceri si bani, un necurvar , un nebetiv, un nefumator, un nereligios un...caracter format prin suferinta unei vieti zbuciumate.

Si Hitler se-ncadra la multe din astea de mai sus, pe cand Churchill bea si fuma grupa mare. Nu prea merge socoteala.
Solutia mea ar fi  Dan Diaconescu, cu bune si rele , mi se pare un om sufletist ,dar nu-l cunosc decit de la televizor.

Aici m-ai pierdut pe drum.
un parlament condus de oameni tehnici pe care sa ii intereseze bunastarea tarii

Sunt de acord ca tehnocratii ar fi o solutie, dar asta pentru romani se cheama utopie. Nu lasa nici dracu ciolanul din gura la noi, mai e de ros, mai sunt fabrici de vandut...

This post has been edited by ATM: 15 May 2011, 23:55

--------------------
MITSUBISHI COLT Z30-2005
Inchiriez fiare de calcat, geamuri termopan, betisoare de urechi, aparate de ras. Rog seriozitate.
+
klaus
post 16 May 2011, 10:25
Post #237

步步

Group: Moderatori

stabil777, lasa iarba si clondiru'

--------------------
Scenic III 1.9 dCi - - - -
E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
+
corbex
post 16 May 2011, 10:31
Post #238

Desi nu pare, ma plimb cu Dacia

From: bucuresti

Sa se apuce de motoare? rolleyes.gif

--------------------
dacia solenza 2005, cheala
+
radian
post 16 May 2011, 20:47
Post #239

Bre Stabilule, nu stiu de unde ai aparut, da' dezvolta ideea, pare promitator! Ai o gandire sanatoasa!

--------------------
+
ady77
post 16 May 2011, 21:05
Post #240

راحتزیل یو

From: near Bacau

Misto forum, avem membri si stabili si instabili biggrin.gif

--------------------
________________ ________________ _________________
The problem with this world is that the intelligent are full of doubts, while stupid ones are full of confidence.

ecnedifnocfollufsisoM
+
9 Pages « < 6 7 8 9 >
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 30th July 2025 - 05:06
Forum Renault