Detailing Auto ingrijire si cosmetica, Reconditionare Faruri Stopuri
![]() ![]() |
Detailing Auto ingrijire si cosmetica, Reconditionare Faruri Stopuri
lagunaseca |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 16 February 11 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2009
- B 10 KKP
|
|||
lag_ph |
![]()
|
![]() miles away... Group: Members Posts: 2.253 Joined: 12 September 07 From: Bucuresti // Ploiesti ![]() |
Complet neserios!
Am stabilit in cursul saptamanii sa rezolvam la masina mea un detailing interior pentru sambata (ieri). Vineri seara am confirmat, sa nu apara suprize. Sambata dimineata, la ~10 nici nu era prin zona, nici nu a raspuns la telefon.. 4 apeluri date in curs de 30 minute si nici pana seara nu a dat macar un apel sa vada cine a sunat. NESERIOS!! Merci pentru : mi-ai blocat o zi intreaga, m-ai facut sa parcurg vreo 30 de km degeaba! NESERIOS!! |
--------------------
Renault
Laguna 1.8 16v
- 05.10.1998
- de PH _________________________________________________
Nothing's impossible |
|
lagunaseca |
![]() ![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 16 February 11 From: Bucuresti ![]() |
ATENTIE!!! numerele de telefon afisate la incepututl acestui anunt nu mai sunt valabile!!!singurul numar de telefon valabil pentru detailing cosmetica si igienizare este 0764.034.357...Va Multumim Pentru Intelegere
|
--------------------
Dacia
Logan
2009
- B 10 KKP
|
|
chitsro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.192 Joined: 4 August 07 ![]() |
salut , ma intereseaza sa scot niste zgarieturi ceva mai adanci , sunt facuta cu cheia si se simt destul de bine la unghie , se poate face ceva?
|
--------------------
BMW
320D
Steptronic
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th May 2025 - 00:37 |