anularea furtunului de la capacul culbutorilor
![]() ![]() ![]() |
anularea furtunului de la capacul culbutorilor
Magnum_Baracuda |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 547 Joined: 28 January 09 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
1310
1981
- CT 03 BND
|
|||
sebymesteru |
![]()
|
![]() Membru rigid Group: Members Posts: 782 Joined: 31 May 09 From: Sfantu Gheorghe-Covasna ![]() |
si eu tot ulei panther 20w50 bag in ea si n-am treaba cu mucii. N-am nici cartoane puse in fata la carburator(cum am vazut la multi) dar am tava de sub carburator scoasa si am elv
![]() |
--------------------
Dacia/Mazda
1310/1410 M6
1988/1996/1999, 2007
- CV 15 REA Mecanica e la fel ca muzica. Muzicanti sunt multi,artisti...mai putini.
|
|
tzepesch |
![]()
|
![]() Japan Jupan Group: Members Posts: 2.403 Joined: 22 June 05 From: Bucuresti ![]() |
daca veti sapa mai adanc, si il veti intreba pe nenea din suceava cu mulltele 1300 pe care le-a tot reconditionat, si ii veti cere si poze, veti vedea dragilor, ca 1300, cu motrul de Renault AVEA epurator de ulei. Si dacia bunicului meu, 1300 din 1971 avea epurator de ulei intre capacul carterului superior si carburator.
oltcitul, care avea un motor ceva mai avansat tehnologic, dar mai prost realizat, are epuratorul acela special facut de asa natura incat sa nu imputa filtrul de aer cu reziduuri de ulei. Este pentru recircularea gazelor arse partial. Este format din 9 sau 11 site cu perforatii de diferite dimensiuni, suprapuse si capsulate care retineau orice forma de MUC si lasau sa treaca doar vaporii. Eu am folosit la Dacia mea veche acest filtru, si da, este o imbunatatire substantiala adusa CARBURATORULUI, pentru ca nu se va mai imbacsi in timp de ulei. Il speli o data f bine, si apoi uiti de el. Iar celui care merge cu furtunul tras sub masina ii urez multe piese de ASAM si multi stalpi in fata, daca nu e in stare sa dea 3-4 mil pe o resegmentare, resetare sau o intretinere corecta a motorului si sa ne mai lase drk in pace cu poluarea excesiva. |
--------------------
Dacia
DELTA GALIDI Station Wagon
1982 - 1310 - 4VIT.
- B-xx-xxx De ce caraie cioara in zbor? ... Schimba vitezele
Toyota Auris 2L D-4D Luna Plus + |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 04:02 |