Dacia miniatura, cumpar una daca mai exista
![]() ![]() ![]() |
Dacia miniatura, cumpar una daca mai exista
clau lcf |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 264 Joined: 23 February 05 From: Constanta ![]() |
|
||
--------------------
Volskwagen
Corrado
1995
- CT 29 VRG VW Corrado VR6 2.9 & Opel Astra G caravan 2.0 DTL.
|
|||
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.511 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
era un user "machete" care avea asa ceva (si cred ca era model ca al tau cu 4 faruri), dar preturile erau cam maricele (nu si raportul pret/calitate, ca din cate stiu avea marfa buna). Incearca sa-i dai un MP si vezi daca te poate ajuta
![]() |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
lucius |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 216 Joined: 13 April 05 From: Bucuresti ![]() |
De Nova exista ?
|
--------------------
Dacia
Nova GTT
1999
- GTG
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.511 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
nu cred, n-am vazut niciodata. Dar exista de logan
![]() |
--------------------
Dacia
1300
|
|
Yva |
![]()
|
![]() Membru anormal Group: Members Posts: 94 Joined: 10 July 04 From: Timisoara ![]() |
Incercati sa cautati pe revell.ro sau com.... Eu sunt un impatimit al machetelor si am destule. Pe site-ul ala se poate si comanda prin posta cu plata la ridicare.
Si au si preturi mici. Difera doar in functie de scara si de greutate ( numarul de piese) Nu garantez ca au si daciute, dar cautati si voi ca se gasesc o groaza de ma chete, incepand de la submarine pana la ozn-uri.Daca nu gasiti acolo, cautati Italieri.ceva... Site-ul de la italieri nu sunt sigur ca exista. Bafta! This post has been edited by Yva: 8 Jun 2005, 21:12 |
--------------------
VW
GOLF 4
2001
- TM86PSY Want me to press Accelerate?
|
|
Ciumonk |
![]()
|
![]() EPURUL UCIGAS Group: Members Posts: 429 Joined: 10 April 04 From: Oradea ![]() |
Cauta Revell,Italieri sau Burago Die Cast.
|
--------------------
Fiat 500,Fiat 600
`64 Fiat 600 VTM,
`65 VW 1200
- BH-xx-xxx;BH-xx-xxx
|
|
Yva |
![]()
|
![]() Membru anormal Group: Members Posts: 94 Joined: 10 July 04 From: Timisoara ![]() |
revell-u' nu are... m-am chiorat eu aseara si nu au. Au putine masini. apoi daca alea is putine, dacii sunt de loc. Da-le un mail, ca poate fac la comanda. Cel putin revell trimite in romania, de restu nu stiu.
This post has been edited by Yva: 9 Jun 2005, 20:46 |
--------------------
VW
GOLF 4
2001
|
|
daciafan |
![]() ![]()
|
/ Group: Members Posts: 1.670 Joined: 20 January 05 ![]() |
QUOTE(Yva @ 8 Jun 2005, 21:08) Incercati sa cautati pe revell.ro sau com.... Eu sunt un impatimit al machetelor si am destule. Pe site-ul ala se poate si comanda prin posta cu plata la ridicare. Si au si preturi mici. Difera doar in functie de scara si de greutate ( numarul de piese) Nu garantez ca au si daciute, dar cautati si voi ca se gasesc o groaza de ma chete, incepand de la submarine pana la ozn-uri.Daca nu gasiti acolo, cautati Italieri.ceva... Site-ul de la italieri nu sunt sigur ca exista. Bafta! ai primul WiliamsBmw F1(FW22 din 2000)? eu il am poate te intereseaza? |
--------------------
/
/
/
|
|
Yva |
![]()
|
Eu masini nu am,decat un jeep din razboiul din vietnam. Am numa avioane, elicoptere si port-avioane
![]() This post has been edited by Yva: 9 Jun 2005, 23:18 |
--------------------
VW
GOLF 4
2001
|
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.024 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
Esti machetist? ca si eu sunt!
![]() This post has been edited by Diac: 9 Jun 2005, 23:55 |
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
2005/2017 Influence/Tekna
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
Yva |
![]()
|
Eu nu am asa de multe...8 avioane, 2 elicoptere, o masinuta si un port-avion. Si modelez la scara cea mai ieftina ( 225.000 lei). Glumeam
![]() |
--------------------
VW
GOLF 4
2001
|
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.024 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
Si eu tot la 1/72 am. Dar le-am impartit jumatate la mine in camera si restul la casa din provincie. Eu le mai tin agatate cu guta prin camera. Cautam la greu machete de vehicule romanesti, atat militare cat si civile si de preferat la 1/72. Nu prea am gasit. Am gasit doar camioane Kraz cum mai sunt si acum pe la RATB, in rest Dacia, ARO, Dac, Rocar nu se gasesc si am cautat la tot felul de producatori de machete. Daca tin bine minte, inainte de '89 erau niste masinute de plastic Aro 10 si 244, atat.
|
--------------------
Renault
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
daciafan |
![]() ![]()
|
/ Group: Members Posts: 1.670 Joined: 20 January 05 ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
/
/
/
|
|
Diac |
![]()
|
Momentan nu am aparat si nici timp sa imprumut unul dar uite ce fac niste profesionisti: AICI , eu nu ma compar cu ce e acolo. Stiu ca suntem departe de dacia miniatura, dar...
|
--------------------
Renault
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
Yva |
![]()
|
Sincer, eu m-am uitat la Foke ala de acolo si nu prea imi place cum a iesit. Daca tot vreti sa vedeti poze cu ele, am sa fac mai deseara cateva. Ma intreb oare cum de nu s-a mutat topicul de aici... Sau e ceva genul hai sa postam poze cu machete care se pot pune pe bord
![]() |
--------------------
VW
GOLF 4
2001
|
|
Ov |
![]()
|
hai ca-ti dat-o in sf-uri aici, e un topic deschis la cafenea cu tuning machete. Continuati acolo
![]() noapte buna ![]() |
--------------------
Dacia
1300
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 15:37 |