consum, dacia logan laureate
![]() ![]() ![]() |
consum, dacia logan laureate
emi soferu |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 10 September 12 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
logan
2007/break
|
|||
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
S-a tot discutat despre consumuri de nu stiu daca va mai raspunde cineva...la cat de satula este lumea de acest subiect.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
abz.iulian |
![]() ![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 75 Joined: 17 August 12 ![]() |
QUOTE(emi soferu @ 10 Sep 2012, 19:58) salut am cumparat o dacia logan acum 2 saptamani.si sunt multumit de consum.ieri la tara pe bord arata 7.7l/100km.pe drum la viteza de 120 km a scazut putin mult la 7.1l/100km.ma uimit acest consum la o dacie cu motor de 1.6 mpi.comentati fara ezitare.sunt curios ce pareri o sa aiba cei de pe acest forum. Ne.ai uimit..nu stiam ca se poate un consum de 7.1.. ![]() |
--------------------
Dacia Logan
Dacia 1300
2004 LAUREATE/1971
|
|
emi soferu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 10 September 12 ![]() |
sa tot radeti numi pasa daca miati vede masina nu ma laud vati schimba parerea
|
--------------------
dacia
logan
2007/break
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Discutia a fost ampla dupa cum o arata topicul http://www.daciaclub.ro/Consumul-MEDIU-al-...6-8V-t9116.html
Drept urmare aici se inchide. QUOTE(emi soferu @ 10 Sep 2012, 22:27) Mi-as permite sa mentionez ca eu as fi folosit o alta ortografie: "sa tot radeti nu-mi pasa, daca mi-ati vedea masina, nu ma laud, v-ati schimba parerea" |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th May 2025 - 09:12 |