DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> instalatie GPL Voltran-Bedini, rog ajutor la instalare

dorinromeo
post 26 Mar 2011, 18:19
Post #1

inca incepator

Group: Members
From: Cluj-Napoca

am cumparat o instalatie GPL Voltran/Bedini second-hand, as vrea sa mi-o instalez si va rog sa ma ajutati cu ceva sfaturi si poze daca se poate. butelia am ancorat-o in portbagaj cu dispozitivele originale, dar nu stiu pe unde sa trag conducta: pe la interior sau pe langa coductele de frana de pe spate?
va rog postati orice poza credeti ca m-ar putea ajuta pentru montarea vaporizatorului, e marca Bedini. as dori si poze cu furtunele de apa, electrovalva, toate elementele instalatiei, cum si unde sunt montate, si, (sigur cer cam mult, dar vreau sa am satisfactia ca am montat-o eu) as vrea si schema electrica cu comutatorul Autronic.
multumesc de acum celor care vor avea rabdare sa imi posteze cele necesare si rog pe cei care sunt tentati sa spuna "search!!!" sa fie intelegatori si sa treaca cu vederea acest topic.

--------------------
Dacia 1310 1998
Romania merge pe drumul cel bun. Doar noi calcam pe alaturi.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
PaulT
post 26 Mar 2011, 18:32
Post #2

Membru autentic

From: Bucuresti

Instalatia GPL nu este o jucarie... Daca stiai cum trebuie montat asa ceva nu ai fi pus intrebari. Pentru siguranta ta si a celor care vor rula cu tine in masina aceasta ar fi mult mai indicat sa te duci sa faci montajul intr-un service autorizat dupa care sa urmeze vizita la RAR, pentru omologare. Mai ales ca e vorba de o instalatie second hand.

--------------------
Dacia/Mitsubishi Logan 1.6 mpi/Berlina 1300/Lancer Clasic 2006 Laureate/1973/2008 - B-00-xxx
+
dorinromeo
post 26 Mar 2011, 19:08
Post #3

inca incepator

From: Cluj-Napoca

multumesc pentru sfat. cat despre vizita la RAR, dupa montare. iar daca crezi ca cei care monteaza instalatii GPL sunt experti, te inseli amarnic. in afara de sculele de calibrat instalatia si masurat gazele, ma indoiesc sa fie experti in mecanica sau electrica auto. deci multumesc inca o data pentru sfat, astept totusi unul mai folositor.

--------------------
Dacia 1310 1998
Romania merge pe drumul cel bun. Doar noi calcam pe alaturi.
+
krapcarasu
post 26 Mar 2011, 20:24
Post #4

Membru autentic

From: Suceava

trage conducta pe langa lonjeron, sa fie protejata, pune poze cu vaporizatorul si comutatorul

26 Mar 2011, 21:27:
si o poza

This post has been edited by krapcarasu: 26 Mar 2011, 20:27

Attached thumbnail(s)
SANY3354.JPG ( Size: 787.37k ) Number of downloads: 801

--------------------
Renault Megane 1.4 16 v 1999 - sv
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 14th May 2025 - 17:24
Forum Renault