Chestionar carucioare
![]() ![]() ![]() |
Chestionar carucioare
pastrama |
![]()
|
||
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
|
||
--------------------
Tedei
-
-
|
|||
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
vdaniel |
![]()
|
![]() Dacia si atat Group: Members Posts: 267 Joined: 24 March 09 From: moldova di nord ![]() |
1b
2b 3a 4b-a-d-e-c 5a il tin in portbagaj 6e 7a 8c |
--------------------
dacia
1310
1999
- bt-www respir deci traiesc
|
|
Alex4u |
![]()
|
![]() Ultima scursura' umana Group: Members Posts: 2.131 Joined: 19 March 10 From: Scursureștii de Campie ![]() |
1-d
2-c (4x4) 3-c (l-am adus din germanica si e bagat pe bulgaria sa mhoara dushmanii) 4-f-5 (daca n-are servo) 5-d 6-c 7-a 8-e sper ca am fost de folos |
--------------------
EX:DACIA
BERLINA TX
1987 Ex Bmw e36 318i
Ex Opel Astra G 1.6 - Vand piese Ex Audi A4 1.6 105 HP Ex Peugeot 206 Ford Focus II 2009. Opel Astra G 1.6 16v |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
1 b
2 b 3 a 4 b 5 - 6 d,e 7 - 8 c Cu placere ![]() |
--------------------
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
1. Sunteti:
b. □ Tată 2. Detineti / folosiți un cărucior pentru copii cu: b. □ 4 Roți 3. L-ați achiziționat nou sau uzat(second hand)? a. □ Nou 4. Ce vă enervează cel mai tare la căruciorul pe care îl dețineți? Numerotați răspunsurile de la 5 (cel mai enervant) la 1 (cel mai puțin enervant): a. □ Accesoriile pentru ploaie/vânt/soare 1 b. □ Sistemul de pliere al căruciorului 1 c. □ Suportul pentru diverse bagaje/cumpărături 1 d. □ Accesul în mijloacele de transport în comun 1 e. □ Urcatul/coborâtul scărilor cu căruciorul 1 f. □ Manevrabilitatea (greoi, voluminos) 1 5. Cât de des urcați sau coborâți scări cu căruciorul, fără ajutor? c. □ De mai multe ori pe zi 6. Ce mijloace de transport folosiți atunci când ieșiți cu copilul –în cărucior ? d. □ Mașina personală 7. Cât sunteți dispus să plătiți pentru o soluție care să vă ajute la urcarea sau coborârea scărilor unui cărucior pentru copii? Prețul căruciorului nu este inclus. - nu ma intereseaza. 8. În ce categorie de vârstă vă încadrați? c. □ 31 – 40 |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
HSBP daca si asta e lucrare de diploma.
![]() La toate intrebarile astea facute intre doua crampe io am gasit acu 30 de ani dpdv tehnic un raspuns clar:Chicco |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Pastrama, ori esti indragostit lulea ori ai baut apa din mare...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Io nu stiu d-astea, i-am zis sa-ntrebe pe forum "Mamici "...ea nu si nu, intreaba-i tu pe aia ai tai de pe DC. Pentru linistea mea am intrebat.
![]() |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
P-aci nimeni nu recunoaste nimic...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.025 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
1. b
2. b 3. b 4. f 5. c 6. d 7. c 8. b Bafta! Care-i solutia minune de urcat scarile cu carucior + copil? This post has been edited by Diac: 15 Mar 2011, 12:48 |
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
2005/2017 Influence/Tekna
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Liftu'.
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.025 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
eu n-am lift si nici nu-mi intra caruciorul in majoritatea lifturilor de bloc, abia intra in masina.
This post has been edited by Diac: 15 Mar 2011, 13:09 Attached thumbnail(s) DSC_0072.JPG ( Size: 2.64mb ) Number of downloads: 331 |
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
2005/2017 Influence/Tekna
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Pai sa-ti cumperi un lift mai mare sau un carucior mai mic
![]() |
--------------------
|
pastrama |
![]()
|
QUOTE Despre asta e lucrarea...cica nu stiu ce fel de roti speciale. Asa ceva. This post has been edited by pastrama: 15 Mar 2011, 16:01 |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Ma Pastrama, io-mi cer scuze, da' cine venea cu asa ceva la mine pica instant. Pai treptele nu-s de dimensiuni standard peste tot in lumea asta, nici macar in tara asta. Sunt trepte mai mici, trepte mai mari, trepte mai late, mai inguste...
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Chiar am vazut, la un mos (gura!), un carucior de piata cu sistem de trei roti. Distanta dintre roti parea, ochiometric, potrivita pentru scarile de bloc.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
pastrama |
![]()
|
Martinezule, am zis asa ceva. Adica nu fix ca in poza. Cum o sa adapteze ea genu ala de sistem la toate scarile de pe lumea asta e problema ei. Nici mie nu mi se pare-n regula, ma gandesc ca zdruncini copilu` ala de-l ia dracu. Da cum am zis si mai sus... nu stiu, nu ma bag. Am pus chestionaru` aici, gata, am scapat. Nu stiu daca o s-o ajute cu ceva treaba asta...da niste sfaturi sau discutii nu cred ca strica cu ceva. Asa ca nu-i nici o suparare.
This post has been edited by pastrama: 15 Mar 2011, 16:15 |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Pastrama, sint suficiente trei roti, in stea. La ce-ar servi a patra?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
pastrama |
![]()
|
Nea Corbexule, am pus poza aia ca exemplu, nu stiu exact ce si cum o sa faca ea. Poate o sa faca cu 3 roti, poate cu 4 o fi mai bine ca mai reduce din socuri...nu stiu. Ma gandesc ca ar trebui adaptate si ceva suspensii. Da deja ar sari pretu-n sus si nu cred ca-i bine.
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
idea e veche
http://dmail.allshops.ro/produs/110000/Sac...arile!.html sau http://www.bizoo.ro/firma/AGERYSBANAT/vanz...-pentru-scari#1 cat despre suspensii, actualele caruciare au deja. In cazul carucioarele pt. copii, cred ca ideea pica din start. Cel mai bine te informezi daca mergi intr-un parculet, acolo unde se strang mamicile cu carucioare. This post has been edited by tribunul: 15 Mar 2011, 16:31 |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
corbex |
![]()
|
Rogi pe una sa te plimbe putin, ca sa vezi daca-i confortbil.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(corbex @ 15 Mar 2011, 16:46) Asa ti-ai ales tu caruciorul, cunoastem ![]() Attached thumbnail(s) corbex.jpg ( Size: 73.31k ) Number of downloads: 251 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.506 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Toate ca toate, dar la 1e, de ce trebuie specificat sexul?
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
Marty |
![]()
|
Stati ca scrie dedia bion. Impachetez si ma duc spre casa, poate posteaza pina ajung.
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Corbex are scaun electric de la Eba. I-a facut PDL unu personalizat care aplauda de cate ori scapa o rafala.
Pentru (probabil) ingineroida cu rotile.Io cred ca are ceva sechele din copilarie cand o puneau sa-si duca limoul singura pana la etajul 4. Sa vad io ce macanismu` lui peste face ea pentru scarile alea in spirala cu tot felul de paliere din blocurile vechi. Inventii de genul ala erau la moda la sfarsitul sec. XIX. Au evoluat si tehnicienii romani. Mai au de recuperat numai un secol. ![]() Marty stewardesa ai ajuns ca se raceste secretara ![]() This post has been edited by bion: 15 Mar 2011, 18:06 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
QUOTE(pastrama @ 14 Mar 2011, 13:18) Chestionar 1. Sunteti: b. □ Tată 2. Detineti / folosiți un cărucior pentru copii cu: b. □ 4 Roți 3. L-ați achiziționat nou sau uzat(second hand)? a. □ Nou 4. Ce vă enervează cel mai tare la căruciorul pe care îl dețineți? Numerotați răspunsurile de la 5 (cel mai enervant) la 1 (cel mai puțin enervant): a. □ Accesoriile pentru ploaie/vânt/soare 1 b. □ Sistemul de pliere al căruciorului 3 c. □ Suportul pentru diverse bagaje/cumpărături 1 d. □ Accesul în mijloacele de transport în comun 1 e. □ Urcatul/coborâtul scărilor cu căruciorul 1 f. □ Manevrabilitatea (greoi, voluminos) 5 5. Cât de des urcați sau coborâți scări cu căruciorul, fără ajutor? c. □ De mai multe ori pe zi 6. Ce mijloace de transport folosiți atunci când ieșiți cu copilul –în cărucior ? d. □ Mașina personală e. □ Merg pe jos 7. Cât sunteți dispus să plătiți pentru o soluție care să vă ajute la urcarea sau coborârea scărilor unui cărucior pentru copii? Prețul căruciorului nu este inclus. au crescut copii nu mai se aplica 8. În ce categorie de vârstă vă încadrați? c. □ 31 – 40 Vezi ca era pe un site l-am folosit pentru lucrarea de diploma. http://www.esurveyspro.com Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
pastrama |
![]()
|
QUOTE(bion @ 15 Mar 2011, 18:04) Ntz...toata chestia are loc la design. De aici si problemele de "adaptare a tehnicii pe aparatura". ![]() ![]() QUOTE Poti sa le transmiti alora de pe dacia club ca momentan asta este faza de documentare si din cate am discutat cu mamici, am descoperit problema urcarii si coborarii scarilor, plus accesul in mijloacele de transport in comun. Chestionarul este facut doar pentru informarea mea personala, nu constituie diploma. Si ca le multumesc celor care vor sa ajute si sa raspunda la intrebari. Si ca exista multe solutii la problema urcarii sau coborarii scarilor, eu nu cred ca voi putea inventa ceva nou, ideea e ca ma pot folosi de ceva existent (patente), adaptat la problema descoperita. Pot, de exemplu, sa-l fac pliabil si sa-i pun doua manere, astfel incat sa se transforme in rucsac. Ma intereseaza in continuare si alte pareri . Gata, eu nu ma mai bag. ![]() This post has been edited by pastrama: 15 Mar 2011, 19:08 |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
bion |
![]()
|
Inaltimea unei trepte de scara nu e de loc la fel cu aia de la urcarea in troleu. In tarile cu apa calda s-au pus obligatoriu nu aleator ca in RO trapele pentru urcat in vehicule de transport in comun iar in spatiile publice sunt obligatorii rampele de acces. Acasa fiecare dupa posibilitati. Oricum in 200 de ani de carucioare ptr. copii s-a cam inventat tot. Periodic apare ca la moda o revenire bibilita la o solutie veche.
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
tribunul |
![]()
|
QUOTE(bion @ 15 Mar 2011, 19:47) Inaltimea unei trepte de scara nu e de loc la fel cu aia de la urcarea in troleu. Generalizezi si nu are nicio legatura cu practica. In momentul cand vrei sa urci intr-un autobuz se gaseste cineva care sa te ajute sa urci, deci nu-i o problema asa mare. Dar daca locuiesti intr-un bloc cu 4 etaje, la etajul 4 si nu ai masina la scara in care sa lasi carutul, e cam dificil pt. o persoana sa urce in acelasi timp cu bebele si carutul. In blocuri, s-a cam folosit un standard la trepte, desigur mai sunt treptele de la intrare in bloc care pot fi mai mari. Dar una este sa urci 4-5 trepte si alta-i sa urci 4 etaje. Ps. Ce te faci daca ai gemeni. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd July 2025 - 18:44 |