Costuri totale preluare firma
![]() ![]() ![]() |
Costuri totale preluare firma
Fratzica |
![]()
|
||
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
|
||
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|||
magelan_explorer |
![]()
|
![]() membru intamplator ! Group: Members Posts: 546 Joined: 25 November 07 From: bucuresti ![]() |
te costa 900-1000 ron sa-ti faci firma noua,tot ata si daca preiei alta firma !
dureaza o saptamana cu totul ! |
--------------------
solenza
scala 2003 / logan dci 2007
ex:supernova.dacia 95.dacia 87
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Uneori e important ca firma sa fie de ceva ani, sa fi "rezistat" pe piata, decat o firma proaspata, care ar putea fi o "teapa". Cu alte cuvinte, uneori se plateste vechimea, care da seriozitate.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Fratzica |
![]()
|
Exact
![]() Se plateste in plus pentru fiecare cod caen adaugat? Multumesc pentru raspunsuri! |
--------------------
Kia
Sportage
|
|
Mirciulik |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 378 Joined: 11 March 06 From: Galati ![]() |
Acum 8 luni am adaugat inca 4 coduri caen si m-a costat ~700 Lei (la urgenta). Actele mi le-au intocmit direct la registrul comertului (in banii respectivi e inclus si acel comision).
Se plateste adaugarea, nu numarul codurilor adaugate. Poti include cate coduri caen doresti, insa principal trebuie sa fie cel cu care vei lucra cel mai mult. Nu stiu costurile pentru schimbarea denumirii firmei si reluarea activitatii insa cred ca se pot trece la un loc si pretul nu ar trebui sa urce prea mult. |
--------------------
Dacia
1310 Break
1997
|
|
magelan_explorer |
![]()
|
![]() membru intamplator ! Group: Members Posts: 546 Joined: 25 November 07 From: bucuresti ![]() |
QUOTE(klaus @ 6 Mar 2011, 22:52) Uneori e important ca firma sa fie de ceva ani, sa fi "rezistat" pe piata, decat o firma proaspata, care ar putea fi o "teapa". Cu alte cuvinte, uneori se plateste vechimea, care da seriozitate. omul nu cumpara un brand,un nume scrie clar in postul lui ca-i schimba numele |
--------------------
solenza
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
da' numarul de la registrul comertului ramane ala vechi, pe care scrie din 1900 toamna...
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
de ce discutati intr-un topic vechi de 1 an?
fratica ai cumparat firma? |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
aleksanders |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 2.976 Joined: 6 November 07 From: ... ![]() |
buna dimineata barfi!! pe 6 martie s-a inceput discutia
|
--------------------
.
.
.
- . ....
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
damias palme, pot sa jur ca am vazut 2010....
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
magelan_explorer |
![]()
|
QUOTE(klaus @ 8 Mar 2011, 07:53) sa inteleg ca e ca berea ? "din 1880"... adica "are traditie" firma... chiar crezi ca intereseaza pe cienva din ce an e firma !? numele,seriozitatea,posibilul castig atrage...nu anul |
--------------------
solenza
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
parerea ta !
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Fratzica |
![]()
|
QUOTE(magelan_explorer @ 8 Mar 2011, 19:02) sa inteleg ca e ca berea ? "din 1880"... adica "are traditie" firma... chiar crezi ca intereseaza pe cienva din ce an e firma !? numele,seriozitatea,posibilul castig atrage...nu anul intereseaza bancile ![]() Oricum am vazut si "Since 2007" asa ca.. ![]() |
--------------------
Kia
Sportage
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
conteaza si la afaceri cu statul. unde iti cere minim x ani, de obicei 3-5 ani si experienta in lucarari asemanatoare.
This post has been edited by b76bgaarh: 9 Mar 2011, 10:34 |
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
aleksanders |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 2.976 Joined: 6 November 07 From: ... ![]() |
se cere experienta in momentul in care te prezinti la vreo licitatie - bafta fratzica si poate bagi si productie de bere pe firma
![]() |
--------------------
.
.
.
- . ....
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 23:53 |