Capota ridicata in mers, Capota ridicata, parbriz spart
![]() ![]() ![]() |
Capota ridicata in mers, Capota ridicata, parbriz spart
radone |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 10 July 05 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
- BZ-05-KJZ
|
|||
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Cred ca trebuie sa inlocuiesti si incuietoarea, nu doar capota. Ca probabil acolo e problema
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Johnny91 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 563 Joined: 26 June 10 ![]() |
Mai mult ca sigur... Poate sa fie si un arc sarit de la loc(cel ce tine siguranta).
|
--------------------
-
dizl
-
|
|
radone |
![]()
|
Bun...aveti dreptate ... deci + inca 100 de ron pe putin ....
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
- BZ-05-KJZ
|
|
StefanT |
![]()
|
![]() STF - Special Tactical Force Group: Members Posts: 3.413 Joined: 19 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu zic ca merita
|
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
- B'100'HAY Fan Reno 53379
|
|
zaqwsxcderfvbgtyhn |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 2 January 08 ![]() |
Eu am calatorit 200 de km cu capota semideschisa. Adica am deschis din interior si a ramas in pozitia aia intermediara. Nu s-a intamplat nimic!
|
--------------------
Dacia
Logan
2006 dCi
- XX-XX-XXX Diesel... a state of mind
|
|
vyalli |
![]()
|
![]() Pe zona Group: Members Posts: 809 Joined: 16 March 06 ![]() |
dar nu inteleg cu de ti-a sarit tie din incuietoare si de prima trepta unde se opreste?
nu cumva a fost lovita si prost facuta? |
--------------------
logan negru
Laureat
2009
- B-xx-JPA Dacia Papuc 1.9D 2005 - B-xx-ABX
ex...Oltcit Club '86 - B-xx-ZNU,Dacia Supernova 2001 |
|
Brainie |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 464 Joined: 2 May 07 From: Bucuresti ![]() |
Eu pățesc așa: de regulă în sezonul rece deschid rar (sau deloc) capota. Iar primăvara, când o deschid, constat că cârligul de blocare (siguranța) rămâne fixat pe deschis, pentru că frecarea între cârlig și suportul lui este mai mare decât forța arcului care ar trebui să aducă cârligul în poziția de normal-închis. Ca să rezolv mișc de cârlig de (foarte) multe ori, până se deblochează. Nu am dat cu unsori ca să nu se lipească praful. Data viitoare o să dau cu vreun spray degripant.
|
--------------------
Ex Dacia 1310 Li ;
Ex Logan ABS+ 1.6 MPI
2007
|
|
radone |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Logan
- BZ-05-KJZ
|
|
jelly |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 702 Joined: 3 October 07 From: București ![]() |
Ai cumva cheder la capota?
|
--------------------
Dacia
Logan
2005 - Laureate
- B030431 Lucrurile nu se întâmplă. Lucrurile sunt făcute să se întâmple. (John F. Kennedy)
|
|
radone |
![]()
|
QUOTE(jelly @ 31 Jan 2011, 13:30) Capota a fost cea originala, fara modificari, etc ... Acum i-am pus alta capota si m-a costat capota+ vopsit 700 de Ron, dar asta noua se cunoaste ca e tabla moarta pe langa cea veche. Are cineva idee unde gasesc suportii aia pentru capota mai ieftin? ca deja am ajuns la fundul sacului .... |
--------------------
Dacia
Logan
- BZ-05-KJZ
|
|
Danny_bb |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 605 Joined: 17 February 07 From: Brasov/Slobozia ![]() |
Trebuia sa iei capota cu tot cu balamale de la dezmembrari. Unele piese aftermarket (mai ales cele de tabla produse de niste firme dubioase) sunt de o calitate infecta.
This post has been edited by Danny_bb: 1 Feb 2011, 15:41 |
--------------------
Dacia
Break 1.6TD
1988, Logan 1.5 dci 2006
|
|
jelly |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 702 Joined: 3 October 07 From: București ![]() |
Si eu am patit la fel ca tine acum vre-o 10 ani cu o Dacie Nova si aveam si ceva viteza, bine ca am rusit sa o scot pe marginea drumului si ca nu am mai patit si altceva, doar capota a fost avariata.
|
--------------------
Dacia
Logan
2005 - Laureate
- B030431 Lucrurile nu se întâmplă. Lucrurile sunt făcute să se întâmple. (John F. Kennedy)
|
|
Andrei LGN |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 278 Joined: 12 September 06 From: Ploiesti ![]() |
Treceti-ma si pe mine ... cu un Oltcit dupa un accident s-a stricat sistemul de inchidere capota, si pe un pod la 40 kmh a zburat si nu s-a oprit in plafon/parbriz ci doar in colturi jos si a indoit partea de la grila parbriz +capota deformata
![]() Asa ca dupa un accident pe fata, mai bine legati capota pentru siguranta. |
--------------------
Renault
Symbol Fidji
2006 1.4 MPi
|
|
catalin8189 |
![]() ![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 100 Joined: 14 April 08 From: București ![]() |
Am vazut o HONDA Accord pe DN1 patind asta...asa ca la Logan nu mi se pare tragedie
![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer X
2008 POWEEEEEER!!!
|
|
nikuniku |
![]()
|
![]() Nu ne tragem din maimuță,dar ne îndreptăm cu pași repe Group: Members Posts: 2.862 Joined: 14 January 11 From: bucuresti ![]() |
folositi asta si nu mai se deschide capota in mers
|
--------------------
opel zafira
f75
1.6-16valve
|
|
Andrei LGN |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 278 Joined: 12 September 06 From: Ploiesti ![]() |
Asta pentru cine e dispus sa dea gauri in capota. Numai la un accident se mai deschide capota
![]() |
--------------------
Renault
Symbol Fidji
2006 1.4 MPi
|
|
nikuniku |
![]()
|
![]() Nu ne tragem din maimuță,dar ne îndreptăm cu pași repe Group: Members Posts: 2.862 Joined: 14 January 11 From: bucuresti ![]() |
sau se poate monta tija telescopica ca aia este prinsa de capota si de caroseria masinii si tine capota sa nu se dea peste cap,asta depinde de viteza masinii si de cat de bine este facuta inventia
|
--------------------
opel zafira
f75
1.6-16valve
|
|
cosmintr |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 131 Joined: 22 October 06 ![]() |
Salut am patit si eu la un Passat acu vreo 5 ani, am lasat pe pozitia intermediara deschisa capota si s-a dat peste cap a spart parbrizu si s-a indoit din balamale. Se mai intampla. O distractie care costa! E ciudat inclin sa cred ca nu era inchisa bine era pe intermediar si la un hop s-a deschis.
|
--------------------
Dacia
MCV 1.5 dci
2006 Laureate
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 19:45 |