Probleme in mers, troncane, clanzane, cand se incalzeste
![]() ![]() ![]() |
Probleme in mers, troncane, clanzane, cand se incalzeste
popacrisro |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 72 Joined: 3 January 07 ![]() |
|
||
--------------------
Solenza
confort
2004
|
|||
canea_dragos |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 660 Joined: 13 April 09 From: Bucuresti ![]() |
Salutare!
Cati km are masina? O fi ceva decalit la ambreiaj si dupa ce se incalzeste el(10-12 km cum spui tu) sa faca probleme? Incearca sa te freci vreo 5-10 minute in oras unde folosesti mult ambreiajul si daca incepe sa faca eu zic ca de acolo e problema. Ma gandesc ca placa are ceva si "scapa" contactul cu discul pe portiuni mici, de acolo auzi tu troncaneala. Dar nu cumva iti smuceste si ceva cand troncane? |
--------------------
DACIA
SOLENZA
2004 Confort
- PH 88 CDM
|
|
marius c |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 156 Joined: 13 October 10 ![]() |
aceiasi problema am avuto si eu am schimbat kitul de ambreiaj [TRW] si problema sa rezolvat .daca ai probleme in cutia de viteze acestea ar trebui sa le ai de la primii metri parcursii si nu dupa 10 -12 km
|
--------------------
dacia
solenza 1.9 diesel
2004
|
|
popacrisro |
![]()
|
Intre timp am fost la doctor cu ea. Si aceeasi parere: ambreiajul trebuie schimbat. Sper sanu coste mult. Multumesc mult de raspunsuri, sau mai bine zis de confirmare.
|
--------------------
Solenza
confort
2004
|
|
marius c |
![]()
|
incearca sa nu mai pui ambreiaj valeo daca asta ai acum pe masina , incearca un kit de ambreiaj gen luk, sachs, trw,etc cele de la valeo sunt slabute pentru solenza poate pentru alte modele sunt mai reusite dar pentru solenza lasa de dorit multa bafta la cumparat
|
--------------------
dacia
solenza 1.9 diesel
2004
|
|
popacrisro |
![]()
|
In Buzau, de unde sunt, nu am gasit decit Valeo cica Franta, dar sigur din Turcia si de origine, care nu stiu de care sunt. O sa pun de origine.
Masina am luat-o la 70k si acum are 90k. Nu stiu ce fel de ambreiaj are montat. Cine stie poate e cel original. ![]() |
--------------------
Solenza
confort
2004
|
|
sharkky |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.207 Joined: 11 July 05 From: Bucuresti ![]() |
Cauta si fa-ti comanda de un LUK, mi se pare superior celui Valeo ...
|
--------------------
Dacia / Ford
Solenza / Mondeo
2004 Clima / 2006 Ghia X, 2.0 Tdci
- B XX XXX
|
|
marius c |
![]()
|
eu am TRW un kit de ambreiaj foarte reusit pt slz poate am uitat sa mentionez ca solenza mea este diesel iar cuplu dezvoltat de motor este mare, iar nevoia de un ambreiaj mai bun era necesar, in concluzie foarte mutumit pretul 420 lei kitul in galati
|
--------------------
dacia
solenza 1.9 diesel
2004
|
|
popacrisro |
![]()
|
Se pare ca problemele masinii continua. Mecanicul care a schimbat ambreiajul a spus sa astept 200 km sau mai mult si apoi sa vedem. Intre timp nu am mai facut drumuri mai lungi de 3-4km, la servici. Masina nu mai face la fel de rau, dar face.
Stie cineva daca poate sa fie de la partea electrica? Bobina de inductie crapata si sa piarda curent? Fise care sa piarda curent? Vreun releu? |
--------------------
Solenza
confort
2004
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th July 2025 - 00:49 |