Piata paralela de Logan, au invadat targurile cu modele noi
![]() ![]() ![]() |
Piata paralela de Logan, au invadat targurile cu modele noi
99AIM |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.134 Joined: 26 June 05 ![]() |
Attached File(s) |
||
--------------------
Clio III ph 1
Renault Fluence ph 2
1.6 dci
- CT 99 xxx Sufletele mari au intalnit intotdeauna opozitie din partea mintilor mediocre. (Albert Einstein)
|
|||
ViperRS |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 712 Joined: 20 September 04 From: Cluj Napoca ![]() |
omu poate repara loganuri lovite si le vinde de noi mai face unele modificari si e numai buna de vandut in targ, sunt multi dispusi sa cumpere fiindca multi nu stiu ce dotari are o anumita versiune si nici nu vreau sa astepte 3 luni
|
--------------------
Dacia
1310
- cj Renault Laguna 1.9 dci 120 cp Expression 2004
|
|
silverone_82 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 100 Joined: 27 July 05 From: Bucuresti ![]() |
de la asta cu loganurile de care zici tu vine un mare miros de teapa!!!!!
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.6MPI
- B-xx-XXX De te bate-o grija grea , nu te plange , taci si bea!!!
|
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.024 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
Oamenii de la firma aia ce spuneau: masinile erau noi sau sh?
|
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
2005/2017 Influence/Tekna
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
nik1965 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 365 Joined: 17 June 05 ![]() |
Si cu ce garantie?
|
--------------------
dacia
logan , duster
2005, 2017
- xx-xx-xxx
|
|
Guerra |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 23 July 05 ![]() |
Trebuie sa fii prea prost ori prea disperat sa cumperi masinile la preturile alea cu care le comercializeaza el.Pare sa miroase si a teapa.
|
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Mpi
- IS...
|
|
Fan3 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 619 Joined: 1 January 05 ![]() |
poate-or fi echipari de export...si d-aia par mai ciudate..or fi pt o piata anume...
![]() nu stiu...zic si eu.... |
--------------------
*
*
*
- *
|
|
99AIM |
![]()
|
Da,el spunea ca sunt echipari de export dar cu asa cauciucuri?apropo el spunea ca au garantie 3 ani si toate erau inmatriculate temporar la Arad,fara sigilii ce garantie mai e aia ca nu te ia nimeni in seama.
Evident ca el spunea ca masinile sunt noi,dar una din ele ce o arata unui client avea cam 1600km parca. Oricum totul pare a fi o mare teapa atat dpv al pretului cat si al dotarilor. Nu era un dealer propriu zis ci o PF caci masinile erau pe numele lui,asa spunea el cel putin. Nu cred ca in strainatate Dacia vinde modele cu AC dar fara airbag pasager deci cel mai sigur eu cred ca erau ambiance la baza si modificate. Oricum erau bine pregatite de vanzare cu tot felul de accesorii si atrageau posibile victime. This post has been edited by RamboX: 11 Sep 2005, 15:38 |
--------------------
Clio III ph 1
Renault Fluence ph 2
1.6 dci
- CT 99 xxx Sufletele mari au intalnit intotdeauna opozitie din partea mintilor mediocre. (Albert Einstein)
|
|
bendix |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.005 Joined: 10 November 04 From: Timisoara.RO ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
Ambiance - 2005
- TM10### , alb arctic In mileniul III automobilele vor merge cu apa sau nu vor merge deloc !
|
|
G.R. |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 266 Joined: 17 December 04 ![]() |
Sunt mașini reimportate din Ungaria. La export se dau alte echipări și AC este opțional la orice model. Ambition la ei nu există, doar Laureate+.
|
--------------------
Dacia
Logan 1.6 Preferance
- CV 03 XXJ
|
|
Fan3 |
![]()
|
ce v-am zis eu...
![]() |
--------------------
*
*
*
- *
|
|
Tudor B |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.639 Joined: 7 August 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
Azi am vazut un logan inmatriculat in ungaria, era versiunea de baza, fara bandouri, fara bari vopsite dar bancheta din spate avea 3 tetiere.
|
--------------------
DACIA
GOLAN
Laureate 1.4 MPI
- CJ 00 TUD "Wellcome to the desert of the real"
|
|
A_L_E_X |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 13 June 04 From: Constanta ![]() |
Si cat trebuia sa dai diferenta pentru un RCD ? Stii cumva ? Iar RCD--ul are si cod sau este decodat ? Detaliaza ca poate fi o afacere buna .
|
--------------------
Dacia
Logan Preferance 1.4
- CT-XX-XXX
|
|
99AIM |
![]()
|
QUOTE(A_L_E_X @ 12 Sep 2005, 17:56) Si cat trebuia sa dai diferenta pentru un RCD ? Stii cumva ? Iar RCD--ul are si cod sau este decodat ? Detaliaza ca poate fi o afacere buna . Pt RCD original de pe Ambition dai RCass+6 mil Pt RCD JVC dai RCass+3 mil Pt Sony dai RCass+2,3 mil P.S. Daca erau pt Ungaria de ce aveau cauciucuri Montana? De ce nu aveau nici un sigiliu la motor? |
--------------------
Clio III ph 1
Renault Fluence ph 2
1.6 dci
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
mai m-ati omorit cu sigiliul asta; spuneti-mi si mie cum arata si unde este pus ca habar n-am!
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Fan3 |
![]()
|
nu e pus nicaieri...adica peste tot sunt puse...dar nu sunt sigilii d-alea cu plumb...sigiliile reprezinta suruburile vopsite si alte prostii care odata desfacute se observa...
|
--------------------
*
*
*
- *
|
|
ice cube |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 265 Joined: 13 November 04 From: Tg-Jiu ![]() |
QUOTE(RamboX @ 12 Sep 2005, 18:49) Trebuie sa fii nebun sa faci asa ceva, cand aici, pe forum, s-au vandut RCDuri de Logan cu preturi intre 1,5-2,5 milioane. http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=24475 E clar ca-i teapa. This post has been edited by ice cube: 13 Sep 2005, 06:03 |
--------------------
dacia
logan ambition
- Gj-03-XYB
|
|
G.R. |
![]()
|
P.S. Daca erau pt Ungaria de ce aveau cauciucuri Montana? De ce nu aveau nici un sigiliu la motor? [/quote] Primele au fost exportate cu cauciucuri Montana. Pe de altă parte de ce n-ar schimba cauciucurile Michelin de exemplu cu Montane? Dacă bișnițarul are un prieten nemulțumit cu Montanele, ia un ban de diferență și schimbă roțile. |
--------------------
Dacia
Logan 1.6 Preferance
- CV 03 XXJ
|
|
Fan3 |
![]()
|
ce tot atatea combinatii...le da cum le are...si gata...cat poate varia pretu' masinii daca-i baga michelin ?
|
--------------------
*
*
*
- *
|
|
G.R. |
![]()
|
Pentru a vă liniști de tot, iată care-i afacerea cu Loganurile reimportate. Se duc băieții în HU cumpără Loganul, la graniță recuperează TVA 16% (HU) iar fiind marfă de origine RO nu plătește la vămuire 19% TVA, ci doar comision vamal de 0,5%. Și așa are un câstig de 19% din prețul mașinii. Mă rog, mai are el ceva de cheltuit dar tot îi rămân 500 EUR din prețul mașinii. Deci cei care aveți bani cash de un Logan, știți ce-i de făcut.
|
--------------------
Dacia
Logan 1.6 Preferance
- CV 03 XXJ
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Adica ce NU este de facut.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Slider |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.279 Joined: 5 December 03 From: Cernavoda ![]() |
Dar masinile vindute in Ungaria nu au acele "sigilii" de care se vorbeste pe aici?
|
--------------------
LOGAN
Ambiance
- CT-xx-xxx
|
|
kurupt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 282 Joined: 29 May 05 ![]() |
Cateva precizari.
In ungaria masinile sunt mult mai scumpe: LOGAN 1.799.000.- AMBIANCE 1.929.000.- AMBIANCE 2.099.000.- [1.6] LAUREATE 2.129.000.- LAUREATE 2.299.000.- [1.6] LAUREATE PLUS 2.449.000.- [1.6] Preturile in forint Echiparea modelelori nu este la fel ca la modelele din romania, este mult mai saraca. ABS te costa 150.000 forinti, aerul conditionat 200.000 forinti si este optiune la toate modele [aerul conditionat e serie la laureate plus] Iar TVA in ungaria nu este de 16% e 25% !!!! This post has been edited by kurupt: 13 Sep 2005, 20:57 |
--------------------
Logan
Ambiance
- ##### --=-- The KING Of The Hill --=--
|
|
giuliano |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 38 Joined: 24 August 05 ![]() |
stati asa !!! adica daca ma duc in ungaria la reprezentanta dacia sau ce o fi, si cumpar un logan ,il aduc acasa recuperez tva platesc comision vamal , ies in castig sau in pierdere ,
imi cer scuze dar nu stiu cat costa un forint ca sa fac singur calculele p.s. care este modelul la logan care sa aiba in dotare servo,geam electric, A.C. si pretul exact la cumparare nou p.s.2 si acuma tre asteptat dupa masina, tre sa dai avans si sa astepti p.s.3 imi este mai rentabil sa vin din cluj la pitesti sa cumpar masina direct de la uzina imi cer scuze dar am lipsit de acasa de cateva luni de fapt si acum sunt inca prin tarile calde si sunt un pic in urma cu treburile astea. Si o ultima rugaminte : dati-mi un link daca este ceva legat de logan &slz merita lasata slz in favoarea loganului mersii mult. |
--------------------
Dacia
solenza
- cj-82-kmi
|
|
Slider |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.279 Joined: 5 December 03 From: Cernavoda ![]() |
Ref. P.S. 2....nu ai cum sa-ti cumperi masina direct de la fabrica!
|
--------------------
LOGAN
Ambiance
- CT-xx-xxx
|
|
laur |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 359 Joined: 8 July 02 From: Iasi ![]() |
QUOTE iar fiind marfă de origine RO nu plătește la vămuire 19% TVA E o eroere ce zici....se plateste TVA 19 % la valoarea in vama, nu se plateste taxa vamala, le ametesti rau.....se recupereaza aia de la unguri (sau de unde o fi) si se plateste cea de la noi. Iar TVA la unguri e 25 % precum mai zicea cineva. |
--------------------
Peugeot
206 1,4 HDI
- . "parerea mea"
|
|
bluebird |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 28 January 05 From: Constanta ![]() |
QUOTE(Fan3 @ 12 Sep 2005, 20:39) nu e pus nicaieri...adica peste tot sunt puse...dar nu sunt sigilii d-alea cu plumb...sigiliile reprezinta suruburile vopsite si alte prostii care odata desfacute se observa... Eu cred ca acele liniute cu marker (sau vopsea) reprezinta verificarea suruburilor la strangere sau a altor puncte de verificat in fabrica sau la dealer in timpul pregatirii pt livrare. Spun aceasta pt ca la mine este inclusiv pe joja de ulei acele semne iar majoritatea piulitelor au marcajul numai pe acestea nu si pe surub (in cap) sau pe corpul motor, si daca vrei sa-l desfaci se poate fara sa atingi vopseaua folosind chei fixe. Este o parere personala, fara intentii de ofensare! ALL THE BEST!!! |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6
2006 ALL THE BEST!!!
|
|
GABY IS BACK ! |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 552 Joined: 15 February 05 From: bucuresti - 4 ![]() |
QUOTE(laur @ 14 Sep 2005, 09:01) E o eroere ce zici....se plateste TVA 19 % la valoarea in vama, nu se plateste taxa vamala, le ametesti rau.....se recupereaza aia de la unguri (sau de unde o fi) si se plateste cea de la noi. Iar TVA la unguri e 25 % precum mai zicea cineva. Este 25 % TVA la HU, dar cand "se recupereaza" la iesire, nu -ti da 25, ci doar in jur de 16%. Din cate stiu eu. |
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 2003 CE TIE NU-TI PLACE, ALTUIA NU-I FACE!
NICI MACAR IN TRAFIC! |
|
GIC |
![]()
|
![]() Doar membru Group: Members Posts: 929 Joined: 13 January 04 From: Oradea ![]() |
QUOTE(giuliano @ 14 Sep 2005, 07:04) 1HUF = 0.01426 RON vezi http://www.convertor.ro/ This post has been edited by GIC: 14 Sep 2005, 09:09 |
--------------------
Dacia
Duster 2021 TCe 150 EDC / Rover 45 1.6L -
2002 Nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 14:42 |