GMV Clima, GMV Clima
![]() ![]() ![]() |
GMV Clima, GMV Clima
djtirzi |
![]()
|
||
![]() Renault Megane Group: Members Posts: 262 Joined: 20 August 10 From: Sibiu ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Grand Scenic 2.2
Expression
- SB 17 AID Renault Megane Classic Expression 2002 SB-13-TDF
Complicat de simplu! |
|||
djtirzi |
![]()
|
![]() Renault Megane Group: Members Posts: 262 Joined: 20 August 10 From: Sibiu ![]() |
Nu stiu daca e dublu post si poate sunt sanctionat dar nimeni nu stie unde e acea rezistenta?
|
--------------------
Renault
Grand Scenic 2.2
Expression
Complicat de simplu! |
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
boditza |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 374 Joined: 8 September 09 ![]() |
pai rezistenta este pe rama gmv-ului partea spre radiator in caz ca nu ai gasit-o inca
![]() |
--------------------
Renault
Megane
Sedane 2.2 1,6 16v 82kw
|
|
djtirzi |
![]()
|
Gata astazi am rezolvat problema rezistentei, am data jos de pe carcasa de plastic al GMV-ului, am studiat-o si am gasit protectia arsa!Am pus o bucata de fir si am lipit-o in loc de protectie!O asenea rezistenta nu se putea arde!Asta e o masura care nu prea o recomand dar am sa pun si protectie noua zilele astea!
In poza unde e dunga rosie acolo este protectia si acolo am schimbat cu o bucata de fir! Sper sa va fie de folos, ca e cam scumpa piesa! This post has been edited by djtirzi: 11 Mar 2011, 16:18 Attached thumbnail(s) Picture_6_.jpg ( Size: 12.99k ) Number of downloads: 432 |
--------------------
Renault
Grand Scenic 2.2
Expression
Complicat de simplu! |
|
boditza |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 374 Joined: 8 September 09 ![]() |
e bine ca ai rezolvat treaba.. incepe sa se incalzeasca si o sa mearga mai mereu
![]() |
--------------------
Renault
Megane
Sedane 2.2 1,6 16v 82kw
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 03:45 |