Va plac sporturile "grele" ?, ...cu lucru mecanic.
![]() ![]() ![]() |
Va plac sporturile "grele" ?, ...cu lucru mecanic.
Lexy |
![]()
|
||
![]() Just ME Group: Members Posts: 531 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Attached thumbnail(s) eeee.jpg ( Size: 16.07k ) Number of downloads: 42 |
||
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
- B-01-LEXY Good girls go to heaven.Bad ones go to hell.
And girls with fast cars go anywhere they want. |
|||
bolt |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 108 Joined: 16 March 05 From: Tulcea ![]() |
Oricum ,ca si criteriu de frumusete si proportii sub Lee Labrada nu cobor.
|
--------------------
Dacia
Solenza Clima
- .......
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
mda.... prima poza nu era prea reusita.......
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.239 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(costi @ 13 Jun 2005, 09:08) Mai exact 21 de ani...! Ceva ceva miscare am mai facut eu... Citiva ani am facut jogging... Adica cca 9-10 Km zilnic ( exceptie in WE) ! Dar NU fumam... ![]() Pt cine stie zona, incepea cursa de pe la Potcoava=> Salajan=> Dristor2 ( stati ade metrou)=> Pt-A Muncii=> Potcoava.... Acuma, vara mai las masina si merg la birou cu bicla...!Dar pina acum a fost ffff nasol cu vremea ![]() This post has been edited by miki: 13 Jun 2005, 13:04 |
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE/Santa Fe
2004 / 2019/2008
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Aºılırsa |
|
Lexy |
![]()
|
![]() Just ME Group: Members Posts: 531 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Prea musculos ptr gustul meu....
@costi: ![]() |
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
|
bolt |
![]()
|
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza Clima
- .......
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
ba da eu ! mult de tot ! personal cred ca-i omul momentului .
This post has been edited by costi: 13 Jun 2005, 13:12 Attached thumbnail(s) 2005_ronni.jpg ( Size: 19.2k ) Number of downloads: 53 |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
bolt |
![]()
|
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza Clima
- .......
|
|
costi |
![]()
|
Am vazut recent un filmulet cu el filmat o zi intreaga de dimineata pina seara, incluzind trasul la sala.
E un tip extraordinar, fara fite si daca vezi in ce sala lucra ...... ![]() Eu sigur alegeam alta. am gasit si o descriere a lui pe net : http://naturalolympia.com/html/ColemanVideoReview.html This post has been edited by costi: 13 Jun 2005, 13:22 |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Lexy |
![]()
|
De admirat ptr performantele la care a ajuns dar atat din pacate...din pct meu de vedere...oricum bravo lui!
@Costi:la asta s-a gandit sotia ta cand ti-a zis c-o lasa rece sala ta.... ![]() |
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
|
bolt |
![]()
|
Sunt pe domeniul asta din 1990 si la curent cu tot ce s-a vazut pe scena. Afirm cu cea mai mare convingere ca bodybuilding-ul n-a avut pana acum un campion atat de complet. N-are grupe lacunare nici calitati lipsa ca si competitor. Intr-un timp am crezut ca un Flex Wheeler mai masiv va face schimbarea da' n-a fost sa fie. Oricum, nu-mi pare rau. Ronnie are tot ce-i trebuie.
![]() Postati cateva experiente in care utilitatea exercitiilor cu greutati s-a dovedit din plin. This post has been edited by bolt: 13 Jun 2005, 13:32 |
--------------------
Dacia
Solenza Clima
- .......
|
|
costi |
![]()
|
Bolt, las-o incolo de burta, c a s-a obisnuit asa....
Ce parere aveti insa de fetele culturiste ? Am vazut citeva pe viu, am toata admiratia pentru munca lor, dar rezultatele la virf sint groaznice. Cred ca fitness-ul e arhisuficient pt ele. |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Lexy |
![]()
|
Da...mi se pare super sexy la o gagica un abdomen lucrat sau un o triceps care se tine bine sau o coapsa conturata...la culturiste insa...admir munca dar atat.Ca si la barbati dealtfel.
|
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
|
bolt |
![]()
|
Da, si eu zic asemenea. Nu pot sa uit insa ce reviste aveam cu Cory Everson sau Ania Schutte pe vremea cand concurau ele si cat de bine aratau in sezonul off. Am la club o tipa foarte frumoasa care lucreaza cu sarcini destul de mari. Daca nu vizeaza o hipertrofie maculinica e OK.
|
--------------------
Dacia
Solenza Clima
- .......
|
|
costi |
![]()
|
Cam asta-i si parerea mea; cind insa apara vascularizarea si merge leganat din cauza coapselor prea mari, s-a dus tot farmecul.
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
suiram |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 27 May 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
LOGAN
ambiance
- B-00-BBB
|
|
bolt |
![]()
|
Yeap. Va propusesem ceva mai inainte postarea unei experiente mai cu "muschi". Hai ca va zic eu una. Acu vreo 7-8 luni aveam o Daci Break. Eram cu nevasta-mea si mergeam spre casa. La un momentat dat motoru' o ia razna si se opreste. Am facut eu verificarile de rutina si am gasit capacul de la delco-u spart. La noi sunt dealuri in oras si daca trbuie sa-ti impingi masina apai iti trebe vana nu gluma. Desi o rupsesem cu fiarele de cativa ani, am bagat bine umaru-n montantul din stanga fata si dai la deal. Pe o panta de peste 30 de grade mi-am impins singur masina pana-n varf de deal vreo 200-250 de metri. Ce bine c-am avut cu ce !
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza Clima
- .......
|
|
costi |
![]()
|
si nevasta nimic? sa nu-mi spui ca a tinut volanul ! uite asa se invata rau .....
![]() suiram cine-i Cory aia ? |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Lexy |
![]()
|
![]() ![]() Pe tipa asta cred ca am vazut-o in filme ca sigur mi-e tare cunoscuta! This post has been edited by Lexy: 13 Jun 2005, 13:53 |
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
|
bolt |
![]()
|
![]() ![]() Cory e o fosta multipla Mrs. Olympia. Inainte de Lenda Muray, daca o stii. Da, a jucat in Dublu Impact cu Van Damme in dublu rol. This post has been edited by bolt: 13 Jun 2005, 13:59 |
--------------------
Dacia
Solenza Clima
- .......
|
|
suiram |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 27 May 04 From: Bucuresti ![]() |
Corina Everson! Costi cand ai fost tu la Spiru nu ti "da video" Szekely?
|
--------------------
LOGAN
ambiance
- B-00-BBB
|
|
bolt |
![]()
|
Poate o tinea Laszlo doar pt. el.
![]() Ia sa revenim. Da' de baietii aia din WSM (World Strongest Man) va place ? This post has been edited by bolt: 13 Jun 2005, 14:05 |
--------------------
Dacia
Solenza Clima
- .......
|
|
costi |
![]()
|
N-am fost la Spiru (am facut Neculce) dar am tocit vreo doi podeaua salii lui Szekely de linga Sf Sava asa ca ne stim binisor;
Ca sa nu mai spun ca dupa cartea lui am lucrat cind in RO nu exista nici o sala decit alea de haltere la cluburi. De Linda Muray stiu dar de Cory.... |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
suiram |
![]()
|
Nu il lasa Lenke !
|
--------------------
LOGAN
ambiance
- B-00-BBB
|
|
suiram |
![]()
|
Aveat patru carti Szekely pe vremea lu Ceasca, cea mai cunoscuta e aia cu coperta galbena. Mama ce vremuri ...Tu de care zici Costi?
(Bold Lenke e nevasta lu Laszlo ![]() |
--------------------
LOGAN
ambiance
- B-00-BBB
|
|
bolt |
![]()
|
Da, da, o stiu pe doamna.
|
--------------------
Dacia
Solenza Clima
- .......
|
|
costi |
![]()
|
cred ca prima, avea o poza alb/negru pe coperta (din pacate n-o mai am)
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
bolt |
![]()
|
Azi plec la club. Am spate si triceps. Daca mai merge vreunu' "ruginit" ca mine sa posteze cum i-a mers.
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza Clima
- .......
|
|
costi |
![]()
|
ciudata combinatie, dar tu stii mai bine;
mai bine bagai spate si umeri ![]() |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
bolt |
![]()
|
Da, merge si asa numa' ca io merg doar 2 zile in care lucrez doar spate + triceps in ziua 1 si piept cu biceps in ziua 2. Nu dispun de timp mai mult si lucrez doar grupele astea.
|
--------------------
Dacia
Solenza Clima
- .......
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th July 2025 - 14:10 |