Bascula superioara, Schimbare bucsa si t-u amortizor
![]() ![]() ![]() |
Bascula superioara, Schimbare bucsa si t-u amortizor
ionutz_87 |
![]()
|
||
![]() ionutz_87 Group: Members Posts: 1.029 Joined: 21 February 09 From: pantelimon(ilfov)-roman(neamt) ![]() |
|
||
--------------------
RENAULT
CLIO
2003/LB0C5/CLIO
- IF 03 DAP Grand scenic 2004 1.6
|
|||
B17XGG |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 400 Joined: 8 April 12 ![]() |
Ba este f. util ca in ROMANIA sa ai masina inalta. Bineinteles, puntile sa fie echilibrate. Eu, spre ex. am pe spate arcuri de Break si s-au potrivit perfect cu T-uri de papuc pe fata (le-am pus ulterior pt orizontalitarea "tinutei").
Masinile joase sunt pentru curse sau, mai bine spus, de expozitie in tarisoara noastra. In caz contrar, daca se doresc in circulatie, mai mult incurca traficul la intalnirea liniilor de tramvai, gropilor si iarna pe drumurile secundare si sosele. Personal, circul cu Dacia numai iarna, la modul decent de utilizare, adaptat conditiilor oferite de autoritati. |
--------------------
Dacia
1310 MLS recarosat
omologat 2001
- B17XGG
|
|
cibi25 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 193 Joined: 16 December 08 From: Botosani ![]() |
Salut , am schimbat ieri la masina teurile amortizoarele si ciudat am gasit inaltator doar pe partea stanga a masini, acum problema e ca am montat totul la loc si am iesit cu masina si se aude trancanind doar la denivelari mici nu si la gropi
|
--------------------
Dacia
Berlina
1999
- BT 27 AIC A fi sofer nu inseamna doar sa stii sa bagi cheia in contact
|
|
crizarachetelordincuba |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 77 Joined: 28 December 12 ![]() |
salutare. Ma poate ajuta cineva? Mi s-a slabit piulita la amortizorul dreapta spate. avea si o contrapiulita pe care am pierdut-o. acum risc sa-mi sara roata. as vrea sa strang piulita ramasa si sa adaug o contrapiulita. intrebarea mea este daca pentru operatiunea asta trebuie ridicata puntea masinii pentru comprimarea arcului si implicit a amortizorului. sau se poate strange si fara sa ridic puntea masinii. multumesc.
|
--------------------
DACIA
1310
1999 L "Muntii nostri aur poarta, noi cersim din poarta-n poarta!"
|
|
fullhouse |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 771 Joined: 13 June 07 From: Satu Mare ![]() |
Stai linistit ca nu ti sare nici o roata de ramai fara amortizor, doar o sa devina o barcuta
![]() Strange linistit piulita cu masina pe roti, apoi adauga si contrapiulita. Vezi sa nu strangi cu toata forta piulita, acele bucse de cauciuc trebuie sa poata permite amortizorului o mica oscilatie pe verticala, deci nu trebuie sa fie strivite complet, bafta. |
--------------------
dacia
1310 Li
2000
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 20:04 |