Instant pe gaz cu TIRAJ FORTAT, Ce recomandati
![]() ![]() ![]() |
Instant pe gaz cu TIRAJ FORTAT, Ce recomandati
tribunul |
![]()
|
||
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
|
||
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|||
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Ce repede s-a facut curatenie
![]() ![]() This post has been edited by ady77: 9 Mar 2011, 20:28 |
--------------------
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Sa cauti cu atentie.
Iaca para malaiatza :http://www.comstal.ro/4049/incalzitor-instant-de-apa-cu-functionare-pe-gaz-athena-8-7kw-model-c125b-methan.html pana la aristoane de 20de meleoane. Ai invatat cu capslocuri si colori( mai trendi erai cu porcotaliu ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Capslocurile si culorile le-am bagat pt. ca incepusera meseriasi sa-si dea cu presupusul.
Modele pe net am gasit si eu, am gasit Ariston (http://www.e-boilere.ro/boilere-pe-gaz-cu-tiraj-fortat/boiler-instant-pe-gaz-tiraj-fortat-ariston-ff) Eram curios daca foloseste cineva asa ceva, sau daca poate sa dea cineva un sfat la obiect. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Eu am folosit, înainte de renovarea casei, doua chestii de-astea DDR-iste, cate una în fiecare baie. Adica le-am mostenit
![]() Asta asa, ca o paranteza, nu ca te-ar ajuta cu ceva ![]() This post has been edited by Markos: 9 Mar 2011, 20:44 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
tribunul |
![]()
|
Pe forumuri mai toti recomanda Junkers, doar ca astia nu au si cu tiraj fortat, au doar modele cu tiraj natural.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Ariston e marca ok. Ideea e ca, NEAPARAT, sa montezi un regulator de presiune înaintea aparatului. E vreo 50-60 de lei.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
E vreo 80 cel mai ieftin acum... Asta daca-s la fel ca alea de la centrale, pe 3/4.
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Markos |
![]()
|
Eu le luam din piata Moghioros, de la moldoveni
![]() Or fi ceva mai scumpe acum, nu zic nu. Oricum, pana într-un milion. |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Pai fara nici nu cred ca ti-l monteaza nimeni. Iti trebuie proiect acum pentru a instala legal unu' d-asta.
This post has been edited by Merced: 9 Mar 2011, 20:57 |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Markos |
![]()
|
Asta asa e. Cu montaj de catre firma acreditata Distrigaz, cu geam exterior de minim nujce suprafata în încapere, cu regulator de presiune, blabla.
This post has been edited by Markos: 9 Mar 2011, 21:02 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Merced |
![]()
|
Cred ca si cu senzor si electrovana.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 23:49 |