Numere provizorii
![]() ![]() ![]() |
Numere provizorii
Valentine |
![]()
|
||
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
|
||
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|||
Watchful snake |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 170 Joined: 4 June 03 From: București ![]() |
QUOTE Watchful snake, ai dat 40.000 (aproximativ) pe suportii de numere. Meridian nu-i da pe gratis! Este adevărat, dar eu n-am spus că au fost pe gratis, ci că mașina le avea. Că le includ ei pe factură, asta este, zic eu, normal. Dar, așa cum spunea și Mihai B, la 240 milioane, ce mai contează 2 cînd te duci să ridici mașina? Nu cred că ar refuza nimeni cînd dealerul i-ar spune ceva de genul: "Stimate client, firma noastră a echipat mașina cu ..." și să urmeze tot ce am enumerat mai devreme, adică triunghi, trusă medicală, suporți de numere, care costă x lei, pe lîngă RCA și alarmă și mai știu eu ce. Ar fi o surpriză plăcută, s-ar duce vestea (uite la IPSO din postul de mai sus). |
--------------------
Dacia
Solenza Clima
2003 Nu conduceți mai repede decît poate zbura îngerul vostru păzitor!!!...
|
|
Wolfmark |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 642 Joined: 24 March 03 ![]() |
Watchful snake, cred ca toti dealerii fac asta! Echipeaza masina cu tot ce vrei, fara nici un fel de probleme. Dar conteaza si pretzul ... de ce sa dai 600K pe o trusa la ei ... cand gasesti una identica in targ cu 300-400K? (zic si eu, ca n-am informatii de genul asta). Cred ca toti monteaza si alarma ... si nici n-apuci sa iei masina si ai si pierdut garantzia la instalatzia electrica
![]() QUOTE IPSO 5 octombrie 2003:
SLZ 1.4MPI vine din fabrica cu: - triunghiuri reflectorizante - trusa de prim ajutor (pt. oameni :wink: ) - piese de schimb pt. instalatia electrica: cate un bec din fiecare plus vreo 5 sigurante diferite Numerele provizorii si suportii (gri, nu negru) sunt bonus din partea IPSO. Rugamintea lor e sa le inapoiezi dupa ce le schimbi cu numere definitive. Intrebare: Ce trebuie sa platesc aici? Raspuns: Platesti doar asigurarea obligatorie (RCA) pina la sfarsitul anului. Adras Dr. Taberei 4 octombrie 2003: Aceeasi intrebare, raspuns: \"Vreo 1 mil 700 trebuie sa ne dati pentru RCA, numere provizorii si pachet de siguranta - trusa de prima ajutor, triunghiuri\" Mah, lasa vrajeala! Adica imi spui tu mie ca IPSO ofera pe gratis trusa medicala, care face 5-600K?! Si triunghiul pe langa (alte 200K lei)? Iti zic eu ca vine "din fabrica" cu tot ce ai enumerat tu prin parti! Le pune dealer-ul ... si te factureaza pt. asta (la un pretz mai mult sau mai putzin rezonabil ... asta depinde). Eu am vb. cu directorul de vanzari de la Meridian. Si mi-a zis clar ca un dealer (cel putzin ei) nu castiga decat f. putzin de pe urma vanzarii de autoturisme. Zicea ceva de 2-3 mil lei. Restul, adica greul, le intra din orele de manopera. Asa zicea, nu stiu cat e de adevarat ... dar nu vad de ce ar bate campii. Numai de la mine, pt. 5 min si-au tras o ora de manopera ... si asta fara nici un pic de rusine! Suma de la Adras pare destul de apropiata de realitate! Ce mai stiam e ca adras-ul iti "imbraca" portbagajul daca vrei ... asta nu stiu daca pe gratis sau contra cost. |
--------------------
DACIA
Solenza Scala
2003
|
|
egtheb |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 82 Joined: 31 August 03 From: Bucuresti ![]() |
Watchfull-snake, nu te contrazic. Dar tind sa le dau mai degraba dreptate celor de la IPSO. Marty a spus mai devreme ca nu i-au luat bani pe numere, la fel si un prieten care si-a luat acum 2 luni.
Cat priveste trusa medicala, becurile de rezerva si triunghiurile le-am vazut, sunt introduse intr-o geanta pe care scrie Dacia si IPSO a zis raspicat ca sunt venite de la fabrica, nu sunt suportate de dealer cum vrei tu sa zici. Am vb. mai devreme si la Cobalcescu si mi-au zis ca platesc numerele 500.000 iar cele trei obiecte de mai sus vin de la fabrica. |
-------------------- |
|
Mihai B |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 97 Joined: 25 May 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE Si mi-a zis clar ca un dealer (cel putzin ei) nu castiga decat f. putzin de pe urma vanzarii de autoturisme. Zicea ceva de 2-3 mil lei. Cred ca e adevarat, la fel mi-au zis shi cei de la ipso, ca ar cashtiga undeva in jur de 2.7 bulioane la fiecare mashina.
o trusa medicala nu e chiar 5-600k. depinde de un iei. io am luat de la ipso cu fix 388.654 ROL. Mai ieftin decat in carrefour shi decat in targ ![]() ![]() Partea amuzanta cu trusa este ca aia de 17 euroi + TVA de la meridian avea scris pe ea Dacia. Asta de la ipso de 388k are scris pe ea Renault - Nisan ![]() da in rest... acelashi plastic, tot aceleashi pansamente in ele sunt ![]() parca sunt cam penibile diferentzele astea de pretz |
-------------------- |
|
egtheb |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 82 Joined: 31 August 03 From: Bucuresti ![]() |
Scuze Watchfulll Snake, mesajul anterior era o replica pentru Wolfmark.
|
-------------------- |
|
Wolfmark |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 642 Joined: 24 March 03 ![]() |
QUOTE Watchfull-snake, nu te contrazic. Dar tind sa le dau mai degraba dreptate celor de la IPSO. Marty a spus mai devreme ca nu i-au luat bani pe numere, la fel si un prieten care si-a luat acum 2 luni.
Cat priveste trusa medicala, becurile de rezerva si triunghiurile le-am vazut, sunt introduse intr-o geanta pe care scrie Dacia si IPSO a zis raspicat ca sunt venite de la fabrica, nu sunt suportate de dealer cum vrei tu sa zici. Am vb. mai devreme si la Cobalcescu si mi-au zis ca platesc numerele 500.000 iar cele trei obiecte de mai sus vin de la fabrica. Hmmm... Sa-si fi schimbat Dacia politica si sa includa si sus numitele in pretz? Hai mah ca-i prea frumos ca sa fie adevarat... Numerele da, pot sa ti le dea pe gratis, cu mentiunea sa le aduci inapoi. Asta chiar e o chestie misto. Ma rog, eu am luat de la Meridian masina ... si am platit destul de mult pe trusa + triunghi + huse masina + covorase + RCA. |
--------------------
DACIA
Solenza Scala
2003
|
|
cata |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 298 Joined: 26 November 03 ![]() |
Wolfmark in 2001 cand am luat dsn-ul de la rep. vanzari de pe Calea Floreasca NU am platit numerele,trusa,triunghiul,setul de becuri si sigurante;toti cei care au luat masina de acolo iti pot confirma. La dealeri nu cunosc situatia in acea perioada dar iti puteau oferi,contra cost,in plus covorase,bavete noroi,suporti numar.
|
-------------------- |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
cata, politica de vinzari la SLZ e total diferita de DSN (cel putin pentru primele modele de SLZ). MIe mi-au dat masina cu cric si coarba. MI-a fost teama sa intreb de triunghi, trusa, estinctor, ca mi-era sa nu-mi iau una-n gura. Mai nou se pare ca au inceput sa reconsidere politica de vinzari la SLZ si te trezesti cu trusa medica + triunghi la masina
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Gaby |
![]()
|
![]() neica nimeni Group: Members Posts: 125 Joined: 24 May 02 From: Bucuresti ![]() |
Corect!
Cata are dreptate. Eu am luat-o tot in 2001, de la ADRAS, si nu am platit numerele. Am platit numai asa-zisa "pregatire de vanzare" si suportii de numere. In portbagaj, pe langa o geanta de panza care continea triunghi, trusa, cutie cu becuri si sigurante, cric, cheie de roti, erau si 3 flacoane de ulei Shell 10W40 :!: |
--------------------
Toyota Avensis
2,0 D4D
2007 "Everything in life is location... "
(Mel Brooks) |
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
DSN luat in Octombrie 2002: trusa de prim ajutor, triunghi, becuri si sigurante incluse (de catre Dacia). Am achitat doar numerele provizorii (care au inclus si suportii). Am achitat pana in 500.000 (nu - mi mai aduc bine aminte) cu chitanta, din care 220.000 i - am recuperat de la politie cand am predat numerele (la dealerul din Calarasi).
|
--------------------
Ex Renault
Megane
2003
|
|
ntex |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 3 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Salut!
Meridian 4 Octombrie 2003: 750.000lei nu reprezinta numerele provizorii ci un KIT! -suportii pentru numere -numerele provizorii -autorizatia de circulatie(cea valabila 30 zile) trecind peste vrajeala lor ca nu imi dau chitanta pentru asta(!!!) si chiar daca imi dau, la politie oricum voi recupera numai 300K, i-am lasat in plata domnului! Am avut o mare surpriza(placuta de data asta) cind am descoperit ca gentuta de pinza cu triunghi reflectorizant, trusa si becuri de rezerva e GRATIS!!! Acum, legat de o alta problema a mea, CASCO: scrie in contract ca "pentru masinile noi luate de la dealerii cu care au ei contract asigurarea intra in vigoare imediat, nu dupa 24h" Am cumparat masina de la ei, a fost singurul dealer la care am mers, nu am testat prea mult piata, nu aveam nici un criteriu, iar acum sper sa nu am nevoie prea mult de ei! |
-------------------- |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
ntex, s-o stapinesti sanatoasa! o singura nedumerire am: de ce ne-ai mai cerut parerile din moment ce tot n-ai tinut cont de ele ???? :roll:
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
ntex |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 3 October 03 From: Bucuresti ![]() |
In momentul in care v-am cerut parerea masina era deja platita!
Nu mai aveam cale de intoarcere(mai aveam?). Masina ramasese la ei ca sa-i puna alarma si ca sa imi mai rezolv eu niste probleme intre timp! Nici nu iti inchipui cit mi-a fost de ajutor tot ce mi-ati raspuns fiindca asa macar am stiut sa-i stresez pe cei de la Meridian cu chitanta pentru marele KIT(cine stie, poate isi vor revizui atitudinea pe viitor si vor beneficia alti cumparatori de Solenza) iar in ceea ce priveste CASCO eram hotarita sa-l fac si abia dupa 24h sa ridic masina de la Meridian. Din fericire nu a mai fost nevoie. Nu am intervenit in dicutie numai de dragul de a zice ceva! |
-------------------- |
|
liviu`s |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 110 Joined: 5 April 03 From: Bucuresti ![]() |
La Cobalcescu, pt suportii de numere, numerele provizorii si autorizatia de circulatie(cea valabila 30 zile) am platit 500.000 lei.
|
--------------------
VW
Passat
- B - 92 - PGR
|
|
wwilly |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 113 Joined: 14 September 03 From: Arad ![]() |
Suportii de numere au in partea de jos "un spatiu pt reclama" in cazul meu scrie sc I.A.T.S.A. arad, nr de tel adresa etc! In tari civilizate ei ar trebui sa plateasca noua ca le "purtam" reclama cu noi! Nu vreau sa fiu exagerat , nu am asemenea pretentii dar macar suportii puteau sa m-i le dea gratuit :!:
|
--------------------
SLZ
Comfort
- AR-XX-PTP
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 22:38 |