Cheder geam sofer
![]() ![]() ![]() |
Cheder geam sofer
cristiandoru2000 |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 125 Joined: 8 December 09 From: Timisoara ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio II phase 1 hatchbach
1998
|
|||
BLUE R 19 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.244 Joined: 12 August 10 From: Pitesti ![]() |
Eu cred ca da, parca sunt la fel nu ?In cel mai rau caz cel de supernova o fi mai de calitate
![]() |
--------------------
Dacia
1310
/1900
|
|
Virusux |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 99 Joined: 22 January 10 ![]() |
sal.azi am cumparat eu si sunt acelasi tip ca la dsn si solenza ca doar sunt aproximativ aceleasi portiere.apropo chederul de care zici tu si care cred ca nu ma insel ,acela prin care culiseaza geamul cand urca/coboara se numeste garnitura.stima
This post has been edited by Virusux: 24 Mar 2011, 21:56 |
--------------------
Dacia NOVA
GT
1998
- BR 05 GLM
|
|
cristiandoru2000 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 125 Joined: 8 December 09 From: Timisoara ![]() |
Mersi
|
--------------------
Renault
Clio II phase 1 hatchbach
1998
|
|
G I M |
![]()
|
![]() Membru cu indemanare Group: Members Posts: 2.191 Joined: 26 April 08 From: Brasov ![]() |
Ca tot veni vorba, a schimbat cineva parbrizul? Se schimba greu? E nevoie de cheder nou? Multumesc.
|
--------------------
Una
d'aia
cu 5 roti Fii atent la volan! Cineva drag te asteapta acasa!
|
|
danciusergiu84 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.738 Joined: 25 February 08 ![]() |
la mine s-a refolosit chederul vechi, am schimbat parbrizul la o firma, e simpla treaba, tot cu sfoara se rezolva
|
--------------------
ex Dacia
ex Nova GTi
2000
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 09:27 |